News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Torrent vs Lime Wire

Started by zlenzlla, July 05, 2008, 03:31:36 PM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

Koji je bolji program za download Torrent ili Lime Wire?  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Podpredsednik

KUPI RAPIDSHARE, NECES SE POKAJATI!!!
Kupis na 6 meseci sa 6-7 ortaka i svi koristite jedan account pod uslovom da koristite download ne veci od 200K!!

KIKI

pa znas kako
torrent je bolji dosta jer ne moras da shareujes

zaviskno koliko skidas rapid nije meni dovoljan
mislim 50GB nedeljno a toliko ja skinem za 2dana

ja recimo placam torrentleech i strava je 25e 3 meseca
znaci sve tamo skidam

zlenzlla

Quote from: KIKI on July 06, 2008, 12:03:23 AM
pa znas kako
torrent je bolji dosta jer ne moras da shareujes

zaviskno koliko skidas rapid nije meni dovoljan
mislim 50GB nedeljno a toliko ja skinem za 2dana

ja recimo placam torrentleech i strava je 25e 3 meseca
znaci sve tamo skidam

Ne mora se share-ovati ni preko LW.
Sa LW sam dosta radio pa znam kako radi dok sa torentom nemam iskustva bas nesto.

Skidas 50 GB za dva dana?! Pa sta skidas jebote?! :-\   Koja ti je brzina onda?

Pozzz  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Podpredsednik

Ma lupeta, morao bi da placa preko 10.000 dinara za takav internet, da uopste postoji kod nas za privatne korisnike!
A uz to bi morao da mu bude zauzet komp non-stop, pa ne bi imao sanse da se igra online!!! :P .:LAZLJIVCE:.

KIKI

ok ne za 2 dana ali za 4 mogu sigurno  :wink:
jer sam skinuo za 5 dana HD Lost sezonu 1 oko 51GB i jos sam se igrao oko 2 h prosecno

1.5mb paket
i meni radi u torrent dok igram
samo ogranicen  :wink:

placao sam ja RS i desilo mi se par puta da dostignem limit pa ga ispusim

jbg

ali ko ne moze da ispuni limit nedeljni njemu je to super

BloX

ja sam koristio LW prije i sve je radilo normalno...konekcija prejebena, za 20-30 sec skine pjesmu....al kad sam morao formatirati komp više se nece prikljuciti u mrezu, piše LW se trenutno prikljucuje na mrezu za izmenu fajlova.....i tome nema kraja...fakat ne znam u cemu je problem

zlenzlla

Skini noviju verziju. To se i meni desavalo sa starim LW, a kada sam nasao noviju verziju konektuje se odmah

tomi11

meni je torrent zakon.evo tu u sloveniji imam brutalu net,1gb skinem za nekih 10-15 min,a u isto vrijeme i upload mi je toliki.

bas zato bi volio ako neko ima neku pozivnicu za kakav private tracker,jer necu imat nikakih problema sa ratiom

zlenzlla

tomi11

fala zlenzlla.
evo bas sam ga sad testo i down je 9.39mb/s   a   up je 7.38mb/s

inace mi je upload uglavnom veci od downloada

vasili

Quote from: Podpredsednik on July 05, 2008, 05:53:13 PM
KUPI RAPIDSHARE, NECES SE POKAJATI!!!
Kupis na 6 meseci sa 6-7 ortaka i svi koristite jedan account pod uslovom da koristite download ne veci od 200K!!

Ja prodajem naloge za rs acc :)..ako treba nekom

spdR

@Vasili,kradene ili normalne :D ? Posto znam da ima likova maznu acc ni ja ne znam kako,pa prodaju...
Sto se tice privatnih trackera - regan sam na torrentleechu od 2007 i imam za sad 420 gb down a up 440 :D
I registrovan sam na torrent-damage.net....TL je najbolji torrent sajt trenutno,ja bar mislim :) stalno FULL brzina....A #cenzura# me ubija u pojam trazenje fileova...Zna neko kako da skidam s njegas ? tj Fileove da trazim ?

vasili

Ne kradene...narawno normalne zaradim tako sto nekome uradim logo ....za irmu i o mi da #cenzura# ja nadem musteriju .i prodam mu za 800 diin....vec sam pprodao 27 naloga :)

zlenzlla

Sta ce mi RS account kada mogu i kao free user da skidam sve. Bolje je uzeti high speed torrent.

SOLID

Torrent!!!!! Azureus vuze downloader :D