News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pomoc oko otvaranja server

Started by Grande S, July 18, 2008, 06:53:23 PM

Previous topic - Next topic

Grande S

Pozdrav svima!Moji ortaci i ja smo prilichno novi u svemu ovome,igramo Cod 2 vec 9 meseci i oduvek smo hteli da imamo svoj server ali bezuspeshno!Pokushavali smo preko nekih Madjara bla bla...ali uvek laguje...Ali Bitange server nema trunke laga pa smo se pitali da li bi nam mozhda mogli pomoci oko otvaranja servera..tj provajdera,uredjivanja i tako to,jer smo mi totalni noobovi shto se toga tiche...
Ako je neko od Bitangi raspolozhen da pomogne braci iz Indjije neka mi pusti mail na ihemun@yahoo.com...
Unapred hvala!!!!!!!

Podpredsednik

E pa braco iz Indjije, jedina osoba koja moze da vam pomogne je CLUMSY, samo cete morati da mu platite gorivo za bicikl!  :computer  :rofl

clumsy

Podpredsednik

Quote from: clumsy on July 20, 2008, 11:45:13 AM
a sta fali mom biciklu? :) 
Pedale, ako zelis da ih nabavis, slobodno pitaj svoju devojku! :)

clumsy

Quote from: Podpredsednik on July 20, 2008, 06:02:09 PM

jebacu te robijo :)

Podpredsednik

Quote from: clumsy on July 20, 2008, 06:05:34 PM
Quote from: Podpredsednik on July 20, 2008, 06:02:09 PM

jebacu te robijo :)
Moraces puno da verglas da bi me stigao, ali ne zaboravi da ti prvo trebaju pedale....hahaha....!!!

eX1T

Covek vas fino pitao da mu pomognete, a vi tako  :vava

eX1T

Quote from: Grande S on July 18, 2008, 06:53:23 PM
Pozdrav svima!Moji ortaci i ja smo prilichno novi u svemu ovome,igramo Cod 2 vec 9 meseci i oduvek smo hteli da imamo svoj server ali bezuspeshno!Pokushavali smo preko nekih Madjara bla bla...ali uvek laguje...Ali Bitange server nema trunke laga pa smo se pitali da li bi nam mozhda mogli pomoci oko otvaranja servera..tj provajdera,uredjivanja i tako to,jer smo mi totalni noobovi shto se toga tiche...
Ako je neko od Bitangi raspolozhen da pomogne braci iz Indjije neka mi pusti mail na ihemun@yahoo.com...
Unapred hvala!!!!!!!

Evo pomocu ti ja , http://www.codboards.com/showthread.php?t=9450 Tu imas sve objasnjeno kako da napravis Server..

Pozdrav  :yahoo

Podpredsednik

Quote from: eX1T on July 22, 2008, 02:49:47 PM
Quote from: Grande S on July 18, 2008, 06:53:23 PM
Unapred hvala!!!!!!!

Evo pomocu ti ja , http://www.codboards.com/showthread.php?t=9450 Tu imas sve objasnjeno kako da napravis Server..

Pozdrav  :yahoo
Slihtaro!!! :) :P

clumsy

ja sam poslao mail coveku ali nema odgovora...

Grande S

Quote from: clumsy on July 22, 2008, 03:45:57 PM
ja sam poslao mail coveku ali nema odgovora...
Izvini prijatelju ali nije mi stigao nikakav mail,stiglo mi je od jednog drugog vasheg chlana...

eX1T

Grande S

Quote from: clumsy on July 23, 2008, 02:55:06 AM
pa ja sam taj :) clumsy@bitange.com
:D ...Pa odgovirio sam ti...Doci cemo mi verovatno sledece nedelje za NS pa se mozhemo naci...