HQ - // bitange // - The who!?

Started by HyDroxzZz, March 03, 2012, 06:59:39 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

Vas mec morate odigrati do 15.03.2012. Termin o odigravanju wara morate se dogovoriti na forumu.

Staljin

jel to odigrano po pravilima ili se mora igrat druga? Koliko znam ,The who je pobijedio i jos nema rezultata"""ajde admini malo zapet,svaki puta isto,uvijek netko steka sa ss-om ili necim drugim

HyDroxzZz

po pravilima nije odigrano,kao prvo ovde niko nije ni jedan post ostavio da se igra ni kada ni u koji dan, drugo igrano je bez TZAC sto je PROTIV PRAVILA i naravno bez prisustva sudija.....tako da ce se mec OPET odigrati..... imate do cetvrtka fore da odigrate

Staljin

Nemoj krivo shvatit,a sta ce bit ako se ne odigra?

HyDroxzZz

ne razumem to pitanje sta ce biti ako ne

don_gagi

Da kazem koju, posto sam bio ucesnik ovog meca(dok se ne jave Hit, Toto, il Paddy koji su takodje ucestvovali u mecu)...necu da se mesam u odluke niti organizatora, niti pravila...al moram da objasnim sta je i kako bilo...dogovorili smo se da se igra bez tzac-a, jer nije bilo admina turnira online, nijednog, pa nismo imali ni mec ID, i ok dogovorili smo se da igramo tako...i sve u svemu, mec poceo, momci poceli da nas peru, ne nesto posebno, al su mnogo bolje/organizovanije igrali od nas, i tu nije bilo nista posebno da se doda...dok nisu pocela sranja...prvo jedan jump na toujane, na koji smo ih upozorili da je zabranjen, i da to vise ne rade....posle par minuta opet isti jump...ponovo ih upozorimo, al onda krece flam sa njihove strane, umesto da se ucute i izvine, jer smo i posle toga hteli da im to oprostimo i odigramo fer do kraja, iako smo gubili, ne oni su poceli da pisu stalno nesto, serendaju, ko da smo mi krivi sto su oni jupm-ali, a pritom i pozavidno bili bolji od nas...al aj da je samo tu bio kraj...na pola druge mape, gde su opet vodili pristojno, pocne psovanje i prozivanje, zbog par nekih glupih kileva sa nase strane, koji nisu nista znacili za tok meca...znaci potpuni retardi, tj ne svi, bilo je tu ok momaka koji su pokusali da smire tog jednog ili dvojicu koji su sami svojoj ekipi napravili sranje, bez ikakave potrebe...ajde da su gubili, pa da ih i razumem, ovako...cist degenerizam. Tako da, po razlicitim pravilima, oni taj mec iz bar 2 razloga mogu da izgube, ali da se razumemo, nama tj bar meni licno takva pobeda ne treba, al onakva ekipa ne zasluzuje ni jedan bod zbog ponasanje i ne fer borbe, koliko god da su bolji, sto nisam osporio ni jednog trenutka.
Toliko...

Staljin

Ma zanimalo me, posto igram za njih, kako je zavrsio match jer znam da se igralo 4 vs 4, a sto se tice psovanja,ruznog rijecnika upucenog vama Gagi, ako je to tocno a provjerit cu jos i njihovu pricu, ne zelim vise igrat za The who . Spinx, tebi cu preko xf ili tsa reci sta sam htio reci sa mojim pitanjem . Pozz

HyDroxzZz

@GAGI

Quote from: HyDroxzZz on March 03, 2012, 06:59:39 PM
Vas mec morate odigrati do 15.03.2012. Termin o odigravanju wara morate se dogovoriti na forumu.

OVO PISE na samom pocetku svakog mog posta sto se wara tice, a sto se tice TZAC-a to oni znaju vise nego VI mogli ste bilo koji broj da stavite ( primera radi 8978466321 ) uci i vi i oni
Dalje sto se tice online admina nismo duzni da dezuramo celu noc i da cekamo da se neko dogovori da odigra.......

don_gagi

Quote from: Staljin on March 13, 2012, 12:08:07 AM
Ma zanimalo me, posto igram za njih, kako je zavrsio match jer znam da se igralo 4 vs 4, a sto se tice psovanja,ruznog rijecnika upucenog vama Gagi, ako je to tocno a provjerit cu jos i njihovu pricu, ne zelim vise igrat za The who . Spinx, tebi cu preko xf ili tsa reci sta sam htio reci sa mojim pitanjem . Pozz

Ok, slazem se, nasa greska je sto to nije i pismeno potvrdjeno, ali Hit je sve to dogovarao, ja se nisam upustao u problematiku pravila i objavljivanja na forumu svih dogovora, al ajde...i da je mec odigran fer i korektno do kraja, licno ne bih sporio momcima pobedu uopste...sta vise, zalozio bih se da posteno dobiju bodove, iako se potkrala nepravilnost dogovora na forumu, pre odigravanja meca.

Quote from: Staljin on March 13, 2012, 12:08:07 AM

Nemam Staljo nista protiv ni tih momaka, niti da ti proveris "njihovu" verziju...samo sto ovde nema nase i njihove verzije, postoji samo jedna objektivna verzija, ja sam ti napisao kako je bilo, a demo smo svi snimali, tako da...

Staljin

ma moja greska uopce sto sam pristo igrat za bilo koga. Ne igram vise ni jedan turnir i gotovo. Nemam sta provjeravat, u pravu si. Samo sranja i gluposti oko niceg

ToTo

Moze li mi neko napisati ovde da li ti retardi igraju na nasim serverima i pod kojim tagom.

Staljo,....bas si lepo drustvo odabrao. Onaj klinac sto je jumpo jos meni opsuje mater na kraju, ali sam vec izlazio pa nisam stigao da uzmem ss, a ako neko ne veruje, imam demo pa moze da se uveri. Da ja vodim ovaj turnir momentalna diskvalifikacija, a posto ne vodim bas me briga, samo......ako moze ti nikovi i tag nekako, svrbe me prsti :)

Staljin

Ma zvao me Ozzy,decko sasvim ok, upoznali se u Osijeku neki dan, eto zasto sam odlucio za njih igrat. Problema more i samo se sekiram bez veze radi glupe igrice

vd|cube(im)

Quote from: HyDroxzZz on March 13, 2012, 08:18:29 AM
@GAGI

Quote from: HyDroxzZz on March 03, 2012, 06:59:39 PM

OVO PISE na samom pocetku svakog mog posta sto se wara tice, a sto se tice TZAC-a to oni znaju vise nego VI mogli ste bilo koji broj da stavite ( primera radi 8978466321 ) uci i vi i oni
Dalje sto se tice online admina nismo duzni da dezuramo celu noc i da cekamo da se neko dogovori da odigra.......

Spinx odredi onda za svaki war ID za TZAC, pa da se ljudi ne misle, lijepo edituj i ubaci meč ID tamo gdje si postavio raspored i datume do kad se mečevi moraju odigratii, pa se neće događati ovakvi problemi  :stoner:

ozzy

sve sto ste napisali je istina
i ne znam sta da radim sto se tice tog vrijeđanja od strane od "mojih" igraca koji ima 12-13 godina
vec sam se bio posvađo s njim zbog vrijeđanja na CB-u pa sam mu dao opet priliko jer se isprico i reko da nece vise al izgleda da nista od toga
eto ja se ispricavam kao vođa klana za to a sto se tice tog igraca on sigurno nece vise igrat za klan
a sto se tice igranja na vasem pubu ja navratim ponekat pod tagom The who!?, Mr ili nekim drugim nickom i nikad nisam dobio niti upozorenje za nista jer jednostavno nisam takav da ne postujem pravila servera (sto ostali mogu potvrditi)
sto se tice rezultata vi odlucite sta cete ako cete ponavljat mec ja nemogu igrat do petka nista je sam na faxu a sta god odlucite prihvacam to jer smo pobijedili ali isto tako je bilo i vrijeđanja i jumpa koji mislim da nije utjecao na tijek igra ali isto tako se moze sankcionirati
eto tolko od mene poozz

vanguarde

E ovako istina je za jump al nije 2 puta jumpao nego jednom koliko znam i onda je poceo da govori da je na tendu jump dozvoljen bilo gdje al mi smo se izvinili za taj jump ako ocete upload cu demo gdje se vidi da jumpa i da se ispricavamo cak i u 2 mapi smo se ispricali zbog toga a kao drugo ToTo ako oces banaj me slobodno sa servera nick je vanguarde i nemoj izigravat svetca ovdje(ako ce te me banat i s web-a samo zato sto sam iskren) kazes na kraju mape ti je opsovo mater a ti si na kraju mape rekao ''gg decki steta sto niste pobjedili'' sto nije istina i onda ti je on opsovao sam si kriv toliko se napatili za taj mec da dobijemo i ti to reces.Mec se nece ponavljati nece ni jedna ekipa proci bez obzira sto je vas cup iako neigram hq u zivotu sam ga upalio 5 puta a vi koji visite na njemu izgubite od nas sramota a ti staljine zbog 1 idiota sto se prostaci na cupu nemora znaciti da nemoras za nas igrat nismo svi idioti ako sam ja sta rekao bilo na kojem server-u il na ovom kupu napisi da se bezveze neljutis na mene.toliko od mene

|ZiZ|Zeko

Prvi put je jumpao softy na mid roof, i počele su prituоbe da ne smije jumpati. On se branio da je to dozvoljeno na cb (a ovde ne vrede cb pravila) a nitko mu nije na to odgovorio, pa sam pomislio da je to dozvoljeno. Tako sam ja sledeći put jumpao na mid roof, i opet su pale prituоbe da kršim pravila, pa sam pogledao u pravila kupa i stvarno se uverio/ubedio da je bilo kakva vrsta jumpova zabranjena, te sam se potom izvinuo. (jbg, ipak me vukao nagon da to uradim jer hteo nadoknaditi sve što nisam mogao protekle 2 godine sa 60 fps)
Sledeću mapu bilo sve u redu u početku. Stekli smo veliko vodstvo, i onda se javio softy sa svojim ispadima i vređanjem. Ja celo vreme govorio na TS da će nas to stajat poraza, al on nastavio. (igra čovjek/dete bez mikrofona, pa ne iskaljuje agresiju vikanjem na TS, ili udaranjem stola ako ga igra zajebe, već psuje protivnike tekstualnim chatom) Ja na njegove gluposti samo pisao "..." (u prevodu bez komentara i čekao da ga netko kicka zbog tih gluposti jer predviđao da će celi tim zbog njega nastradat)
Koliko ja do sada shvatio, vi smatrate celu ekipu krivom što je jedan pojedinac radio sraÑša i da svi zavređuju banove sa servera i foruma zbog njega.
Moji podaci:
nick: |ZiZ|Zeko'''/The who?! Zeko
cod2 pb guid: 668f7025

@Staljin
Ti se nemoj ništa ljutit na ozzyja/josiqa. Nije on ni sam znao koga zove za war.
Falio mu igrač, i zvao nekog za koga se uspostavilo da nije normalan.
Kladim se da se našao ti, il netko drugi, da bi vas pitao za war, i odigralo bi se bez problema.

@vanguarde
ToTo je u pravu bio kad je rekao da smo izgubili. Kršili smo pravila:
-jumpali smo (Pravilo: "JUMP (zabranjen je bilo koji JUMP!"), makar se to na prijašnjim kupovima rješavalo oduzimanjem jednog poena na CTF, ili runde na SD (ne znam kako bi to izgledalo na HQ)
-softy je pisao na T, (Pravilo: "Bilo kakve pisanje na slovo T u toku wara ce se sankcionisati kikom sa war servera.") ali nije bio kickan jer protivnici se nisu mogli zajebavat sa kickanjem i igrom, pošto nije bilo admina u spect

I na kraju svega, kad pročitao pravila, nigde nisam vidio sankcije koje će se vršiti u slučaju jumpanja. A za vređanje/govor na global chatu piše da je kazna udaljavanje igrača sa servera, što nije urađeno. (makar bi inače bio normalan forfeit loss, ali kad već gledamo pravila)

vanguarde

Quote from: |ZiZ|Zeko on March 13, 2012, 11:53:52 PM
Prvi put je jumpao softy na mid roof, i počele su prituоbe da ne smije jumpati. On se branio da je to dozvoljeno na cb (a ovde ne vrede cb pravila) a nitko mu nije na to odgovorio, pa sam pomislio da je to dozvoljeno. Tako sam ja sledeći put jumpao na mid roof, i opet su pale prituоbe da kršim pravila, pa sam pogledao u pravila kupa i stvarno se uverio/ubedio da je bilo kakva vrsta jumpova zabranjena, te sam se potom izvinuo. (jbg, ipak me vukao nagon da to uradim jer hteo nadoknaditi sve što nisam mogao protekle 2 godine sa 60 fps)
Sledeću mapu bilo sve u redu u početku. Stekli smo veliko vodstvo, i onda se javio softy sa svojim ispadima i vređanjem. Ja celo vreme govorio na TS da će nas to stajat poraza, al on nastavio. (igra čovjek/dete bez mikrofona, pa ne iskaljuje agresiju vikanjem na TS, ili udaranjem stola ako ga igra zajebe, već psuje protivnike tekstualnim chatom) Ja na njegove gluposti samo pisao "..." (u prevodu bez komentara i čekao da ga netko kicka zbog tih gluposti jer predviđao da će celi tim zbog njega nastradat)
Koliko ja do sada shvatio, vi smatrate celu ekipu krivom što je jedan pojedinac radio sraÑša i da svi zavređuju banove sa servera i foruma zbog njega.
Moji podaci:
nick: |ZiZ|Zeko'''/The who?! Zeko
cod2 pb guid: 668f7025

@Staljin
Ti se nemoj ništa ljutit na ozzyja/josiqa. Nije on ni sam znao koga zove za war.
Falio mu igrač, i zvao nekog za koga se uspostavilo da nije normalan.
Kladim se da se našao ti, il netko drugi, da bi vas pitao za war, i odigralo bi se bez problema.

@vanguarde
ToTo je u pravu bio kad je rekao da smo izgubili. Kršili smo pravila:
-jumpali smo (Pravilo: "JUMP (zabranjen je bilo koji JUMP!"), makar se to na prijašnjim kupovima rješavalo oduzimanjem jednog poena na CTF, ili runde na SD (ne znam kako bi to izgledalo na HQ)
-softy je pisao na T, (Pravilo: "Bilo kakve pisanje na slovo T u toku wara ce se sankcionisati kikom sa war servera.") ali nije bio kickan jer protivnici se nisu mogli zajebavat sa kickanjem i igrom, pošto nije bilo admina u spect

I na kraju svega, kad pročitao pravila, nigde nisam vidio sankcije koje će se vršiti u slučaju jumpanja. A za vređanje/govor na global chatu piše da je kazna udaljavanje igrača sa servera, što nije urađeno. (makar bi inače bio normalan forfeit loss, ali kad već gledamo pravila)

Upravu si zeko trebao ga je udaljiti sa server-a sve opravdaam i to jumpanje.Znam kako ti je zeko igrat s 60 fps-a jedva docekas da jumpas bilo gdje,al neopravdavam totu zato sto je na kraju cupa rekao gg steta sto ste izgubili to je mogao nama kad je jumpo ovaj nas al ne oni su rekli nema veze nemojte vise jumpat ok i nismo vise i onda na kraju rece to pa bog mater jel im toliko stalo da dobiju vlastiti cup.zasto ga organiziraju uopste? ako ga neorganiziraju radi zabave da nema glupih haxora da neko dobije vrijednu nagradu ako zbog ova 3 razloga neorganiziraju cup nek slobodno obrisu klan. i da ulazim na server pod nikom VANGUAR[)E'' il alad1NNNNNN meni je bas svejedno ako ti to imas za jedino reci koji su im nikovi da nas banas slobodno niko ti nebrani al necete daleko tako bez obzira sto toliko godina postojite necete daleko.

djed

pa cekaj ako je radi zabave..kad vec spominjes...sto onda svi lijepo ne procitate pravila..il makar jedan,pa kaze ostalima da se ne smije jumpat..il taj mozda nek pita ako ne zna...i to psovanje,sigurno neki klinac..jel i to zabavno mozda?ako je friendly cup..onda se makar ocekuje ponasanje na nivou...
Steta,sto dosta njih ne procitaju pravila,a zale se na svasta.

Staljin

Vidi Zeko, ne ljutim se ja na vas dvojicu, nego uopce ne zelim sa takvom djecom ili likovima ili bolesnicima pilat bilo sta. Mr prima samo starije od 18 bas ili moze malđi ako su normalni, ali pokazalo se da ti od 16 do 19 i nisu bas normalni, pubertet i te fore, a nisu svi isti, pa ih necemo u isti kos stavljat. Necu igrat ni sa kim tko vrijeda i ne postuje pravila. Po meni je tu krivac onaj tko je tu ekipu prijavio, jer morao je znati sa kim igra i kakve ljude u klanu ima. I sta da sam ja bio na waru tada, pa dobio bi odma ban sa tsa, i ja bi momentalno izasao sa wara. Ozzy to moras u red dovest ili kikaj iz klana ili popricaj sa njim. I drugi puta  neka citaju PRAVILA TURNIRA da nebi bilo nisam znao

ozzy

ma rjesio sam ja njega vec nece taj vise nit igrat na kupu nit za klan

Staljin

neka si ga i ja to braco odma kikam, ili klan sa normalnim ljudima ili bez njega. Nece bit nitko banan i odigrat cete kad se skupite,ako Spinx pristane na to

ozzy

sto se mene tice nema problema ako pristanete da se opet igra
jedini problem je sto nemozemo nista prije petka jer sam ja na faxu a na laptopu nemam ni cod ni hs nit mis a od ostale ekipe za hq imam samo cetvoricu voljnih igrat od kojih jedan isto nemoze preko tjedna

don_gagi

Sad mi jos zalije sto se onako war zavrsio kad znam da ima normalnih momaka/ljudi koji su svesni sta se i kako dogodilo. Momci, ja cu govoriti licno, u svoje ime, meni ne trebaju pravila niti krsenja istih, da bih uzeo pobedu, bodove il sta vec, meni je zao sto smo dosli dovde zbog pubertetskog retarda, i necitanja pravila i zao mi je sto ovde nisam mogao da napisem samo GG i CESTISTAM NA POBEDI, jer bih samo to uradio da nije bilo onih sranja...iskreno, dok smo bili na ts-u tokom wara, niko od nas nije hteo da pravi problem vama zbog jumpa-nja, iako su dva bila, i presli bi preko toga, da nije bilo onog psovanja i prepucavanja pred kraj samog meca, a tu su momci popizdeli, i otud one reakcije i toto-a i ostalih...ne znam kako ce i sta odluciti oni koji treba o ovome da odlucuju, iskreno, ja ne zelim niti da se vi izbacite sa turnira, niti da se kaznjavate, niti meni treba takva pobeda, preko "advokata" i "krsenja pravila"...

P.S.
Temu sam ja ponovo otkljucao, na svoju odgovornost, jer mislim da nije receno do kraja sve sto treba, kad padne odluka, ili dogovor, onda cemo temu zakljucati...do tad nek ostane otkljucana.

HyDroxzZz

veoma lepo receno gagi,pazi kada se ja slazem sa tobom za divno cudo.....
momci su korektni sto se da i videti, igrac koji je pravio sranja nece vise moci igrati na cup-u.
Tim Tho who nastavlja dalje takmicenje normalno
A sto se meca tice i rezultata to cu danas da odlucim
Hvala svima

ToTo

Prvo, dobrodosao na forum.
Drugo, bilo je dva jumpa, sto je dovoljno da ne pobedite, jer je vec posle prvog upozoren, i zato sam napisao steta....mogli ste pobediti, na sta mi je onaj mali retard opsovao mater. Pored svih ostalih vredjanja u toku meca, to je vise nego dovoljno da izgubite war. Da sam ja organizovao ovaj turnir, leteli biste sa njega odmah te veceri, i ne biste igrali vise ni na jednom turniru u organizaciji bitange klana, a posto nisam i nemam bas vremena da igram, bas me briga sta ce Spinx uraditi, prosto ne zanima me, ali neces dolaziti na forum i lagati, to ti obecavam.

I trece za vreme prve mape nam je Hit objasnjavao pravila za HQ posto ga uopste ne igramo i ne znamo cak ni osnove tog moda, tako da opet fail sinak.

ozzy

Quote from: zacy on March 14, 2012, 09:48:38 PM
1. pravila su kršila oba tima
- Vas mec morate odigrati do 15.03.2012. Termin o odigravanju wara morate se dogovoriti na forumu. (nisam vidio da je bilo tko napisao kad se bi match odigrao, kako da onda admini znaju) [oba tima -1]
- TZAC OBAVEZAN!!! [oba tima -1]
- The who? JUMP (zabranjen je bilo koji JUMP!). Na svakome bitangu cupu, kojeg sam ja igrao uvijek je pisalo to pravilo i uvijek je pisalo da niti jedna druga pravila ne vrijede!. [The who -1]
- Bilo kakve pisanje na slovo T u toku wara ce se sankcionisati kikom sa war servera. [The who -1]

2. po mojem bi bilo pošteno da oba tima izgube match i gotovo. Pravila su se kršila.

3. PRE NEGO STO PRIJAVITE SVOJ KLAN, PRVO PROCITAJTE PRAVILA TURNIRA - kako se uopće prijavljujete na turnir, ako niste pročitali pravila?

4. i da ljudi, postoji li koja komanda koja bi onemogućila pisanje na serveru na T (da nitko ne moоe pisati na T) ? :D

1. igrali smo protiv domacina kupa koji su rekli da je sve u redu sto se tice tzaca i dogovaranja meca pa ne vidim u tome problem
2. psovanje nikako ne podrzavam a ti barem znas kako je bit diskvalificiran sa turnira zbog psovanja (tvoje vrijeđanje na essv kupu kao admin klana), a nisi ni puno bolji na pubu
3.ne znam ko si ti ovdje da određujes ko ce dobit ko ce izgubit mec, slazem se sa svakom odlukom admina i podrzavam je (cak bi i ja da sam admin na kupu donio odluku o porazu tima koji ne postuje pravila) ali ne i jednog balavca koji je od jednog odlicnog klana kao sto je ziz napravio svoj "klan" i mislis da je osvojio svijet

djed

ko da je bitno sad o nekom desetom kupu raspravljat...ima valjda i za to forum...
a zacy u dogovoru ekipa...nije potrebno ni tzac ni sudija...i ako dobro prodje war...SS se preda organizatoru i to je to...a ne ovako da ispadne na kraju...

vanguarde

Quote from: HyDroxzZz on March 14, 2012, 06:30:17 PM
veoma lepo receno gagi,pazi kada se ja slazem sa tobom za divno cudo.....
momci su korektni sto se da i videti, igrac koji je pravio sranja nece vise moci igrati na cup-u.
Tim Tho who nastavlja dalje takmicenje normalno
A sto se meca tice i rezultata to cu danas da odlucim
Hvala svima
1.Jestel vi slijepi covjek vam je napisao ovdje njegova je rijec zadnja.
2.Zacy ovo s tobom nema veze po tvojim i zobacevim rijecima ja nisam dovoljan skill-er za vas.
3.Zeko igra skim oce to mu ti nemozes zabratini klan se zove zeko i zekani a ne zacy i zobac.
4.nazivas balavcem svakog drugog a ti imas 15 god i deres se po ts-u i meni si psovao za par puta al sam sutio jer nisam neki pametnjakovic koji psuje mater po netu i glavni je a kad ga vidis uzivo jadnik bjezi.
5.a ti toto jest nasa je greska sto je psovo,jumpali itd al si mi oso na k**** s tim sto trazis nik da nas banas nemam nista drugo reci nego jadnik...