News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Help [RESEN] cod2mp_s.exe, PnkbstrB.exe

Started by Baddest, December 24, 2011, 12:00:57 PM

Previous topic - Next topic

Baddest

Ovako ljudovi,reko malo da upalim COD2,odavno ga pikao nisam al sad problem je to sto sam zaboravio sta sve ide da bi se pikao MP,znam da ima onaj 1.3 patch,punk buster,xfire i sta jos,a? ... ako je neko rad da pomogne,nek pusti comment ovde. :)

Uvazeni gospodin Baddest!

PnkbstrB.exe resenje,kome god zatreba nek zaviri ovde. :)

http://www.youtube.com/watch?v=zDX4xUht3Ec&feature=related

disappointed

Skripta i rcon blocker...po mogućstvu i neki game hook ili aimbot...pa ces opravdati nadimak..
8|
Salu na stranu ...
Pored toga sto si naveo ...samo opušteni оivci, dobra volja i lepo vaspitanje ... :mahanje

SpawnieEe

Sve to sto si nabrojao je i vise nego dovoljno da igras CoD2MP.

Baddest

Sve lepo ja uradi al kad udjem u MP izbaci neki vrljavi problem kao ,,run game in safe mode...bla,bla,, trazi valjda neki bolji krek,lele...

djed

tu sam pritisnes NO i igraj..:D
mislim da se to pojavi kad ti pukne igrica pa pokusas ponovo uc...:D

Grave

Quote from: djed on December 24, 2011, 04:54:18 PM
tu sam pritisnes NO i igraj..:D
mislim da se to pojavi kad ti pukne igrica pa pokusas ponovo uc...:D
Cuti, lowe jedan.  :tease

Baddest

Stiskam ja NO al nista...evo slike mog problema:

Prvo kao odem na ikonicu,dva klika da udjem u MP ono izbaci ovo:

Ja na YES/NO,ono pokaze ovo:

Nesto sa krekom nije Ok,jel? :P

Grave

Probaj da odes u folder gde je igra instalirana, desni klik na CoD2MP_s, Properties, Compatibility, cekiraj Run this program in compatibility mode for: i stavi XP Service Pack 3/. Mozda upali. :scenic

Baddest

Nece pa nece...prosli put sam nesto slicno al boga pitaj kako je proradilo,neki krek sam skidao dodatno..jooj.

P.S. cod2mp_s.exe,taj dzavo me zajebava.

Grave

Mene je zezalo, ali sam ovo uradio, posle je sve bilo ok.

||NooOooZ||CAKI

Da nisi mozda igrao Singl ili da nisi krekovao igru bez potrebe????

Baddest

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on December 26, 2011, 07:58:42 PM
Da nisi mozda igrao Singl ili da nisi krekovao igru bez potrebe????

Moguce i da je to,tj.instaliracu opet pa da vidim a citao sam u predhodim temem da su likovi imali problem sa ovim ,,library not registered,, e sad ja to imam na kraju instalacije,tj.instalira se igra i onda bumm,to izadje,nema nigde ono ,,finish,, da je igra instalirana a mogu da je igram,singl play... sve obrnutno,cudno,ajoj...

djed

ajde ti mene prihvati na xf..poslo sam ti...pa ti ja to rjesim preko team viewera...:D

Baddest

Quote from: djed on December 27, 2011, 05:35:26 PM
ajde ti mene prihvati na xf..poslo sam ti...pa ti ja to rjesim preko team viewera...:D

Check ya message box! Ceo dan,ceoo dan se oko ovog jbenisem,presao sam forume i forume i opet nista... http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-cod2-mp-windows-7/39435.aspx

Srba

Da li si na Win7?

Ako jesi - ima jedna stvar koja je meni resila problem. Jeste bizarna ali je proradilo u momentu.

Sve ti je instalirano, postavljeno na compatibility mode (Win Xp, SP3) i opet ne radi?

Ja na maticnoj ploci imam realtek, pa ako imas i ti - idi na podesavanja SOUND, pa na sekciju recording, pa desnim klikom bilo gde pored ikonica za recording i izaci ce ti prozor sa ponudom "show disconnected devices". Stikliraj tu pociju i pojavice ti se Stereo mix.

Odmah nakon toga probaj da udjes u igru i videces da je sada sve ok. COD2 trazi ovaj sound mixer pa ko je disconnectovan onda nece da se srartuje...

Javi da li si resio...

Pozz od Cika Srbe

Grave

Quote from: Srba on December 28, 2011, 09:16:43 PM
Da li si na Win7?

Ako jesi - ima jedna stvar koja je meni resila problem. Jeste bizarna ali je proradilo u momentu.

Sve ti je instalirano, postavljeno na compatibility mode (Win Xp, SP3) i opet ne radi?

Ja na maticnoj ploci imam realtek, pa ako imas i ti - idi na podesavanja SOUND, pa na sekciju recording, pa desnim klikom bilo gde pored ikonica za recording i izaci ce ti prozor sa ponudom "show disconnected devices". Stikliraj tu pociju i pojavice ti se Stereo mix.

Odmah nakon toga probaj da udjes u igru i videces da je sada sve ok. COD2 trazi ovaj sound mixer pa ko je disconnectovan onda nece da se srartuje...

Javi da li si resio...

Pozz od Cika Srbe
To sam zaboravio da mu kazem. I ja sam to radio i resilo je problem. Ne znam na koju foru, ali je resilo. xD Bravo cika Srbo!!! xD :clapping

Srba

Ma da, zavitlavao sam se ceo dan dok nisam izgooglao na jednom forumu. Dakle, inernet je cudo. Nego, samo da coveku resimo problem :)

Baddest

Problem resen!  :handshake:

Srba

Odlicno :)

Vidimo se preko nisana Baddest :)