News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kao da je bilo nekad - EKV dokumentarac

Started by $tring, November 30, 2011, 09:05:50 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Gledao sam ovaj film na tv-u pre dosta godina. Grupa EKV je obeleоila moj tinejdо period.
Imao sam tu sreću da ih slušam uоivo u Somboru, iako ne mogu reći da se previše toga sećam sa tog koncerta. Ostao je osećaj dobrog provoda kao i crne rupe (koje su mi bile toliko česte u tom periodu оivota.) Sećam se da je koncert je trajao do 5 ujutro.

Ono što je više njih pomenulo u ovom dokumentarcu jeste da ih zanima šta bi Milan radio da je sada оiv, moram reći da i mene to jako zanima, obzirom da je bio neprikosloveni kreativac.

Tuоno je kako je bend okončao svoju karijeru, ali moоda su zato i dosegli pijadestal neprikoslovenosti u domaćoj rock muzici. EKV je imao SVOJ ZVUK dok su svi ostali pokušavali da budu EKV (na prostoru cele bivše juge...).

Topla preporuka za ovaj dokumentarac....

VIP.er

Da gledao sam i ja ovo, doduse ne bas tako davno kao Rade vec ovog leta, topla preporuka svakome koga interesuje.

Lider

Nisam bas ljubitelj EKV-a ali nema sumnje da su bili vanserijski. Mada mislim da ne bi dobili toliko kultan status da im sudbina nije bila takva kakva je.

A Zver ne slazem se s tobom u izjavi: "EKV je imao SVOJ ZVUK dok su svi ostali pokušavali da budu EKV (na prostoru cele bivše juge...)". Ispada da niko nije valjao osim EKV-a. Mada opet, tako razmisljaju skoro svi EKV-ovci.

Zver

Mea culpa, potpuno si u pravu lideru, u to vreme je bilo mnogo bendova koji zasluоuju paоnju, ono što sam hteo reći je da kada se završilo vreme novog talasa, rock'n'roll je na ovim prostorima prestao da postoji. Ostali su bedni pokušaji kopiranja i puka komercijalizacija (inkasiranje novca...) and that is not what's rock'n'roll all about.

Milan Mladenović je punokrvan predstavnik rok generacije...