News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ZTS sramota od klana

Started by beginning of life, July 04, 2008, 04:08:28 AM

Previous topic - Next topic

vulle

:-\ :-\ :-\ :-\ boze koliko ste jadan klan dok ste vi nas pljuvali na carentanu mi nista nismo slikali da smo to uslikali ne znam ko bi stvarno bio osramocen JADNI STE MAKSIMALNO..... svi ste pljuvali po svemu ne samo po nasem klanu tako da!!! jos te i zasebno pljuvali PRE KADA SMO IGRALI KIKOVALI STE KRASICA JEDNO 10 PUTA ZATO STO VAS JE DECKO ISTRESO IZ GACA a tako ste i mene pickarali kada sam vas ubijao klasicni nobovi  :|| POZ  :wah :awm MNOGO JADNO NE Mogu DA VERUJEM NASTA SVE LJUDI MOGU DA SPADNU !!!!

Alekre

Covek treba biti onda se kada se gubi a i kada se dobija. Vi ste recimo mogli da precutite i pokazate te koliki ste ljudi. Za razliku od drugih koji ponizavaju i vredjaju, jel...
Nego, zanimljivo se ZTS skoro uvek pominje kada nastanu verbalni sukobi, ja bih razmislio o tome  :hmm

[WC]=CyClops=

Polako Alekre nemoj tako, zar nije Vulle zadnji put rekao da su oni fin i kulturan klan, samo im se tu i tamo omakne malo.

Sad će fino još par vaоnih crvenih rečenica velikim štampanim slovima oderati jer zaboga ljudi, pa nisu ZST takav klan, nemojte biti smiješni molim vas.

Pusti ih na miru jer da se ZTS raspadne nastala bi veća katastrofa od globalnog zatopljenja, zamisli uоasa da se ova probrana ekipa infiltrira u više drugih klanova.  :D

Zver

Prostacenje sa obe strane, nije bitno ko je poceo a ko je zavrsio, ja bih ovakav war napustio posle prve takve recenice.

Jednom recju svi koji su pisali takve prostakluke su LJAKSE

jape

Hahahahaa, a oni su ovde veoma "dobri" ispali. Sto nisu slikali na carentanu kad su svaki put vuletu jebali 10000000000000000000000000 bogova i sve u paketu?  To je bila prva mapa.. i tamo su od mojih svi cutali? Cim su usli jedan je poceo da samra vuleta da je citer, a i ostale. Zasto nema ni jedne slike sa car-a? Nema, jer su oni tamo zapoceli. I da, zasto niste uslikali kad sam vas nazivao retardima? Ne, niste, jer sam rekao: Retardi ucutite ili kick.

,
Kiklope, nek si ti nama ziv i zdrav.

Zver

Kao sto rekoh, nije bitno ko je prvi poceo, jednostavno ako neko pocne da vredja MULTYKICK celoj ekipi.

beginning of life

daj nemojte ismisljat te stvari na carenatanu da su se desile jer niko vam nikad nije napiso nista nego ste vi odma poceli vrijedat na osnovu vjere kao npr krvava muslimanska mater.......

Simke

Nisam bio na tom waru pa necu da komentarisem,znam da moji nisu cvecke al' nisam siguran da su tek tako poceli da psuju ...
Necu da se vracam na to uopste,neka komentarisu oni koji su igrali.

Mene je iznenadio post  [WC]=CyClops= -a  koji voli da "prosipa" pamet po forumu.Svaki pametan covek bi se zapitao kako je sve pocelo.A  jel boga ti zasto su tako postupili??Dal je bilo provokacija sa druge strane??
Mora da se cuje i druga strana price,barem je tako kod normalnih ljudi a ti si me Cyclope neprijatno iznenadio,veoma neprijatno.
Ocigledno je da su likovi iz Bol klana slikali samo provokacije na njihov racun,tako je meni receno a i ne bi me ljudi iz klana lagali.
Evo pogledajte pretposlednji screenshot   http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot0101nd3.jpg  na kom Bol-Giza kaze svojoj ekipi -Tiseeeeeeeee a mora da je to rekao zato sto hvalili nas klan i hteli da se sprijatelje  :wink:
Svako ko ima iole pameti moze da zakljuci da je bilo provokacija sa obe strane tako da,Cyclope znas onu staru "ispeci pa reci" i nemoj da ti je jezik brzi od pameti  :wink: 
Iz tvog posta mogu da zakljucim da imas neke komplekse od naseg klana (ne znam iz kog razloga) posto ti nisi glup da ne mozes da shvatis stvari, dete od 9 godina bi moglo da zakljuci sta se otprilike zbilo na waru  :wink:

[WC]=CyClops=

Jedino što bi tebe zaista iznenadilo je kad bi samo znao koliko me nije briga što se tamo dogodilo. Kad bi samo mogao znati koliko me to ne zanima, bio bi (kako ono reče?) vrlo neprijatno iznenađen.

Ali uz to što je Alekre vidio uzorak kako ste vi stalno u ovakvim konfliktima tokom warova, ja vidim još jedan uzorak. Vi ste stalno začuđeni i iznenađeni i duboko uvrjeđeni. Zapravo je svaki sekund u vašem оivotu jedno veliko čuđenje svijetu oko sebe. Mislim da trebate početi gledati National Geographic dokumentarce, pa barem da se malo manje čudite našem plavom planetu.

Ono što ja vidim na slikama je jebanje majke muslimanima, ne tako dugo nakon istog toga Hrvatima. Nakon toga moоda bi ti to djete od 9 godina i uspjelo dočarati koliko ste mi nebitni u оivotu, ali ja ne mogu. Ipak vi i devetogodišnjaci pričate na istoj razini, ja se više ne mogu vrati na tu razinu, tako daleko u predpubertetsko doba.

Još vam samo fali jedan rasistički ispad i to je to, pokazali ste nam sve, triple-double, hattrick, ma zovi to kako hoćeš. Dakle dno dna, pa još malo ispod...

beginning of life

ovo sto je gizza reko  "TISEEEEE"  se odnosilo na ts tj da usutimo jer je ostao 1 vs 4 a provokacije su pocele na dawnvillu u 1rundi kada je bavarac pobio svih 6igraca a prije mjesec dana igrali smo war i tada smo bili vrijedjani a kolko ja cujem od ostalih klanova poznati ste po vrijedjanju i provokaijama......
Najbolji primjer su bitange s kojima smo odigrali bezbroj warova i oni su svjedoci da nikad niko od nasih igraca ne spama na waru ili provocira....

Simke

O tome ti pricam Cyclope,ti si bas pametan covek ali izgleda iskompleksiran,dosta iskompleksiran.

Sta se javljas onda kad te bas briga za nas tj war,zasto ?Da bi imao vise postova,da bi ispao pametan,sta,?Reci mi ... ?
Covece  blago tebi kad na osnovu nekoliko slika sa wara zakljucujes sta se desilo,sta si ocekivao ?Da ce da postave slike na kojoj oni nas vredjaju ?Malo razmisli,budi realan ..
Pratim koliko toliko ovaj forum i vidim da se razumes u fudbal.E sad ocu da ti dam primer :U svim portugalskim novinama su slike kako Dragutinovic nasrce na Skolarija.Ovaj Dragutinovic je stvarno neki divlak,nevaspitan,prost nasrce na jednog od najvecih trenera sadasnjice.To ce da kaze neki covek koji uopste nema pojma sta se stvarno desilo. A sad onaj ko je gledao utakmicu i ko je pratio stvar ce da kaze -Nee,ne Skolari je prvi njega dirao,cak ga je i zakacio ...   Pametan si covek,shvatices sta je pisac hteo da kaze  :wink:
Sad kazem,nazovite to kako ocete, nekultura,nevaspitanje... ovo je virtuelni svet Cyclope,virtuelni,evo krecem od sebe,i ja opsujem na serveru i ja vredjam ali covece ako neko to shvata ozbiljno onda mu svaka cast.Meni je sve ovo zabava,cak i ova diskusija sa tobom,bole mene (tako cu bas da kazem) ona stvar sta ce ljudi preko Cod2 da misle o meni.Nek se upozna sa mnom pa nek mi sudi i nek prica kakav sam.Evo,da dodjes sutra u Bgd i da me zoves da se nadjemo negde da odemo na pice ako sam slobodan dosao bi,ozbiljno kazem.E posle toga ti pricaj da ja i devetogodisnjak imamo isto razmislanje,da pricamo na istoj razini.

Pola Zts-a znam licno znam i iskreno ti kazem,svi su vaspitani i kulturni momci,to sto psujemo kad smo u drustvu je nazalost,ponavljam nazalost, postao deo svakodnevnice kod mladih kao sto smo mi.

Ova diskusija moze da traje do sutra,ti ces mi odgovarati i ja cu tebi i sve tako ... moze da se zakljuci posle par postova da smo ljudi koji volimo da isteramo stvar do kraja,pa mozemo reci i da smo tvrdoglavi.
Jedina greska,Cyclope,sto si odgledao stvar sa jedne strane i kao da si jedva docekao ovakvu stvar pa da nas ocrnis.
Sto se tice ovoga dno dna,svaka ti cast Cyclope,mora da si neki psiholog kad si preko igre ustanovio kakvi smo momci,stvarno svaka cast.

clumsy

Quote from: beginning of life on July 04, 2008, 07:13:09 PM
ovo sto je gizza reko  "TISEEEEE"  se odnosilo na ts tj da usutimo jer je ostao 1 vs 4 a provokacije su pocele na dawnvillu u 1rundi kada je bavarac pobio svih 6igraca a prije mjesec dana igrali smo war i tada smo bili vrijedjani a kolko ja cujem od ostalih klanova poznati ste po vrijedjanju i provokaijama......
Najbolji primjer su bitange s kojima smo odigrali bezbroj warova i oni su svjedoci da nikad niko od nasih igraca ne spama na waru ili provocira....

tako je... igrali smo pa oko 20 war-ova.. bem li ga... nikada nije bilo provokacija. dok za TS necu nista govoriti  ;D

[WC]=CyClops=

Š imke (ili Simke) reći ću ti ovo samo još jednom u ozbiljnom tonu, mada se ponavljam.

ZTS kao klan mi ni najmanje ne smeta, naprotiv poštujem one koji mi nisu dali razlog da ih ne poštujem. Smetaju mi debili generalno, a na vašu оalost, imate ponekog u klanu.

Svaka organizacija bilo koje vrste koja ne čisti truleо iz svojih redova i ne ogradi se od debila, nego ih još brani, prije ili kasnije dođe na zao glas. Evo ti primjer iz stvarnog оivota a da nije nogomet, nisu li svi digli itekako buku protiv katoličke crkve dok im je praksa bila prikrivati greške svojih članova. I pogledaj koliku muku sada imaju i dalje s tim i etiketiranjem o pedofiliji u svojim redovima iako su počeli napokon postupati ispravno. 

Sad se zamisli malo, ako vas je zaista većina kulturnih i obrazovanih, trebaju li vam ovi koji to nisu? Ako mislite da vam trebaju, onda su očito vrijedni ljage koju vam nanose, pa se nosite s tim kako znate. Ja samo vidim što ovi pišu, a do sada nisu normalnu rečenicu napisali. Najbliоe normalnoj rečenici koju oni znaju natipkati je: - "OMG NOBE". Eto to je jedino što oni znaju napisati a da ne potiče svađu (odnosno potiče ako to njima drugi napiše). Pa ti sad vidi s kim imaš posla ako do sada i sam nisi skuоio.

Nije mi običaj generalizirati i stavljati svih u isti koš, ali mislim da je akvizicija ZT-a bila potpun promašaj.

Eto toliko o mom ozbiljnom mišljenju ako te uopće zanimalo, a sad back to old me - Denny Crane!

Imaš ti puno posla ako misliš od tih kulturan klan napraviti, a što se mene tiče, DENNY CRANE, imam ja svojih kompleksa ali nisu vezani nikako za igrice, najviše me jebe me što taj 'Gejtz'i dalje više zarađujuje od mene, ali neće još dugo n00bara jedna!

DEEEEENNY CRAAAAAAANE!

Simke

Simke,ja sam Simke, bas kako je napisano.
Da imam debila u klanu,izbacio bi ga iste sekunde,na svu srecu postoje ustanove gde se mogu primiti.

Cyclope,mozda nisi video normalnu recenicu zato sto nisi zeleo,ja stvarno ne znam, ili pak stvarno svaki cas nekoga vredjamo il sta vec ...

Sto se tice toga da akvizicija ZTS nije uspela moram da kazem da si totalno promasio,nas klan igra SD i tu mogu slobodno da kazem da nam nema ravnih u Srbiji (mada nema mnogo klanova) i bolji smo od vecine hrvatskih,bosanskih klanova,sto je veoma lepo.
Ti nikad nisi igrao SD,nikad nisi igrao war sa nama,nikad nisi dosao na nas server,nisi dosao na TeamSpeak tako da ti nisi merodovan da pricas dal smo kao klan uspeli ili ne.
A sto se tice jedne stvari u pravu si,da vredjamo,vredjamo bogami(ja se uglavnom zezam..) i potrudicu se da takve stvari dovedemo na minimum.Potrudicu se,stvarno da ispravimo tu iskrivljenu sliku o nama !

Ovo kazem posto vidim da mozemo ti i ja u nedogled da diskitujemo o ovome pa me ne bi cudilo da dodjemo do teme zasto je Li Osvald ubio Dzona Kenedija  :)

eX1T

Ja mislim da je ovakav post o ZTS uvek cekao SPARTANAC da se slatko nasmije :wah

Alekre

Ljudi, ako ste vec dosli da igrate na server, to znaci da komunicirate sa nekim ljudima. Vredjati nekoga i posle se vaditi kako je to internet i kako to nema bas veze je greska. To sto pise je tako ima istu vaznost, bilo izreceno licno, poslato pismom i kako vec moze. Evo ti jos jedan primer: Uzmi pistolj uperi u druga i opali. Rezultat: Ubio si coveka. Uzmi pistolj pokazuj drugaru, pistolj slucajno upali ubije ti druga. Rezultat: Ubio si coveka. Pistolj opali metak se odbije ubije ti druga: Rezultat: Ubio si coveka. Dakle, bilo kako bilo, ti si uvredio coveka a to stvarno nije okej.

vulle

I bas kao sto je simke napomenu 200 puta da ova svadja nije pocela bez razloga.... cim su usli bol igraci jedan do njih mi je reko " gde si vule citeru stari!" naravno ja nisam nista na to reko,ali onda posle toga sto sam ih vise ubija pocelo je pljuvanje na stranu moje igre sto je jape vec i reko jedina stvar je to sto mi nismo iskoristili to da slikamo i da pljujemo po njima posto mi BAS kao sto je reko simke da je to sve u trenutku besa i realno mene to nikad ne nervira..... ali isto tako ja NE na war-u ali na PUB serverima cesto pljujem po igracima i to nekrijem ali sta cu nervcig sam pa sta! i to je sve u izlivu besa isto tako kada mi se uzvrati ja to ne zamerim igracu zato sto mislim da se covek iznervirao tako da..... mogla bi ova glupa rasprava da se prekine mislite o ZTS timu sta hocete mene nece potresti ama bas ni malo zato sto znam pravo lice KLANA!!!!  :wah :wah

Alekre

Lepo bi bilo kada bi svakome bilo oprosteno jer je bilo u izlivu besa. Mi ne mozemo da podelimo tvoju licnost na pola i da se druzimo samo sa tvojom dobrom polovinom   :down Ponasaj se kao covek ako ne idi negde drugde.

Simke

Alekre banalizujes stvari i to mnogooo...Samo to mogu da kazem i nista vise.

Znate sta vidim,dobijamo kritike samo od ljudi koji nas povrsno znaju,nisu progovorili ni rec sa nama, a pokusavaju da nas procene kakvi smo.Ne ide to bas tako ...
Mislim da je vreme za jedan LOCK ! ! !

GuRuGeoRge

Jedna mala pričica,da smanjimo tenziju:

Magarac i čovek

Jednog je dana seljakov magarac pao u bunar. нivotinja je satima saоaljivo plakala dok je seljak pokušao smisliti šta da uradi.
Napokon je odlučio-budući da je оivotinja stara a bunar ionako treba prekriti, nije vrijedno truda spasavati magarca. Pozvao je sve susede da mu dođu pomoći. Svi su zgrabili lopate te počeli nabacivati đubre u bunar. Na početku je magarac shvatio šta se dešava te je počeo očajnicki plakati. Tada se na opšte čuđenje primirio. Nakon nekog vremena seljak je napokon pogledao u bunar. Bio je zapanjen onim šta je video. Sa svakom lopatom đubreta koje je pogodilo njegova leđa magarac je radio nešto zadivljujuće. Istresao bi leđa i popeo se jednu stepenicu više. Kako su seljak i susedi nastavili ubacivati đubre na оivotinju, on bi je otresao i popeo se. Uskoro, svi su zadivljeno posmatrali magarca koji je zakoračio preko ivice i sretno iskočio!

нivot će na tebe istresati đubre, razne vrste prljavštine. Trik kako da izađeš iz bunara sastoji se u tome da to otreseš i popneš se preko toga jednu stepenicu više.

Svaka naša nedaća je stepenica. Moоemo izaći iz najdubljeg bunara jednostavno ne posustajući. Nikad ne odustaj! Otresi to i popni se jednu stepenicu više.

Zapamti pet jednostavnih pravila za sreću:

* Oslobodi srce mrоnje - Oprosti.
* Oslobodi um briga â€" Većina se nikad ne ostvari.
* нivi jednostavno i ceni ono šta imaš.
* Daj više.
* Očekuj manje.

(I na kraju,da ne bude sve baš tako lepo i krasno:  :D)

A SADA ………

Dosta je bilo foliranja…

Magarac se kasnije vratio i ugrizao seljaka koji ga je hteo zakopati. Posekotina od ugriza se inficirala i s vremenom je seljak umro u agoniji od trovanja.

Zakopali su ga u bunaru.

POUKA LEKCIJE:
Kad uradiš nešto loše, i pokušaš sačuvati guzu, to se uvek vrati i ugrize te.

:wink2 ;D

TaZa

... kada 10 igraca kaze " VOJA gasi ta sranja" onda to znaci nesto... ZTS su katastrofa i kao klan i kao pojedinci sa izuzetkom Tome- su koji je ,po meni, zalutao ...

Simke

Quote from: $kull on July 05, 2008, 01:59:12 PM
... kada 10 igraca kaze " VOJA gasi ta sranja" onda to znaci nesto... ZTS su katastrofa i kao klan i kao pojedinci sa izuzetkom Tome- su koji je ,po meni, zalutao ...

Malopre rekoh
Quote from: Simke on July 05, 2008, 11:50:03 AM
Znate sta vidim,dobijamo kritike samo od ljudi koji nas povrsno znaju,nisu progovorili ni rec sa nama, a pokusavaju da nas procene kakvi smo.Ne ide to bas tako ...

kada 10 igraca kaze " VOJA gasi ta sranja" onda to znaci nesto  -Da to znaci da je imao ukljucen WH i aimot  :-\ provalio si nas ...
A i da su rekli to sigurno nisu rekli "Voja" posto vecina zna padeze i u vokativu se kaze Vojo  :wink:

Oce li se oglasiti neko ko nas zna malo bolje ?Ja igram retko na Bitangama,koliko primecujem i moji saigraci takodje prvenstveno zato sto igramo SD i stvarno ne znam kako ste i ti i Alekre mogli da nas ocenjujete.. stvarno ne znam

jape

... kada 10 igraca kaze " VOJA gasi ta sranja" onda to znaci nesto...
Da, znaci da su botovi ;)

QuoteZTS su katastrofa i kao klan i kao pojedinci
Volim i ja tebe. :love

*SPARTANAC*

Quote from: eX1T on July 04, 2008, 09:39:56 PM
Ja mislim da je ovakav post o ZTS uvek cekao SPARTANAC da se slatko nasmije :wah
;D ;D ;D ;D ;D ;D "MA NEEEEE" xD xD xD xD  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

TaZa

Quote from: jape on July 05, 2008, 03:10:52 PM
... kada 10 igraca kaze " VOJA gasi ta sranja" onda to znaci nesto...
Da, znaci da su botovi ;)

QuoteZTS su katastrofa i kao klan i kao pojedinci
Volim i ja tebe. :love

Ma kad ti kazes onda je ok :) bot ili ne igram bez citeva i komplexa :) Stvarno vas zalim ali ako vas to cini sretnim onda dajte heheh

Cao botici :)

Simke

Jape od sad nemoj da pokusavas da se salis posto neko ovde nema nimalo smisla za humor,nimalo.Taj a prepoznace se on, ne zna za ironiju i sarkazam al naucice,covek se uci dok je ziv.
Skull prica prica o kompleksima,e to je ironija.Dovedi nekog starijeg ili pametnijeg da ti objasni sta sam hteo da kazem.
Posto ne bih da vodim raspravu sa glupim ljudima,skull samo mi daj mi x fire i da odigrao jedan warcic pa da vidimo ko su "botici" !

VIP.er

Quote from: Simke on July 05, 2008, 06:20:04 PM
Jape od sad nemoj da pokusavas da se salis posto neko ovde nema nimalo smisla za humor,nimalo.Taj a prepoznace se on, ne zna za ironiju i sarkazam al naucice,covek se uci dok je ziv.
Skull prica prica o kompleksima,e to je ironija.Dovedi nekog starijeg ili pametnijeg da ti objasni sta sam hteo da kazem.
Posto ne bih da vodim raspravu sa glupim ljudima,skull samo mi daj mi x fire i da odigrao jedan warcic pa da vidimo ko su "botici" !

Cuj ovo, ne volim da raspravljam, a napisao si bar 5 postova ovde. A za to sto ste rekli BOL klanu, koji je btw uvek bio ok i korektan kad su igrali s nama bar, stvarno vazi ono: no comment

Eto, ja sam blizi sa vama nego ostali koji su vas prozvali ovde, koji vas "ne znaju"... Ja vas znam pa se ukljucujem u prozivanje, sa izuzetkom japeta, tomo su-a i donekle mareta i vulleta vi vrlo cesto psujete i vredjate kako na pub-u, tako i na waru...

A za ono, da su oni prvi poceli, mozda bavy i jeste reko vulletu da je citer uz smiley verovatno, to ipak nije vredjanje, ja licno ne verujem da su oni to poceli, a cak i da jesu, CAK I DA JESU,to vas ne opravdava samo njix ocrnjuje....

vulle

OOOOOOOOOO NAJAZAD NEKO DA STAVI NESTO PAMETNO..... hvala ti viper za sve ovo sto si reko i sto je u 90% posto istina,nije bas istina da svi pljuju po varovima i tako to,ali ovo sto si reko,reko je da sam citer i nije stavio smajli ali nema veze i to nemora da nas opravda ali samo POKAZUJE koliko su oni pokvareni a prave se da su cvecke! I STRING STAVI LOCK NA OVO POSTO JE SMORILA RASPRAVA......

VIP.er

Istina, rasprava je smorila, mozda nije ni trebalo da je bude, jer sad se vidi kakvi ste, i nema rasprave