News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Da se predstavim

Started by Dzoni!!!, January 20, 2012, 09:36:18 PM

Previous topic - Next topic

Dzoni!!!

Pozdrav ljudi,danas sam se registrovao na forumu pa rekoh da se predstavim.Zivim u Srbiji,u Beogradu.Konacno sam resio da pocenm da igram cod 2 (da znam da kasnim 6 godina  :|| ,ali nikad nije kasno da se oprobam).Ovih dana cu nabaviti originalnu igru,pa se vidimo preko nisana.Od ostalih igara trenutno igram Bf3 na PC i na PS3(ko hoce moze da me doda na Battlelog-u - DzoniBre) i pomalo WoT.Za Bitange community sam saznao preko foruma Razmenaigara.Eto to je to ukratko o meni,ako vas nesto zanima pitajte.  :drinks2

P.S Ako sam pogresio mesto za postavljanje teme,izvinjavam se,slobodno premestajte  :)

DexonDee

Ma ok mesto :) dobro dosao na forum :)

Srba

ToTo

micko

dobro nam dosao decko,evo ti moj nic na bt3 ako zelis add NooOooZ :peace:

pick n roll

Dobrodosao retko normalni covece.. :) mozes i mene add preko xfire-a, user: kkroling, tj nick u igri // bitange // P!ck 'n roll. I naravno da nikad nije kasno!

DexonDee

Eto ti i moj BF3 user pa me dodaj TheDexonDee

fanTom!

Dzoni!!!

Nabavio sam juce cod2(cena je 800din za GOTY verziju,ako nekoga zanima).Igrao sam malo juce i moram priznati da sam se osecao ko trezan medju pijanima,svi se pucaju,ubijaju,a ja ne mogu da se sastavim  :tongue2 Neki savet za pocetnika?  :)

radaca

Welcome :D potrebno je vezbe malo to jest malo sati da i ti udjes u stos samo polako vidimo se preko nisana :D

djed

ako igras CTF neka ti dexon da savjet..:D
samo lezi kraj zastavice i ne mrdaj...:D

ToTo

Quote from: djed on January 22, 2012, 02:52:45 PM

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

radaca

za ovaj savet imas pivo od mene kada dodjes  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Norm@ndy

Pozdrav, uzivaj sa nama u igri.  8)

DexonDee

Ne moze niko da se stekao kao ja to zapamti!

mrvica_******|2shooorty|

dokini

Samo nemoj da pustas korenje pored zastave kao dexon  :yahoo