HQ - The who!? - ExtremeZone

Started by HyDroxzZz, March 03, 2012, 06:51:51 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

Vas mec morate odigrati do 15.03.2012. Termin o odigravanju wara morate se dogovoriti na forumu.

swilla

ozzy

petak 18.30-22.00 odgovara u tom terminu?

swilla

Ide danas  Cetvrtak u 20:00 ili 20:30 ili 21:00 ????? javi sto prije kad vam odgovara... POzz

ozzy

nikako ne odgovara prije petka navecer, admin mi je reko da mozemo do petka do 22h odigrat pa jel odgovara sutra?

swilla

ozzy

swilla

|ZiZ|Zeko

http://tz-ac.com/profile.php?id=60716
Čovjek ima 10 slika sa jučerašnjeg meča.
Ne znam zašto nema ništa pod recent matches...

Staljin

swila ne moram se ja tebi opravdavat jer je Djed upoznat sa mojim problemom. Sve kod mene je bilo ukljuceno i ne znam sta zelis reci, da sam haxo? Imo problem sa netom i key code in use eto zasto sam restarto komp i modem 10 min,a kad ces vec tako ,onaj tvoj deran klinnn1 ili kako se vec zove,nije stavio demo od prve mape.

swilla

Hahah ja rekao da si haxo ??????????'De bolan kao prvo necu se svadjati s tobom jer si puno stariji od mene i boli me za win ja sam ovo stavio da ti pokazem da ti nest ne stima sa tzacom.A nisam vidio da je neko zatrazio demo ovdje na forumu. :ne_razumem :ne_razumem..Ja vama oprostim to sto sto ste nas zajebali za termin kad sam se dogovorio na forumu s ozzyijem 17.03.2012 u 22:00 nikog nije bilo i mogao sam trazit no show i ovako igramo i sad mi se tii nadjes tu tovarit ni za sta..Zapitaj se malo prije nego se tovaris sta sam htio s ovim.WIN ????pa tako vecina vas misli kad napravim report da trazim win.

Staljin

e vidis sinko, za razliku od tebe ja ovu igricu volim i igram radi toga, a ne da bi bio prvi na cbu ili tako nesta. Da sam prijavio mr, dao bi vam pobjedu, ali posto sam pod Ozzyevom komandom, nista od toga. To sa TZAC nije moja krivica, imam ssove ,ali me nema tamo na onoj stranici i nemam ja sta "tovarit" utovario sam ja davno

|ZiZ|Zeko

swilla

Ma zaboli me za win igram zbog toga sto je raja dobra i to prije ovog nisam ni znao sta je HQ..Sretno dalje :punk :punk