News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Garage vise nema dim

Started by $tring, July 09, 2008, 10:33:55 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Ukinuli smo dim na GARAGE SERVERU. Zasto? Zato sto ga neki vide a neki ne  :acute

Ali smo stavili 3 shotke umesto jedne, kako je do sada bilo... tako da je ovo neka garage/main mutacija. Prakticno je sve isto kao na MAIN-u osim energije.

KIKI

pa znas kako nisi trebo da stavis 3 stoke
jer ako ukupno ima po starom 2 sotke u igri ti posle 10 min igre svako ima stoku jer je pokupi sa poda
tako da isti penis  ;D

a dim ce nedostajati  :'(
kamperi ce da uzivaju
pogotovo oni sa kar98k

TaZa

Bolje i to nego da uzivaju likovi koji hladno ciljaju kroz dimnu zavjesu...dobar potez i zbog raje sa losijim konfama jer je fps u dimu katastrofalan...

POozzzz

$tring

Quote from: KIKI on July 10, 2008, 12:31:24 AM
pa znas kako nisi trebo da stavis 3 stoke
jer ako ukupno ima po starom 2 sotke u igri ti posle 10 min igre svako ima stoku jer je pokupi sa poda
tako da isti penis  ;D

Stoke se ne mogu pokupiti.  :happy

gad

E steta,ali bar na novom ima pa cemo tamo dimit ako ne smijemo u garazi :)

SOLID

Ma glupo je sto nema dima............... :diablo :diablo :diablo

$tring

Pa nije glupo. Dim ne radi lepo na garage serveru. Neki vide dim, a neki ne. Idi na PAM server. Tamo je sve ok.  :aug

gad

:icon_grrr: :icon_grrr:  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ako ne moze dim onda nam bar vrati 'tajming' za bombu jer se sad vise steka.To te moli ekipa sa TS-a

zlenzlla

Quote from: string on July 11, 2008, 04:39:15 PM
Pa nije glupo. Dim ne radi lepo na garage serveru. Neki vide dim, a neki ne. Idi na PAM server. Tamo je sve ok.  :aug

Slazem se sa Zmijom da je glupo sto nema dima. A pam je uvijek prazan. Dim je odlicna strategija za napad i zato ga treba ostaviti. Dajte napravite glasanje za dim pa nek vecina odluci, a ne jedan covjek. A sto se tice sacmara, to je dobra odluka.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

zlenzlla

Quote from: Staljin-GAD on July 12, 2008, 01:29:09 AM
:icon_grrr: :icon_grrr:  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ako ne moze dim onda nam bar vrati 'tajming' za bombu jer se sad vise steka.To te moli ekipa sa TS-a

i ja sam za timing da se vrati. Bas kao sto kaze  Staljin-Gad, sad ce se dosta vise ljudi stekati kad nema dima.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

$tring

Quote from: zlenzlla on July 12, 2008, 06:02:23 PM
Slazem se sa Zmijom da je glupo sto nema dima. A pam je uvijek prazan. Dim je odlicna strategija za napad i zato ga treba ostaviti. Dajte napravite glasanje za dim pa nek vecina odluci, a ne jedan covjek. A sto se tice sacmara, to je dobra odluka.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

:) Pa ovde oko takvih stvari nema demokratije. Ako neki ljudi vide dim, a neki ne cemu glasnje? A timeing na bombama postoji na EXTREME severu. A nemoguce je svima udovoljiti pa ce biti najverovatnije tako kako IRONC kaze. Bice PAM serveri svidelo se to nekome ili ne. A garage ostaje takav kakav je sada - bez dima.

Btw, timeing na bombama je sranje, iz razloga sto su bombe tako razornije mnogo od bazuke. To nije bacanje bombi, nego raketiranje. I to nema veze sa stekanjem.

zf|easy

Sad su se serveri pretvorili u rifle posto nema dim a karabin je jaci i od sacme 1:1. Daj ukljucite bar PAM.

$tring

tomi11

pod hitno treba uvest pravilo po kojem ce se ogranicit broj puskica,jer ovo je zalosno da sve njubine uzmu kar i onda ce oni satro sad ubit nekog s time,znaci isto kao i sa sacmama.pa valjda je logicno da kad si junfac da uzmes prdilicu i trcis okolo s njom a ne odma preci na puskicu.

zlenzlla

Ja sam za to da se izbace snajperi kao i da se ogranice puske. Zasto bi sacmare bile ogranicene, a recimo garand ili karabin ne?!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

clumsy

pa nije ni to lose... npr da se ograniche karabini, poluautomatska oruzja i shotke. npr 2 karabina, po dve poluautomatske puske, i jedna shotka.. ostalo samo automatsko oruzje... onda ce nemci dobiti lep balans nad amerima i englezma zbog mp44 koje je savrseno oruzje u cod2.znate i sami sta se desava kada svi uzmu garand pusku :)
igrao sam na takvim serverima gde su ogranicheni karabini i ostala poluautomatska oruzja.
sniper je nepotreban na garage, jer je isuvise lako ubiti nekog snajperom na power modu

da, i ogranicenje municije ne bi bilo lose.. sve po 3 okvira, jedan u puski i dva u rezervi. ja bih stavio da se nijedno oruzje ne moze pokupiti sa zemlje. tako onda ne mozes da dopunis ni municiju. 8)  mislim da bi onda igra dobila na znacaju.
mislim da ce onda biti manje stekara sa karabinom, a i manje razbijanja sa garandom i njegovih razarajucih 96 metaka. 

znaci svaki metak je vazan :) kao i u stvarnosti...

BloX

u nekim segmentima se slazem klamzi....no i sam znaš da te nejde svaki dan isto oruzje, jedan dan te puca s karabinom ,a  drugi dan sa mp-44....recimo da se konektaš kasnije u igru i pobrana su sva oruzja i tebi ostane samo jebeni gewehr......

što se mene tice bitange server je savršen trenutacno ( kada izostavimo sve stekare, i mape poput borisovke i el mechili )
dosta ste toga promjenili i ja nebi više ništa mijenjao...... :happy

clumsy

da znam... ali jbg, kada neki frik uzme karabin a nema pojma da igra sa njim, a tvoj ekipa gubi. umesto da uzme mp44 sa kojim svako zna da igra on uzme karabin a nema pojma da igra sa njim.. to ti je isto kada bi rooney stao na gol a van der saar otisao u napad :)

ja sam blox rekao samo o ogranicavanju karabina, poluautomatskih oruzja, shotki i municije. automatska oruzja ostaju neogranichena. tako ako udjes kasnije imas mp44 ili tomphson :)

zlenzlla

Quote from: clumsy on July 21, 2008, 12:44:42 PM
da znam... ali jbg, kada neki frik uzme karabin a nema pojma da igra sa njim, a tvoj ekipa gubi. umesto da uzme mp44 sa kojim svako zna da igra on uzme karabin a nema pojma da igra sa njim.. to ti je isto kada bi rooney stao na gol a van der saar otisao u napad :)

ja sam blox rekao samo o ogranicavanju karabina, poluautomatskih oruzja, shotki i municije. automatska oruzja ostaju neogranichena. tako ako udjes kasnije imas mp44 ili tomphson :)

Slazem se sa tim. Trebaju se ograniciti puske da bi bilo manje stekanja. Onda bi igra bila dosta bolja. A ne ovako, prodje pola igre, a rezultat 0:0. Niko nece po zastavu nego se svi stekaju. Treba napraviti glasanje da vidimo sta ljudi zele. Ili odmah ograniciti...  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

CerciL

ja se slazem sa vama treba ograniciti municiju i puske!!!!! ali dim je bio dobar,samo sto kaze string ovi sto vide kroz njega su problem,ee to kad biste resili bilo bi extra!!! al zivot nije savrsen pihhh,  :cray  :scenic