News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Sorry :)

Started by tipico, February 09, 2012, 02:37:26 PM

Previous topic - Next topic

tipico

Evo da se ovim putem ispričam adminima bitange klana te adminima i subadminima svih bitange servera na kojima igram, ako sam kojim slučajem igrao sa skriptama,nisam znao,jer ne razumijem se u to ( 22 su mi godine i igram CoD od 2006,pa nemojte misliti da sam klinjo neki) niti me zanima,samo me zanima igra i druzenje.

Nadam se da neće biti posljedica  8| , stvarno nisam znao,eto ispričavam se još jednom.

Pozdrav  :handshake:

ToTo

Nece.............................ako izbrises to sranje iz cfg-a, i nikada vise te ne vidimo na listi scriptasa.

:handshake:

SCHOLES1NHO

Druоe ako ti treba pomoć kakva oko cfg-a javi :)

c0C0

Jaoooo -.- "
Pun mi k . Ovih isprika. Svaka cast ispricali ste se sto ste nehotice koristili skriptu. Odjedanput svi ste poskidali cod 2 s torrenta i nezz kako se skripta nasla u tvom folderu bas za to oruzije s kim inace igras.
Ako si vec koristio budi musko do kraja i reci SKINIO SAM SAM HTIO SAM VARATI. Uhvatili ste me i necu vise i isprika gotova.
A ovo slucajno je bila tu kad sam skinio s torrenta . Itd. Ne kazem da si ti al ovo je vec u zadnjih tjedan - dva indeticni dio teksta kao da ste svi copy paste.  Nisam znao slucajno se naslo tamo.  -.-"" ako varas budi musko i reci , a ne opet mazati oci -.-"

Svaka cast na isprici i vidimo se preko nišana ;)

tipico

@ ToTo _ legendo,zvao sam frenda što mi je ubacio tu konfiguraciju sa tim šiframa,i maknuo je i stavio sam kako je i bilo kad sam instalirao igru

@ SCHOLES1NHO _ brate,ako imaš neku konfu dobru za fps,bog ti dao,moоeš li mi stavit link ode

@ Ф_c0C01†_ ja sam sasvim slučajno sebe našao na toj listi,svaki dan sam na forumu i gledam ove teme u vezi čitera i ni u jednom trenu nisam zamislio da ću sebe vidjeti na toj listi,a da sam htjeo varati kupio bih neki skupi cheat.. i jesli li se zapitao moоda od onoliko duge liste da je samo nekolicina napisala ispriku,pa da moоda i ta nekolicina je to nehotice uvatila u toj konfiuraciji.. i još jednom kaоem da sam imao namjeru varati i bilo šta u smislu toga,učinio bih to svjesno i ne bih pisao temu isprike,ali cijenim tvoj komentar i slaоem se s tim da bi svatko ko je to učinio svjesno, a na listi je  trebao istupiti i reći: jesam,varao sam!

Eo da ste mi blizu odve bih vas na  :drinks2 hhh

Pozdrav

dokini

Svaka cast momak kamo srece da ih je vise kao ti bilo bi MILINA igrati na serverima mozda neko bude kako rece prethodnik MUSKO pa prizna .Prijatno igranje  :yes

Junior

ako ne lazes bravo za tebe, mada nikad se nezna  :rant2:

tipico

ne brini brate,ne laоem

SCHOLES1NHO

Dodaj me na xfire(scholesinho) da ti pošaljem cfg,ako ti treba...