News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE I NJIHOVO KIKANJE

Started by gad, June 18, 2008, 04:40:57 PM

Previous topic - Next topic

gad

2 min sam bio u spec i vec me kikao/la. Mislim stvarno,j...te,pa ljudi budu u spec po 3 mape pa ih nitko ne izbacuje. To nema nigdje j....Sta sad,svi imate rcon i svi se izivljavate na nama.Svaka cast pojedinim bitangama ali ovo ostalo uzas. Jedva ceka da nekog izbaci. Da ima vlast vjerovatno bi mi bili objeseni na nekom trgu

pick n roll

jeste jebiga, ja ni ne smem da odem u spec, to mi je je kao quit game :) pozdrav citadel of pain-u
p.s. nismo mi krivi sto smo dobri :)  :-[

jogi d medvjed

Treba izbaciti sve koji su u specu duоe od 1-2 minute. Bilo bi lijepo ako bi se to moglo nekako automatski inkorporirati u server, da ne mora netko s r-conom biti tamo da kika.

PICAj3La

pa cekaj.. zar covek ne moze da ide i da shora na miru, a da ga neko ne kikuje.. u redu ako je duze u spektatorima, onda se zauzima slot nekome ko hoce da igra.. ali 1-5 minute.. da ode u wc, povuce vodu, navuce pantale, i opere ruke..  je sasvim ok..
da da znam.. sad cete pitati "zasto izlazi uopste?" .. pa sto da bude necije topovsko meso? ionako vecina mase igra za statistike, a ne da odredjeni tim u kojem vec igra, pobedi! ..

gad

Quote from: PICAj3La on June 18, 2008, 05:01:18 PM
pa cekaj.. zar covek ne moze da ide i da shora na miru, a da ga neko ne kikuje.. u redu ako je duze u spektatorima, onda se zauzima slot nekome ko hoce da igra.. ali 1-5 minute.. da ode u wc, povuce vodu, navuce pantale, i opere ruke..  je sasvim ok..
da da znam.. sad cete pitati "zasto izlazi uopste?" .. pa sto da bude necije topovsko meso? ionako vecina mase igra za statistike, a ne da odredjeni tim u kojem vec igra, pobedi! ..

Bravo picajzlica :)

Podpredsednik

Ko moze da mu racuna vreme od kad je neko izasao, najbolje je da taj isti napise da ide u WC i da zamoli nekog od nas ko ima rcon da ga ne kickujemo, tako sam i ja radio u pocetku i svi su mi izlazili u susret (ponajvise Iron, jer je on skoro uvek bio prisutan). Mislim da je to korektno, znam i kako je onima sto cekaju da se oslobodi neki slot dok su u SPEC-u njih 4-5 a server je navodno prepun!

Citadel of Pain

Vise puta sam pokusao da objasnim kako serveri i njihovo administriranje funkcionisu,
ali evo ponovo cu pokusati da pojasnim i Gadu.

Prvo, kao sto vecina vas zna bitange su dosta matore  ;D svi radimo i imamo jos sto kojekakvih obevaza. Administriranje servera Gade svakako ne posmatramo kao neku moc ili vlast vec jednu dosadnu i smarnu obavezu koju smo preuzeli na sebe kako bi ti, i svi ostali mogli da se druze i igraju na nasim serverima. Ne zaboravi pritom da je sve ovo besplatno i da svima vama mi ovo cinimo iz pukog entuzijazma. Cesto mi se desi da u toku dana neko zamoli da kikam spektatore jer niko ne moze da udje na server.
Pa ja onda kazem ajde ok, palim HLSW i kikujem. Nije to nikakvo zadovoljstvo vec dosadna obaveza. E sad, ti nisi zadovoljan kada te neko kikuje kada si samo par minuta bio u spec. Ali samo uzmi u obzir da ni ja ni ostale bitange stvarno nemamo vremena kako bi merili  svakom od spectatora koliko dugo nisu u igri.
     Pravo da ti kazem ja bih bio presretan da neki drugi klan pokrene 8 servera i odrzava ih svaki dan, da mi sredjuje statistike, organizuje turnire i sve to besplatno samo za moju razonodu a da ja , kao ti i mnogi ovde, mogu da dodjem na forum svremena na vreme i da pljucnem tu istu ekipu kako nesto ne rade dobro.Tuzno je to. Rec koja ti fali je hvala. I puno puno vise tolerancije prema bitangama koje se ubise da svima bude lepo i potaman.

Pozz Pick an Roll !! Veceras slavimo titulu 007  :ziveli :ziveli

KIKI

[WC]=CyClops=

Mislim da bi auto kick postavljen na 10-ak minuta riješio to da vas igrači ne trebaju moliti da se radi mjesta kad igrate ili imate drugih obaveza. Ali zaista nema smisla to što po 5-6 igrača stoji u spec, a neki koji bi igrali ne mogu ući.

Pa nije server chatroom, a za one оeljne voajerizma koji samo gledaju, imate demoa za downloadati na tone :)

Š alu na stranu, zaista nema potrebe to shvaćati osobno, ako ne igrate i kikne vas nije to neki napad na vas osobno niti ikakvo iоivljavanje. Jednostavno se oslobađa slot za drugoga koji nije zauzet kojekakvim obavezama, a vi se ponovno spojite kad moоete igrati i svi sretni.

TaZa

Quote from: [WC]=CyClops= on June 18, 2008, 06:37:29 PM
Mislim da bi auto kick postavljen na 10-ak minuta riješio to da vas igrači ne trebaju moliti da se radi mjesta kad igrate ili imate drugih obaveza. Ali zaista nema smisla to što po 5-6 igrača stoji u spec, a neki koji bi igrali ne mogu ući.

Pa nije server chatroom, a za one оeljne voajerizma koji samo gledaju, imate demoa za downloadati na tone :)

Š alu na stranu, zaista nema potrebe to shvaćati osobno, ako ne igrate i kikne vas nije to neki napad na vas osobno niti ikakvo iоivljavanje. Jednostavno se oslobađa slot za drugoga koji nije zauzet kojekakvim obavezama, a vi se ponovno spojite kad moоete igrati i svi sretni.

Bez ljutnje CyClops ali tvoji igraci cesto ostaju u speec kako bi uspjeli uci u istu ekipu...To je jedino sto mi smeta kod vas jer kada igrate zajedno, pored toga sto ste dobri, imate i ts i onda organizovano drobite nas ostale...dajte auto asign odmah i da igramo...

Pozz

[WC]=CyClops=

Stvarno ste dosadni s ovim. Da je istina pa ajde, ali namjerno idem u slabiji (čitaj teоu stranu ili tim s manje klanskih igrača) tim već dugo ako je to moguće postići prije nego se svi rasporede. 

Krave nisu igrale skupa već skoro 2 mjeseca osim ako nije autoasign tako baš sredio. Mislim da je najčešči scenario 3 krave protiv mene. Kad si uopće zadnji put vidio više od 2 ili 3 krave online?

Bitange barem duplo češće igraju i u većem broju skupa pa nikom ništa. Ustvari uvijek su skupa kad ja igram, moоda nije tako kad mene nema, ali ne sijećam se kad nisam igrao protiv njih. Bude po 5-6 bitangi na istoj strani i eventualno jedna na drugoj. Evo sad je tako bili prije par minuta. Pa što onda? Meni sigurno ne smeta, naprotiv, gušt mi je jer bar me ne pilaju glupim prozivkama.

Da ali kad ne pila protivnik onda se jave neki pametni s moje strane sa spikom da štekam. Pa čekajte malo ljudi, ja ne kuоim, jel mi gledamo/igramo istu partiju?

Evo je zadnja gdje su mi prigovarali jeba ga pas pa gledajte pa mi objasnite tu logiku:

http://www.bitange.com/pub/themes/bismarck/gamestat.php?gameID=121380842801144400&config=server200806.php

Sve te gluposti o štekanju su samo lupetanja očajnih koje oderem nekoliko puta za redom, vidi se iz zapisa što su drugi radili za CTF naspram nas 3 ili 4 koji smo se trudili dobiti rundu.

Da nije bilo Paradoxa i buttersa bio bi jedini u napadu, ovako nas je ipak ajde bilo troje. Bolje išta nego ništa.

mean

Quote from: $kull on June 18, 2008, 07:16:14 PMimate i ts i onda organizovano drobite nas ostale...

Tu organizaciju mozes da okacis macku o rep ;D,a jedina pametna stvar koju njihovom ts-u mozes nauciti je gastronomija :-*

gad

tnt74

Daj ljudi stvarno ste vise dosadni sa pro3ivanjem wc klana,meni nekad ubiju volju 3a igrom koliko me biju ali jednostavni ljudi su bolji i to mi stvara 3elju i volju da igram protiv njih jer samo protiv boljih mo3es da napredujes.A sto se tice toga da igraju u istoj ekipi pa to je i normalno jer svako od nas ce radije igrati sa igracima i3 svog klana nego protiv njih(ali sto se tice njih to i nije bas tako jer po statistikama oni se i najvise kolju i3medju sebe).Jednostavno ljudi su mnogo dobri i to je tako,samo sto moras da  se pomiris sa time i jbg. to ti je to.A da i daj pustite ih vise svaki drugi post je nekA VRSTA PRO3IVKE WC KLANA stvarno postaje smarajuce

[WC]=CyClops=

Quote from: tnt74 on June 19, 2008, 12:57:27 AM
Daj ljudi stvarno ste vise dosadni sa pro3ivanjem wc klana,meni nekad ubiju volju 3a igrom koliko me biju ali jednostavni ljudi su bolji i to mi stvara 3elju i volju da igram protiv njih jer samo protiv boljih mo3es da napredujes.A sto se tice toga da igraju u istoj ekipi pa to je i normalno jer svako od nas ce radije igrati sa igracima i3 svog klana nego protiv njih(ali sto se tice njih to i nije bas tako jer po statistikama oni se i najvise kolju i3medju sebe).Jednostavno ljudi su mnogo dobri i to je tako,samo sto moras da  se pomiris sa time i jbg. to ti je to.A da i daj pustite ih vise svaki drugi post je nekA VRSTA PRO3IVKE WC KLANA stvarno postaje smarajuce

Samo da te podsjetim, zaboravio si napisati na dnu da je ovo plaćeni oglas :D

$tring

Quote from: tnt74 on June 19, 2008, 12:57:27 AM

Upravo tako.  :wink2

domohomo

Quote from: [WC]=CyClops= on June 18, 2008, 08:29:54 PM

Evo je zadnja gdje su mi prigovarali jeba ga pas pa gledajte pa mi objasnite tu logiku:

http://www.bitange.com/pub/themes/bismarck/gamestat.php?gameID=121380842801144400&config=server200806.php

a bio je meelanche za vas pa vam je govorio nemos mene zajebat

domohomo

btw neka neko smiri makarija ako nezna igrat to nije moj problem bitno da lik ima rcon 15 puta me kika kad je igra...  :doc

Mykel

Prvo da vam kazem iskreno nesto, nije mi se desilo u zivotu da odem kod nekog u kucu i da njemu licno pravim problem, a kamoli da vredjam njegove ostale goste, to nije lepo, tako da vam toplo preporucujem da se jednostavno ne kachite sa bitangama na domacem terenu (MAKARIJA nece niko smirivati). Igram CS 100 god. poshtujem i pratim pravila svakog servera i njegovih domacina, nije tesko biti fin. Prvi sam koji kikuje spektatore i ljude iz svoje ekipe. Ako kazem nemcima...na matmati...10 puta  :||..."napad samo levom stranom", i neki mudrac  :|| ode na desne dalje stepenice, samim tim ne dozvoli britancima da se sponuju u prolazu-ja ga prvi kikujem  :hmm. I tachka. Ko me prozove da sam chiter ili stekara, i ne obrazlozi zasto tako misli isto mu sleduje. Zivce necu da trosim ali ni sekunde. 8)
   Jos nesto. WC je super klan i imaju sjane pojedince. Ni meni se ne dopada Kiklopov stil igre, ali on dechko tako igra i to je to. Mozemo kolektivno da mu pljunemo pod prozor, na kom se ustekao, pardon, na prozor sa kog brani zastavu. Iskreno voleo  bih da imam zivce ko on i da mogu tako da igram.
  Sve u svemu, kome se ne dopada na nasem serveru moze da pali ,niko ga nece zadrzavati. Ko ostaje mora da postuje pravila i to je to. Krajnje jednostavno.