1/16 Finala *** Fire Eagles - lFamiglia *** 0 - 2

Started by HyDroxzZz, January 17, 2012, 02:07:28 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

Fire Eagles - lFamiglia
0 - 2
4 - 16, 1 - 7

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     22.01.2012
Mapa:       mp_carentan, mp_burgundy

HyDroxzZz

posto se oba tima nisu uslaglasila za vreme wara, war ce se odigrati 22.01.2012 u 20 h.....nemate prava promene termina

Doktor

ajde lijepo demo gore EvilMan,Rmzje i Fallen Angel.....

MakiMDSS.rs

uh dobro je nisam ja  8) ali ona 3 prifirea au i 4 smoke killa ... dobro je

Fallen Angel ... moze sutra da uploda kad dodje na Xfire jer sada je otisao sa zenom ... tako da 2va demosa dobicete a 3ci sutra tek ali uplodace 100% .

Doktor

zalim imate odredjeno vreme za koje morate upload...nemoram vas valjda posjecat :(
nemoj ti meni tu zena,djete,baba djeda,stric strina tetka ujna bla bla.......jebiga druze nisam ja tome kriv....ja bih vam oprostio al pravila su pravila,sto se nas tice nije problem al ne znam gdje bi kup bio kad bi bitange prekrsili pravilo da se demo nije uploado za odredjeno vrijeme.........mi smo cb spusili radi toga sto je lik promjenio guid i proslo oko  20 sati nije 24....i  jos mnogo toga...zalim stvarno!

Doktor

i da zaboravio sam...
mozda ce vam bitange ipak oprostiti jer ste "prijateljski" klanovi ...pa nebih bilo fino da ispadnete radi neceg ovakvog :)

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ae, mnogo si glup.... Al mnogo.. Probudili me ovi da uploadam... HAHAHAHAhah.., To ce da te povadi..   :computer Patetic! Evo ti pa pari oci.. I uci....   :icon_grrr:

Serem se na demo....    :whip3:    :vava   A mozes da ga i izdrkas sada dok gledas... Bote...

Evo ti link, pa se najedi: http://www.2shared.com/file/S88VG3Z3/FireEagles.html

Doktor

hahahaha sincek moj sta se palis....nemam razloga da gledam tvoj  njubovski demo,trazio sam ih samo radi toga da vidim jeste snimali.......a da sam htjeo nasao bi vam neku greskicu  recimo niste dobro upisali guid jednog igraca i jos stosta...nemoj se kacit sa nekim ko je nivo iznad tebe sincek moj.....gg momci

Sincek..... HAHAHAHHAAHAHAhahahahahahahaha... Turi te sincek na K...c   :dummy  Rofl... HAHAhhahaha... Meni frajer napise sincek! ahhahahahahahaha... E svasta....
Al uzmi sad pa malo   :violin: 

Doktor

:offtopic  :punk
ozbiljno druze nema nista protiv tebe....samo glupo si se izrazio u svome postu...pa sam morao da napisem nesto u fazonu sincek..bla bla...
uzivaj!

Glupo sam se izrazio?!?  Aj ok, neka bude. Mene ovi zovu na mob, ja spavam i ti mi kazes da sam se glupo izrazio.... Ne, nego ste vi korektni jer trazite moj upload posle pola sata, ko da ne moze da saceka jutro....  :||   :||    :||    :||    :||    :||

MakiMDSS.rs

trololololololololololLALALALALAL nubek jos mleka i coda pa mozda dobijes koju rundu vise a wh i mozda dobijes lFamigliju ... bolje da si trezio moj demo ... na burgu sam bio opak , mozda ste mogli da me banujete :)

Doktor

Pa fino sam napisao nemoj da ti moram citirati svoje rijeci..."sto se nas tice nema problema"...al pravilo je da se uploada u roku 10 h :)

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Doktor

Quote from: M.MaKi.C on January 22, 2012, 11:32:26 PM
trololololololololololLALALALALAL nubek jos mleka i coda pa mozda dobijes koju rundu vise a wh i mozda dobijes lFamigliju ... bolje da si trezio moj demo ... na burgu sam bio opak , mozda ste mogli da me banujete :)
Joj druze sto me tjeras da moram sad pokrenuti svadju i raspravu neku.....ne znam koji klan je imao fin broj svojih clanova na listi codehook-a,bez dalje rasprave idemo u   :offtopic