News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Level boost - da li je ok?

Started by Citadel of Pain, November 24, 2011, 02:32:18 PM

Previous topic - Next topic

Citadel of Pain

Igrao sam na nekom serveru par mapa, dobijali smo batina a jedini koji smo pruzali otpor smo moj kolega iz squada i ja.
Ovnali smo ih, al dzaba.

Spomenuti kolega nije neko koga svaki dan srecete u BF3. To je bio prvi put da sam igrao sa nekim ko zna da igra ovu igru...dobijao sam gomilu poena za bukvalno sve sto uradim, jer je za sve pisalo da to squad radi...kretali smo se po tackama na mapi koje je on postavljao, zajedno pucali na neprijatelje koje on spotuje i sve ostalo sto mi numemo  :wink:

Al' ne pisem vam ovo samo zbog toga da se podsetimo da smo igraci na nivou belih nikova sa Garage  :yes

Pored sjajnog kapiranja igre, bilo je jos nesto neuobicajeno sa mojim kolegom.
Imao je level koji jos nisam video. To je bila zlatna pticurina  i pored nje veliki dvocifreni broj, recimo 65  :sorry

Posle nekog vremena pocnemo da cetujemo na squad say. Ja se uvlacim, njemu prija. Pa mi rece, dodji kod mene u platoon, odlican si i znas engleski a za sat vremena ćeš i ti biti ovaj level, mali Citiko.  :violin:

Ja mu, naravno, kazem NIKAAADAAA! Ja sam BITANGA!! Ali slobodno mi mozes reci kako da postanem vejiki  :innocent

Ovaj uvod ste mogli i preskociti  :P jer tek sad sledi mudrost  8)

Četiri čoveka, svi Medic, Conqest, prazan server.

Stanu u kvadrat i idu u krug. Pucas samo u vugla, umires, ozivljavas i ozivljavaju te....

REZULTAT: DO MILION XP PO MAPI.

DOBIJES ACCURACI, EFFICENCI, KILL STREAK, REVIVAL, NEMESIS I STO ČUDA.  :party2

Skor bude nesto tipa 300:0  ;D

Kolegi sam se zahvalio i rekao mu da to smatram varanjem.
Na to  je odgovorio pitanjem, kako cemo se osecati kada prvi war budemo igrali i kad nas uhvate takvih 12?  :girl_cray

Dalje mi je poslao linkove da vidim da gomila ozbiljnih klanova ima posebne BOOST stranice, koje sluze iskljucivo za dogovore kada se ko nalazi da se boostaâ,,¢.
Ne treba da vam objasanjavam da je kolega posle otisao da se vestacki bilduje BF steroidima i verovatno dobio jos 30 nivoa. Meni je iskreno bilo glupo da to radim bez mojih bitangi i da se sutra pojavim kao 70 lvl mean mothafucka'  ;D

Eto, samo da znamo sta rade i protiv koga cemo warove igrati, ne predlazem da to odma' radimo, ali dobro je da znamo tacnu tehniku ako budemo to pozeleli.  :R

btw evil witch picajela je to i predlaga, samo primitivniju metodu  ;D

DexonDee

Ako se bude nesto ovako radilo zovite :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Opet ovaj Dekson hoce da vara  :doc    :D

don_gagi

Ne znam kako bih sve ovo prokomentarisao...al pokusacu.
S obzirom da ce se, koliko sam skontao, warovi igrati sa svojim sopstvenim levelima, koliki god da su, sto od starta predstavlja potpuno neravnopravnu borbu...slazem se da se neko iskustvo i skill koji mi nabijamo igranjem do sitnih sati, ne mogu nadomestiti bilo kakvim levelima i "varanjima", definitivno dolazimo i do onog trenutka gde svako od nas dodje do tacke delimicnog ili potpunog shvatanja koncepta same igre, taktike, poznavanja mapa...a realno sve to bez jako puno otkljucanih stvari/oruzja/mogucnosti...e u tom trenutku ovo varanje meni ima smisla...ja u ovom trenutku ne bih ni jedan svoj kill ili poen menjao za poene zaradjene na ovaj nacin...ali definitivno cu biti vrlo razocaran kad budem stao nasuprot likova koji imaju kojekave znacke i trocifrene levele, i izgledaju kao kiborzi protiv mene...e iz tog razloga jesam za ovu varijantu otkljucavanja/budzenja levela, pa kad budemo sa drugima ravnopravni u tome, onda nek iskustvo/znanje/skill dodje do izrazaja, i nek bolji pobedjuju.  :handshake:

vd|cube(im)

Kako je Nidоo saznao za ovo bildanje levela tako će uskoro 90% igrača Bf3 saznati, i kad se svi nabildaju do ko zna kojeg levela ova igra više neće imati smisla.....Tako da mislim da će izaći neki patch koji će se pobrinuti da se to spriječi ili ćemo WAR igrati svi sa istim činovima i oruоjem........

Ja sam protiv da to uradimo samo da bi parirali nekim drugim klanovima kad počnemo igrati klanske war-ove.....kad se svi nakupe činova koji će smisao imati igranje na pub serveru..... :ne_razumem

rUDY

Ovo definitivno nije ok. Ne savetujem da to radite jel smatram da ce Dice da proceslja accounte pre ili kasnije i obrisati statistike igracima koji su ocigledno radili takve stvari... u stvari ovakva ekipa je vrlo laka za prepoznavanje, pored velikog lvl-a za relativno mali broj sati... vecina ce imati i nemesis medal... ako malo razmislite shvaticete da je nemesis medal skoro nemoguce dobiti u realnim uslovima... bez bar godinu ili vise frekventnog igranja... a mozda ni tada...  battle feed ima i report taster... pa u ime pravde mozete da ih i pijavite.

"Last week, we’ve banned hundreds of offending accounts and have stats-wiped additional accounts for exploiting (such as boosting).  We’ll continue to be monitoring and taking action against the minority that doesn’t respect the integrity of the game. I should also add that the Battlefield 3 community doesn’t tolerate this type of behavior. Our fans are rejoicing that we are supporting fair play.”

dexnsk

Samo nemojte zaboraviti da se od pre 2 dana pocelo sa banovanjem onih koji ovako nesto rade. Dobijaju ban na nedelju dana i restart levela, i ako bi oped u kojem slucaju ponovo ovako nesto radili dobijaju trajan ban.

don_gagi

Quote from: dexnsk on November 24, 2011, 10:39:46 PM
Samo nemojte zaboraviti da se od pre 2 dana pocelo sa banovanjem onih koji ovako nesto rade. Dobijaju ban na nedelju dana i restart levela, i ako bi oped u kojem slucaju ponovo ovako nesto radili dobijaju trajan ban.

Sjajno, onda sve ovo o cemu pricamo nema smisla...nadam se samo da ce se ta prica odrzati na duze staze.

Exitsrb

bezveze cemo samo da popijemo banove ako to budemo radili i da gubimo vreme

DexonDee

Znaci i dalje da igram samo Metro i da se stekam hahaha

Citadel of Pain

Super sto ih banuju!  :mahanje obradovali ste me sa vestima....ipak moj 25 level nesto znaci...nisam dzabe dupe ravnao!!  :mahanje

Inace bi bas bilo besmisleno sto Cube kaze...ali eto...taj lik igra i bas je prebudzen  :icon_grrr:

micko

drago mi je da je tako,da dobijaju ban,ali bi voleo da vidim neki dokaz u vezi nekog ko je popio ban!!!Mislim  da se ne nadam uzalud,jer kada sam video i procitao kako se budze izgubio sam volju za igrom......

$tring

Sve ste rekli....

Boost = Cheat (bar po meni)

Sve vise verujem u to da ogromna vecina ljudi ima problem sa drustvenim igrama. Prosto MORAJU DA POBEDJUJU. Na ovaj, ili onaj nacin. Cheat, ili legalan cheat kao sto je ovaj ovde. A to potpuno ubija igru, zapravo sve igre. Svi se trude da pronadju neku rupu i da njoj nekako profitiraju. Ako su u pitanju CFG fajlovi (cod2) onda se bukvalno 99% igraca potpuno zapali za cfg, edituje ga, drka, njaka samo iz jednog razloga - "da budem bar za milimetar jaci od protivnika. A na kraju krajeva, svi to koriste..." (sjajan izgovor za koriscenje tog sranja).

DICE su napravli BF3 i eto.... ekipa se setila da na kvarnjaka dobija MILION XP po mapi (tu nekako gramzivost dolazi do svog vrhunca).   Bas nema smisla.... Upropastice potpuno igru, ali kao sto RUDY kaze ovi ce verovatno banovati takve - sto je super.

No, ima stvar koja me vise brine. A to su WAR-ovi. Ispada da ce se level prenositi i na WAR-ove, sto je bas glupavo. Tu u startu nismo ravnopravni. Ja konkretno nemam vremena u zivotu da igram BF3 nocima do iznemoglosti ne bi li sustigao nekog napaljenog klinca koji ima svo vreme ovog sveta na raspolaganju. Kako cemo onda ja i taj klinac igrati fair play war? Nikako. Uvek ce ovaj sa vecim level-om biti jaci. Ok, tu onda dolazimo do boost-ovanja (sto ne nameravam da radim). Ispada da ako zelis da igras war, moras i ti kao najveca budala da visis na praznoj mapi i boostujes nekakve levele potpuno bez smisla samo da bi prevario igru.

Ako se level-i prenose na WAR-ove onda je to jedno veliko sranje i igra gubi bilo kakav smisao.  :hmm

Sta vi kapirate? Jel to tako funkcionise? Mislim, war-ovi... ?

Citadel of Pain

Prenose se leveli na warove...to je 100%

ali nije to bas tolika prednost ako ne igras protiv boostera grbavih...za par meseci cemo svi imati sasvim ok lvl za clan warove...

Leeman3

ako je tako onda je meni ovo zesci fail za BF3

don_gagi

Quote from: Leeman3 on November 25, 2011, 10:19:53 PM
ako je tako onda je meni ovo zesci fail za BF3

Ja sam takodje sa par strana cuo to za warove, da se prenose leveli i sa njima igra, sto je jelte vrlo losa ideja...al opet dolazim do onog pitanja, ako je to, kako kazes, zesci fail za bf3, isto je to bilo tako ako se ne varam i na bf2, pa ako je toliko to bilo lose primenljivo, zar ne bi to ispravili u ovom nastavku, kontam da ne bi sebi dozvolili isti veliki fail dva puta, a u ostalom, ako mnogi znaju za to, zar bi se igra tek tako prodala u nekoliko miliona, sad vec mozda i nekoliko desetina miliona primeraka?  :hmm

Kordoba

Igra je u sustini isto sto i battlefield bad company 2 samo sa bolje uradjenim detaljima, vecim mapama (koje su takodje jako slicne), novim oruzjima, orudjima, uz letelice i dr. tako da su i "decije bolesti" vrlo slicne... sve se to desavalo i u gore navedenoj igri i kasnije je bilo sankcionisano i to jako strogo, tako da se ne brinem... sto se tice war-ova, meni i je i to pravedno, jer ako je neko ostavio vreme da postigne sto bolji level, treba da ima prednost, bez obzira koliko godina ima. To ce sigurno biti anulirano onog trenutka kada svi dodju do kraja i unaprede do maximuma specijalnosti i tada ce doci do izrazaja ono o cemu od pocetka pricamo - timska igra...
Na zalost imam problema sa netom i ne mogu na pravi nacin jos uvek da dozivim igricu, ali sam pre neko vece bio svedok jedne sjajne partije  Picajzle, Mykela, Slanog, Gagija i Citadela, koji su bez obzira na sastav tima (jedan od njih je uvek visio samnom) bukvalno poharali sve na serveru... Daleko je to jos od onoga sto sam gledao kako Nemanja i njegovi iz matrixa igraju battlefield bad company 2 (kazem to jer su obe igre timske) ali su bitange na dobrom putu da zavladaju ovom igrom...
Samo timski rad...
Kordoba-Korboda

DexonDee

Kordoba dobrodosao  :hat

Moj vojnik ide jedan korak napred dva nazad na svakoj mapi sem na Metro :) tako da momci mozete me naci samo na Metro mapi i nidje drugde hehe,a i tamo vezbam stekanje hehe :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Dobrodosao Kordoba  :drinks2

Deksone, nista uobicajeno za tebe.
Kada ja uzmem B3, sigurno necu raditi to (level boost).

DexonDee

Quote from: Jack Sparrow on November 26, 2011, 02:41:13 AM
Dobrodosao Kordoba  :drinks2

Deksone, nista uobicajeno za tebe.
Kada ja uzmem B3, sigurno necu raditi to (level boost).

Pa ovaj moj crnac repuje po mapi pa moram da se stekam hehe...
Pa ajde uzimaj vise igru sta cekas...

ZvjezdicaSmrri

.pex

Po meni je takav boost sranje i protiv toga sam (na BF1 i BF2 sam godine ostavio), a dice je na BF2 takve accounte s vremena na vreme brisao. Glavna poenta BF-a je timska igra, koliko god takvi likovi budu nabildovani i imali sve otljucano, dobar squad ce ih oduvati.
I da takvi likovi se ne prijavljuju na war-ove!!! je rnaju da nemaju pojma.

malizeleni

Statpading je cisto za odmeravanje cune sa raznim klincima po battlelogu, neces nista bolje igrati sve i da natuces 145 (max) lvl. Recimo, nas klan je nedavno igrao kup na eurodomination CQ 6v6, i tako gledamo mi statse protivnika kad ono sve skileri sa 4kd, 5kd, 1000spm, a kad su nama nubovima sa 1,4kd i 400spm stali na megdan nisu znali sta im se desava. Jedino bustovanje koje ja opravdavam je da se dogovorite u klanu i da otkljucavate perkove za vozila sto je svakako korisno u igri, pumpanje KD i SPM je meh. Recimo dva tenka kepaju zastavu naizmenicno, znaci 4 coveka za 1h tako mogu da otkljucaju sve za tenk, isto vazi i za helije, sa avionima isto to moze da se radi na wake island ili oman sa F-35 samo treba malo izvezbati hoverovanje.

PICAj3La

tako nekako i ja kapiram :) ..

to da li ce meni pisati da sam orlustina ili sta ja znam.. dzabe mi ako nemam nista otkljucano.. mogu samo da se oslonim na svoje bedne fps-e, i nisan .. :)) onda bolje da igram Q3 :))) ja nekako ne smatram to losim, u smislu otkljucavanja neophodnih stvarcica, ko sto rece malizeleni, sto pre, kako bi onda mogao na tenane i ljudski da igras igru :)

buduci, da sam izabrala tezi put, i otkljucavala regularno, igrajuci .. sad mi je zao sto cari svih tih upgrade-ova vozila nisam imala ranije.. tj odavno bih pristala (cak sam i terala ljude) na tako nesto :))