News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

da li ima novih mapa :)

Started by Lang, December 04, 2011, 12:39:43 AM

Previous topic - Next topic

Lang

Molba vecine igraca sa Garage servera da se ubace nove mape!
Ako moze bez vote ili  vratite bar El Mechili iako su svi kukali na nju ali brate nedostaje !!!!! Ili bilo sta novo !
pozz by Lang  :king:

ludi livnicar

I ja sam za nove mape bar Stekili a moze i onaj Leningrad

Lang

Izgleda samo ti i ja smo za nove mape a na serveru stalno kukaju...... :king:

c0C0

I ja sam za nove mape ;) i po mogucnosti da se iskljuci call volte za reply mape -.-" 4 puta ista mapa pa i majmunu bih dosadilA.
Neke ruske mape bar da bude kao u cod 1 - Pavlova ;)
Ili neke manje mape . DA bude brza igra. A ne da se trazimo po mapi 10 min ahha ;)
I bar da se otvori jedan slot kao sto je za tg, tako da bude i za snip. ;) bar po svakom timu jedan . Koliko igram na garage zaboravio sam da i postoji hhh.
Samo stavite vise mapa i biti ce super ;)

VTP

Jacⱪ Sparroⱳ™

Igrao sam te sve mape koje si nabrojao. Jedino je Powcamp dobra, ali je velika mapa.

c0C0

Ove mape nisam igrao :/ al cine se dobre,
A pow camp sam igrao i super mi je mapa ;) bila bih super za ctf.

c0C0

HOCE LI BITI NOVIH MAPA ? ILI OPET NISTA :/

vd|cube(im)

Port dobra mapa.......treba samo paziti ako se budu ubacivale nove mape na to da nisu sve napravljene za CTF

MeeLanChe

Podrоavam Lang-ovu ideju i El Mechili !!!! :yes

Black Hawk

Takodje podrzavam langa,i bez votanja jer pojedinci biraju 5 puta istu mapu

mrvica_******|2shooorty|

najbolje da se izbaci vote,,,jer se igra 4-5 mapa nax,....i kad se promeni neka 6 mapa,...svi kukaju smaraju admina da promeni

Lang

Hocemo El Mechili / el stekili/  bila je dobro posecena i lepa mapa !
Ostali smo prilicno siromasni sa  postojecim mapama tako da bi ona bila lepo osvezenje ......cita li ko ovo uopste ?  :down

c0C0

http://gamebase.osna-base.de/include.php?path=download&contentid=1336

evo ako moze ova mapa :)
al mozes izbaciti Rostov . posto vecina se zali na tu mapu kada bude izabrana xD kao glupa mapa itd. :)  a ovo je mapa starija nego biblija :D