News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

everybody vs [WC]=CyClops=

Started by clumsy, June 21, 2008, 11:11:41 PM

Previous topic - Next topic

clumsy

posto ste postali nevidjeni, ali nevidjeni dosadnjakovici otvaram ovaj topic pa tu serite kome sta ne odgovara protiv HEAD krave cyclopsa.. samo unistavate ostale teme sa svojim glupim postovima koji se vrte u krug.
zato vas molim pisite ovde. hvala lepo  :doc

[WC]=CyClops=

E dobra ideja, svaka ti dala nespretni!  :D

Kenjajte tu u WC, a ja ću jednom tjedno čistiti crnu jamu jednim mega postom na barem 12 strana.

Tu je rame za plakanje pa se dobro isplačite. I nakon toga obavezno odgledati 2-3 emisije Oprah show.

Podpredsednik

Jebem ti, nemam cime da se obrisem, nema starog dobrog papira a monitor mi je tvrd za te stvari!
Ipak cu morati da zaobilazim ovaj javni WC!

mean

Predsednice,trazi od alekrea jedan milje pa ga stavi na monitor,bice mekse :-*

Paradox

Podpredsednik

Ne znam sta si hteo da napises svojim izmetom, cini mi se da si izmislio neko novo slovo ko Vuk Karadzic!! :)

KIKI

SEKTOR

PUSTITE VODU DA GOVNA ODU!!!!:-[ :-[ :-[
POGLEDAJTE ONE STATISTIKE  :doc RAZLIKU ,Eff...koju CyClops IMA PA MI RECITE DALI JE TO REALNO...DA LI JE DECKO CHITER ILI NESTO SLICNO...SMESNO...
SAMO VISI PO FORUMU I SERENDA KAKO NIJE OVO NIJE ONO....
NAJBOLJE BI BILO DA IZBRISETE TE STTISTIKE I MIR...NECE VISE BITI PROBLEMA...

$tring

Quote from: clumsy on June 21, 2008, 11:11:41 PM
posto ste postali nevidjeni, ali nevidjeni dosadnjakovici otvaram ovaj topic pa tu serite kome sta ne odgovara protiv HEAD krave cyclopsa.. samo unistavate ostale teme sa svojim glupim postovima koji se vrte u krug.

Mislim da je krajnje vreme da se posvetimo moderatorskim vestinama i da takve postove brisemo.... posto koja god tema da se zapocne, zavrsi se na potpuno desetoj temi. Znaci, DELETE ili SPLIT.

clumsy

Quote from: Cvarak on July 04, 2008, 05:24:52 PM
to zverko svaka cast samo kiklop ovde kuka na forumu i odma zapocne neku svoju temu  :doc :doc

majke ti gde ti vidis zverka na ovoj temi?

Podpredsednik

Clumsy, mislim da odgovor GDE JE ZVERKO mozes da pronadjes ovde! :)
Quote from: string on July 01, 2008, 05:10:39 PM
Quote from: clumsy on June 21, 2008, 11:11:41 PM

Mislim da je krajnje vreme da se posvetimo moderatorskim vestinama i da takve postove brisemo.... posto koja god tema da se zapocne, zavrsi se na potpuno desetoj temi. Znaci, DELETE ili SPLIT.

[WC]=CyClops=

Haha dobra, ako ja kukam, kako se onda naziva cvileо ovih koji su s druge strane moje karakice?

Tema sam svake druge rasprave, a u svakoj me se sigurno spominje. E da je bar Seve imala takav učinak, ne bi joj trebali kolati filmići po netu za prodati naredni album ili dva.

Zapravo me se toliko spominje da me se i sam Chuck Noris boji, a današnju djecu se paši: "Ako ne pojedeš sve što ti je na tanjuru, CyClops će te ganjati po krovovima Libije narednih mjesec dana".

Evo si me baš prekinuo u pregovorima s Lucasom o pravima na autobiografski film i video igre, a i Nike razmišlja da promjeni svoj logo u CyC samo nisam baš siguran da ću im to dopustiti, moram prvo vidjeti koliko nudi CocaCola.

SEKTOR

MA TI SI CYCLOPS JEDNA OBICNA PLACIPICKA I CHITERCINA!!!!

[WC]=CyClops=

Hehe samo napred momci, moоete vi bolje od ovoga!

Neke kulturno uzdiоem da uče pisati, recimo sektora na primjer.

Drugi su pak u čitanju napredovali sa slovkanja na slogove (čak i trosloоne riječi sada čitaju bez muke zbog mojih dugih postova).

A vrhunac mog utjecaja je Husky, čovjek nosi moje ime kad igra i svršava kad ga izgovara. Ako nastavi tako, pun ideja i entuzijazma, poslat ću mu jednu majcu s mojim imenom da moоe ponosno vikendima na spitzu pred TV kamere.

Damn I'm good!

Podpredsednik

Jel to Husky igra pod nickom kempam ko cyclops?

[WC]=CyClops=

Quote from: Podpredsednik on July 08, 2008, 04:16:19 AM
Jel to Husky igra pod nickom kempam ko cyclops?

A ko drugi moоe cilu rundu leоati u rovovima sa SG na El Alamainu?

To je posljedica dobre dresure. Savladao je naredbu LEZI, sad ga učim ROLLOVER i K'NOZI. Good doggy :D

clumsy

hahaahhahaahhaahah....

ali morace da se dobro kempa da bi prosao tebe cyc a i mene... :)