News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bitange majice!

Started by Citadel of Pain, October 05, 2007, 02:30:49 PM

Previous topic - Next topic

Citadel of Pain

Drage bitange evo linkova za majice koje cemo praviti ovih dana...ima vise predloga pa nas zanima kako vam se cine..sve konstruktivne sugestije su dobro dosle  :wink:

http://www.mindnever.com/bitange/majca1.jpg

http://www.mindnever.com/bitange/majca2.jpg

http://www.mindnever.com/bitange/majca3.jpg

http://www.mindnever.com/bitange/majca4.jpg

http://www.mindnever.com/bitange/majca5.jpg

|EUnet|V@S!L!

cccc a gde sam ja tu
znaci vese nismo dobri  :D  :D  :D  :D  :wink:  :wink:  :wink:

SALTSTONE

mAJICE SU STRAVA....samo ledja sa statistikama da budu REFRESH-ovana  :mrgreen:

mean

Prva mi se najvise svidja,ali mozete i na njoj staviti rupe od metaka............smanjio bi spisak imena na ledjima da ne bude tako veliki.Niste stavili Zoku na spisak.Mozda da stavite na rukav petokraku ili neku oznaku kao cin.Probajte koristiti neki drugi font......sa ovim sam procitao "Bress".To je to za sada :wink:

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "SALTSTONE"mAJICE SU STRAVA....samo ledja sa statistikama da budu REFRESH-ovana  :mrgreen:
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PICAj3La

Quote from: "mean"Prva mi se najvise svidja,ali mozete i na njoj staviti rupe od metaka............smanjio bi spisak imena na ledjima da ne bude tako veliki.Niste stavili Zoku na spisak.Mozda da stavite na rukav petokraku ili neku oznaku kao cin.Probajte koristiti neki drugi font......sa ovim sam procitao "Bress".To je to za sada :wink:

bar neko od bitangi me nije zaboravio ! :< :>
nego oce biti i zenski modeli? : )

Adoney

Quote from: "SALTSTONE"mAJICE SU STRAVA....samo ledja sa statistikama da budu REFRESH-ovana  :mrgreen:

Nidzoooo, ispred mene siiii!!!!! :D :D

P.S. Ma da, bre! Zaboravili ste Zoku :)

clumsy

majice su odlicne... mogli bi napraviti majice bez vasi imena, tako da ih mogu nositi i igrachi koji nisu u vasem klanu. znam da bih je ja nosio. to bih bilo dobro kao neka reklama. da ljudi vide ko je najbolji klan u srbiji!  :D

El Muerte

A sta kazete za Malteshki Krst umesto petokrake???
Mozda cak neki veci...da u njemu pishe "Bitange" :D
To bi bilo mnogo zajebanije! :D

Citadel of Pain

ljudi to je samo predlog kako bi mogle izgledati...bice naravno svi na majicama koji su na statistikama...znaci i picajzla i vasil a i slani ce biti drugi :)

Mada i ovo sto Clumsy kaze je sjajna ideja...mogli bi smo videti ko bi jos od ekipe uzimao pa da pravimo i varjantu bez imena...

meni je najbitnije da u nedelju odigram kako bog zapoveda i zadrzim 6. poziciju..inace cu zauvek biti iza prokletog adoneya  :twisted:

Adoney

A netjesh Nidzo, jer ja netju motji da ostanem do kraja...  Tako da ti je, praktichno bez borbe, prepushteno 6. mesto ;)... Samo nedaj da se neko popne na 7. dok ja ne gledam ;)

mean

Quote from: "clumsy"da ljudi vide ko je najbolji klan u srbiji!  :D

Mislim da je covek zasluzio jednu :wink:

IronC

PICAj3La

c.c.c eble vas statistike! :)
gde su bile statistike pre a a a ? :)) sad ja treba da vas jurim ko poludela : ))

Nina

Meni se jako svidja kako ste uradili wallpapers-e,tako da je moj mali predlog da i majice budu vise na tu foru.Ove sto sam do sada videla su fine...ali mislim da bi ovako bile bolje....

...mala sugestija... :)

Veliki Pozdrav!!!

-Alo CitAdel ajde ubaci grb BITANGE na rukave!
  Izgledace mnogo dobro!

SISTER:)

Meni se majice jako svidjaju a posebno br.4...kombinacija boja ....sto se tice od napred meni je super ali moze nesto i na rukave(ko je to vec rekao) :D

Podpredsednik

Moja majica treba da je gotova, ima i grbove na rukavima, postavicu slike kad bude stigla!

Labello

A ove majce ce samo bitange moci da nose?
voleo bi da imam jednu da se kurcim u SD-u!!! 8)

$tring

Quote from: Labello on March 11, 2008, 06:18:30 PM

U planu su BITANGE SERVER majice...

Labello

Quote from: string on March 12, 2008, 12:04:07 PM
Quote from: Labello on March 11, 2008, 06:18:30 PM

U planu su BITANGE SERVER majice...
e pa extra onda :wah :wah :wah

Paradox

MAKARIJE

molio bih vas da bude xxxxl velicina ;D

Podpredsednik

Stigla je i moja majica, evo i slika kao sto sam obecao:

Jos jednom se zahvaljujem ZVERKU na ulozenom trudu i volji!!!

$tring

Zver

bogami bilo je jebacine sa predsednickom majicom, ali je ispala extra

kazanova

Apa predsednice gde da saljem lovu za majcu ocu i ja moju breeeeeeeeeeee! :) sad ozbiljno jel mozes da mi uradis majcu da ti posaljem pare? Inace ja sam*budaletine*NOZ CISTO DA ZNAS  :D :rnr

Podpredsednik

Nisam je ja pravio nego Zver, obrati se njemu, ako bude imao volje uradice i tebi! Kaze da je imao jebacinu sa mojom majicom... :blow...heheehe...

MilosV

Kako mogu da dobijem  majcu?

PICAj3La

aaa meni majca?!?!

eee paaa ne mere to tako.. zoka je konacno uspela da pokrene codic na digitronu.. i vraca se u formu!! :)

Podpredsednik

Trebas samo da odradis nesto ovako

i obratis se Bitangi Zver za dalje inforacije. :)