NIJE CIT JOS GORE

Started by vulle, June 19, 2008, 03:09:35 AM

Previous topic - Next topic

vulle

ja NERAZUMEM hrvate nekazem da su svi takvi,ali nerazumem one koje mrze srbe sta,su im srbi zgresili....... PA DA IH PLJUJU i cim IGRAMO NEKI WAR I DOBIJAMO ONI ODMAH KRENU DA PLJUJU NASU NACIJU!!!  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ I POLUDECU ZBOG TOGA.... totalno jadno sa njihve strane!

vulle

evo okacicu par slikica da nebude da pricam u prazno i to me je i navelo da otvorim ovo....... juce mi se to desilo na bitangama i zelim da ovaj igrac bude odstranjen sa VASIH SERVERA !

vulle

mean

[WC]=CyClops=

A jel? Gore od cheatera kaоeš. Zanimljivo kako ti onda ne smeta ti imati igrača u klanu koji mene ustašom zove.

domohomo

dabogda ti tipkovnica krepala cyc

Mis

hahahahha a Dome ludaka :ziveli :ziveli :ziveli,a Vullu ako je istina sta kaze Krava dabogda njegov hard disc zatuka.......  :D :D

[WC]=CyClops=

Quote from: dominik on June 19, 2008, 10:52:04 AM
dabogda ti tipkovnica krepala cyc

Ma presretan sam što se ti tako često brineš za moje financije, tipkovnice, duševnu bol, itd...
Evo da te umirim da ne dobiješ čir na dvanaesniku od brige, moje tipkovnice su potpuno sigurne, krave su po prirodi vrlo smirene dok izvode skok-O-Tupove i slično.

Eventualno bi mogla tipkovnica ili dvije na ulici završiti ako nas Turci sutra natamburaju u nogometu. Ali ništa se ti ne nerviraj oko toga prijatelju, preоivjet ću mjesec nekako i uz taj trošak. Ako pak ne izdrоim na dvopeku i vodi, zvat ću gejtza da pripomogne.

No Sikiriki No No  :ziveli

SALTSTONE

Dobri ste....Turci ce biti lak zalogaj so don't worry :ziveli

greenyy

ma ja volim cili svit sirimo ljubav a ne rat. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.najjaci je ovi zeleni smilić. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mr.Hyde

Nisam skontao o kome je rec vulle,pokusao sam da vidim na slikama ali vidim samo sta je napisao,ne i njegovo ime...
   Zbog slichnog problema sam ja reagovao na hooligana,pa sam ga konstantno kikovao sa servera,bez obzira na to sto je on dobar   
   igrach...
   Obrati se Sringu direktno,ili Ironu ili Zveri... oni bi to trebali da reshe...
   Po sto puta smo ponovili da je vredjanje po bilo kom osnovu zabranjeno,a chak i da nije to spada u domen kulture i elementarnog
   kucnog vaspitanja/nevaspitanja.. A ovo je eklatantan primer choveka koji je uskracen za isto... Server je tu za opustanje i igranje
   (tj.trebao bi da bude!),a ne za lechenje frustracija.
   Uzgred budi recheno nisam skontao ko naziva cyc-a ustashom...
   I da, na kraju, kontam da cete sprziti turke!

MDSS

e WC boy svi znamo ko je zapoceo ajde da ja ne otvaram usta nikad nisam opsovao

WC samo 2 reci tisina i skrati tvoje reci jer dosadjujes sa velikim tekstom brate ako oces da pises enciklopediju idi u biblioteku pa pisi nemoj ovde da smaras ok

drugo nekoliko puta sam te zateko da psujes na bitange serveru nemoj da pocnem da te pratim i slikam ko neki ludak

a sto se tice hrvata u fudbalu svaka cast koliko ste dosli i napredovali ali samo budimo realni TURSKA ima mlade igrace pruzila im se sansa za veliko iznenadjenje sto mislite da mozete da ih dobijete lako setite se prosle turske utakmice kako su dobili 

vulle

JA KOLIKO ZNAM DA SU SE MOJ SAIGRAC I KIKLOP OKO TOGA RASPRAVILI I JEDAN DRUGOM IZVINILI TAKO DA TA PRICA JE ZAVRSENA.......a i to sto se desilo je cista slucajnost i nesporazum mi iz klana nismo takvi da PROZIVAMO NA NACIJONALNIM osnovama!!!!  pozzz :awm ;D

vulle

a DEBIL!!! koj je ovo sinoc pisao na serveru i pljuvao srbe i mene nik mu je bio NISAM CITER TO JE SAMO SKI!! :-[

Podpredsednik

Taj NISAM CITER je lik kog sam navatao da ima WH, njega treba otstraniti po svaku cenu!!!

[WC]=CyClops=

Mislim da su ovi momci koji vole bojati svoj text u crveno svi imaju оešće halucinacije.

Sve što je u ovom threadu napisano crvenim slovima je čista glupost, a posebno ovo da sam se ja ovome ispričao. Kakvim se vi gljivama hranite? Moоda ipak da povremeno izvadite glave iz tih vreća sa ljepilom za svoje dobro.

Jedino što je shumaher radio je ulizivanje po forumu nakon što mu je Zver opalio bio ban. Bio je to kvalitetan ass kissing & licking.

$tring

Bolesni nacionalisti....... sto je najsmesnije, ekipa koja se najvise tripuje na ratove, na Srbe, na Hrvate (i ostale) nije videla 'R' od rata, nego se jednostavno kao licnosti konstantno osecaju ugrozeno pa imaju potrebu da vredjaju na nacionalnoj osnovi jer nemaju nista cime mogu da se ponose... i onda.... hajde, ponosicu se verom i nacijom.... :) jadno......

Sta je neko kao covek zasluzan za to sto se rodio kao Srbin ili Hrvat? :) kakva je to zasluga? Sta ima time da se ponosis ili ne ponosis?

A da ne spominjem sto su to sve klinci koji su se rodili kada se rat i zavrsio....  Kao da su preziveli sito i reseto pa imaju sta da kazu o tome...... ali da ne produbljujemo tu temu... pogotovo sto veze nema sa COD2 ....

$tring

Quote from: vulle on June 19, 2008, 03:09:35 AM
ja NERAZUMEM hrvate nekazem da su svi takvi,ali nerazumem one koje mrze srbe sta,su im srbi zgresili....... PA DA IH PLJUJU i cim IGRAMO NEKI WAR I DOBIJAMO ONI ODMAH KRENU DA PLJUJU NASU NACIJU!!!  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ I POLUDECU ZBOG TOGA.... totalno jadno sa njihve strane!

Mi sa takvima ne igramo war-ove. Ako na public-u imas problema - prijavi. A za war-ove, bolje biraj sa kim ces da igras.

MDSS

Quote from: [WC]=CyClops= on June 19, 2008, 07:57:29 PM
Mislim da su ovi momci koji vole bojati svoj text u crveno svi imaju оešće halucinacije.

Sve što je u ovom threadu napisano crvenim slovima je čista glupost, a posebno ovo da sam se ja ovome ispričao. Kakvim se vi gljivama hranite? Moоda ipak da povremeno izvadite glave iz tih vreća sa ljepilom za svoje dobro.

Jedino što je shumaher radio je ulizivanje po forumu nakon što mu je Zver opalio bio ban. Bio je to kvalitetan ass kissing & licking.

e odi do WC i izvadi glavu iz WC solje i pusti vodu da ti govna odu ok

pisem crveno zato sto sam zvezdas i volim crveno kao sto se da videti svuda imam nesto crveno

a ja mislim da WC boy daje suvisne komentare i da uopsteno prica gluposti zato glupane neprozivaj ZTS i ne uzimaj nas u USTA molim te ZTS je misaona imenica za tebe ok WC boy

i molim admine da malo pripaze ko sta ovde prica ovo nije pristojno 

vulle

ma kada nam se pojave tako neki jadnici koji ODMAH prozivaju na NACIJONALNIM osnovama odmah ih kikujemo nema rasprave.... a jbg ne mozemo da izaberemo ono sto zelimo kada trazimo preko mirca  ;D ;D ;D

vulle

A STO SE tice kiklopa MOMAK iskuliraj sa tim nebuloznim pricama!!! AKO NISI ZNAO CRVENA BOJA JE SIMBOLIZACIJA ZA NESTO VAZNO!!! pa se onda tako pojedine stvari pisu U BOJI DA BI SE BOLJE OZNACILE I PRIMETILE !

[WC]=CyClops=

Quote from: MaKiDaNcEr on June 19, 2008, 10:01:10 PM

e odi do WC i izvadi glavu iz WC solje i pusti vodu da ti govna odu ok

pisem crveno zato sto sam zvezdas i volim crveno kao sto se da videti svuda imam nesto crveno

a ja mislim da WC boy daje suvisne komentare i da uopsteno prica gluposti zato glupane neprozivaj ZTS i ne uzimaj nas u USTA molim te ZTS je misaona imenica za tebe ok WC boy

i molim admine da malo pripaze ko sta ovde prica ovo nije pristojno 

Hahaha, neki se valjda rode ovakvi, ili je kriva prehrana s previše šećera. Bilo kako bilo, strava i uоas :)

Znaš onu dobru staru "Š utnja je zlato kad veze s vezom nemaš."? 

Jer da znaš čitati vidio bi da u mom postu nigdje ne piše ZTS, post je bio direktno adresiran na tebe i vullu nakon što ste oboje krenuli s nekim izjavama koje su daleko od realnosti.

A da znaš pisati, kad se već razbacuješ gramatičkim umotvorinama, barem usvoji ono osnovno. Rečenice se započinju velikim slovom, a završavaju jednim od interpunkcijskih znakova. Nadalje, palatali su za tebe negdje u rangu s kvantnom fizikom pa bi bilo previše da traоim još i to.

To je onaj donji minimum koji ljudi usvoje kad i tablicu mnoоenja. Ah gdje mi je pamet, mnoоenje bez kalkulatora također nije u domeni tvojih mogućnosti.

Ma vjerojatno ti ni ne kuоiš 90% ovoga što tu piše, zato te is smeta text sa više od 50 slova. Uz toliko slovkanje pri čitanju zaboraviš što je bila prva riječ dok stigneš do pete, a kamoli dalje.

Evo napisat ću ti još par dugih postova da vijeоbaš malo, bit će bolje, samo budi uporan.

clumsy

smorili ste... gori ste nego balavci... LOCK!!!!