MASS1VE ATTACK IZLAZI IZ KUPA

Started by dirkonja, March 14, 2012, 08:54:37 PM

Previous topic - Next topic

dirkonja

we are quit! BB kad haxore izbacite opet cemo igrat,hvala,cao
ovo je nevjorovatno kako su nas pohaxali,strašno !

zacy

I da, teamSICKUNIT su haxeri. Ne mogu vjerovati da ste ih pustili da igraju na ovome cupu.Već je bila tema na bitange forumu o tome i lijepo se vidjelo da im igrač haxa, UAC SS. To me je u nedjelju prisjetio Mayorslack ( i.zona ). Sjetio sam se te teme i išao sam ju traоiti i nisam je mogao naći. Zamolio sam Mayorslacka da mi pomogne  niti on nije mogao naći. Mislim, ne nego jeste i vi izbrisali tu temu.  :dummy

SICKUNIT maRe

mi haxeri,daj decko molim te,idi obesi se nozem...suvisne su moje reci,znas i sam sta si sad napricao,razmlisli malo o tome...  :clapping2
A sto se tice ovog da su nas pustili na cup,decko,oni su nas pozvali na cup,a tebe su pustili....   :happy

SICKUNIT maRe

i da,daj mi taj ss da vidim ko haxa,i kickam ga iz klana,a tebi se klanjam do kraja zivota....

dirkonja

ako admini izbace ovu djecu haxorsku iz kupa mi cemo se vratit,tj vratit ce se odrasli i normalni ljudi da igraju bez haxa,a ovako svako put ce biti whinanja jer haxaju to je više nego ocigledno,danas šta nam je mrki radio na burgundy ja ono ne mogu da vjerujem da admini nisu skontali i da su dopustili da se druge dvije mape odigraju,ma to je kraj svijeta kako je on haxao,nevjerovatno,samo kad bi mrki uplodao demo na forum to bi bilo....ma ne znam ,,,,,

SICKUNIT maRe

pa znam,i nas je tako pohaxo,al sta ces...  :violin:

dirkonja

ma samo da uploda demo bio bi ja zadovoljan,ali ne smije jer je bio preofiran =)

||NooOooZ||CAKI

pazite sad vi tu da dokazujete ko haxa to tesko ide... a kao drugo ovo je prijateljski kup i pozvanisu su samo prijatelji u koje najmanje sumljamo da haxaju, ali i pored toga koristi se TZAC stoga tesko da sad tu neko ima nesto ali vama je od volje da li ce te napustiti ili ne!

dirkonja

e cuky,to tvoje tzac,to je za kurac,ko god ima hax ima bypass za tzac i esl wire i oni haxaju i ja to znam i to je 1000% :D

STEK

mnogo napinju tog mrkija u zadnje vreme,bio fin mladic...

swilla

Sve sto vise citam sve gluplje i gluplje pogotovo ovo od STEKA.. :yahoo volim da vadim zivce steku :D :fighting: :fighting: zasto se uopste prijavljujete onda na cup ako smatras da ima haxora na cupu jednostavno se nemoj prijaviti nego ovako samo problem napravite.Ja ne poznajem te momke niti iz teamsicknut i ti Massive attack ali sam i ja cuo malo nesta o ovom mrkiju kako vec.Sve u svemu prestanite se raspravljati i rijesite to na neki 2 nacin :D :clapping2 :clapping2

Jacⱪ Sparroⱳ™

MA proziva druge da su chiteri, a oni su jos veci chiteri... :doc

dirkonja

svima koji mislite da sam u krivu pitajte mrkia da vam posalje demo protiv nas i sve ce vam biti jasno :Dznaci nek ga netko zamoli da uploda demo na forum i to je to,sami cete se uvjerit :D da je on cist demo bi vec bio tu,al jbga
:D

SICKUNIT maRe