News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Punkbuster problem (125117 driver) xfire

Started by $tring, February 03, 2012, 03:32:55 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Zbog XFIRE update-a koji očigledno nije dobro odrađen, postoje problemi pa Punkbuster kika korisnike sa servera.

Čisto da znate do čega je. Nije do vaših drajvera, nije do servera... :)

Ako neko pronađe rešenje, neka ga upiše u produоetku.

jape

Moоe se disable-ovati xfire in-game za cod2... :)

HyDroxzZz

resenje kao sto jape kaze, x fire , tools , options, detected games i kada vam to odradi odes lepo na cod2 i disable x fire in game i to je to LD

DiDaN

ma jok....ja ugasio Xf i opet isto  :(  a seo posle 1000 god da igram malo ....fak

HyDroxzZz

didi napisao sam gore sta trebas da uradis......uradi tako i neces imati problema

McGrady#1

Tools-options,xfire in game i skinite kvacicu sa enable xf in game,ali poslije toga necete moci slikati,snimati,niti vidjeti kada vam neko piše na xf.

vd|cube(im)

Quote from: kockarpd on February 03, 2012, 10:02:48 PM
Tools-options,xfire in game i skinite kvacicu sa enable xf in game,ali poslije toga necete moci slikati,snimati,niti vidjeti kada vam neko piše na xf.

Ja sam to uradio i bilo je popodne sve OK, al sad me počelo opet izbacivati ... treba napraviti ovo sta je Nemanja(HyDroxzZz ) napisao :scenic

filadendron

ja uradih to sto je "hidrant" napisao i evo celi bogovetni dan vazda igram bez problema, oci me bolU, hoce napolje izaci   :fighting:

DiDaN

Quote from: HyDroxzZz on February 03, 2012, 09:32:59 PM
didi napisao sam gore sta trebas da uradis......uradi tako i neces imati problema

ljubi te baba  :-*

Norm@ndy

Tools  ->  Options  -> Games  -> Call of Duty 2 Multiplayer