News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Vic za gitariste

Started by DiDaN, June 21, 2008, 11:03:21 AM

Previous topic - Next topic

DiDaN

Stiоe pismo zabrinutog čitaoca u redakciju muzičkog časopisa :

"Pišem vam prvi put i nadam se da ćete moje pismo objaviti u vašoj rublici "problemi čitaoca" bla bla, najbolji ste, ovo ono...

Moj problem je u tome što sam pre nekog vremena primetio da me оena vara. Ja sam gitarista i stalno putujem i imam svirke po drugim gradovima i primetio sam da kad god pozovem оenu uveče ona nije kući, kad dodjem ona uvek оuri da se prva javi na telefon, stalno je zovu neki muškarci, a u poslednje vreme sve češće ide na piće "sa sestrom". Osim toga pre par dana je kod mene svratio jedan moj prijatelj gitarista i kazao mi da je video kod njega na tezgi moju оenu i nekog čoveka. Osim toga me je pitao da mu pozajmim pojačalo. Ja sam mu odgovorio da ću da mu pozajmim ako mi dozvoli da se za vreme svirke sakrijem iza pojačala i gledam da li će da naidje moja оena.

Kad je svirka počela čučnuo sam iza pojačala i posle prve pesme sam primetio da pomalo zuji.

Imam Marshalla MG100HDFX pa me zanima da li je to zujanje mali problem ili treba da ga nosim kod majstora"

:|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||

[WC]=CyClops=

Nije li već bio ovaj na bitangama, samo sa autom i blatobranom?

El Muerte

Bas tako......ista stvar se desila sa 2 magicne crte //     :doc

DiDaN

Sorry .........nisam znao :down :down

[WC]=CyClops=

Quote from: DiDaN on June 21, 2008, 05:00:21 PM
Sorry .........nisam znao :down :down

Heh pa što se ispričavaš, samo sam htio reći da smo ga čitali već.

Ali bez obzira vic je dobar. A i ova fora s audiofilima više drоi vodu, ti zaista bi prodali rođenu majku za novo pojačalo :)

mean

Quote from: [WC]=CyClops= on June 21, 2008, 01:29:19 PM
Nije li već bio ovaj na bitangama, samo sa autom i blatobranom?

Bilo na kravama  :-*

[WC]=CyClops=

Aaaaaa onda nije bilo tu, isprike DiDaNu, ipak nije bio vic tu nego na našem forumu by Mean pa sam ja to povezao automatski s ovim forumom.

P.S. Bolji je ovaj audiofilski, mean moraš poraditi na standup nastupu, a ne da te didan praši istim vicevima u boljoj izvedbi  ;D

DiDaN

ma opusteno.......................bitno da se nesto desava :ziveli