Pitanje za Pady-a III

Started by dmc, November 03, 2011, 10:53:21 PM

Previous topic - Next topic

dmc

Posto ste zakljucali topic prije nego sam skuzio da mi je netko uopce odgovorio otvaram ga opet da se izjasnim..
NISAM nosio nik ISUS nikada odkad igram cod pa tako ni tad kada sam dobio kick...nisam seljacina niti nabrijani klinac i nikada nebih imao takav nick...ispricavam se sto sam otvorio ponovno temu,ali zakljucali ste ju prije nego sto sam se ja izjasnio...Cijenjeni Paddy me vjerovatno zamjenio s nekim ili je to izmislio :) u svakom slucaju  :||. Da odgovorim TOTU to je bilo malo prije nego sam otvorio prvu temu,znaci u utorak oko pola 6 i imao sam nick ko i uvjek- dmc,posto je na serveru od clanova Bitangi bio samo Paddy predpostavio sam da me on sutirao.
Pozdrav, nemojte šta zamjerit  :drinks2

dmc

ToTo

Klasican primer lose komunikacije. Zaboravi na ovo, nema sanse da ovde sada, posle tri teme, saznas ko te kiko i zasto.

:stoner:

dmc

Ma ok,nije to toliko ni vaоno..ali nije u redu što ste zatvorili prije nego sam ja odgovorio   :acute

Zaboravit cemo sve  :stoner:

HyDroxzZz

samo Vas molim Paddy je nevin i nemoj te ga optuzivati... za sve je kriv neko treci..... U potrazi smo za glavnim krivcem

ToTo

Quote from: dmc on November 03, 2011, 11:31:47 PM
Ma ok,nije to toliko ni vaоno..ali nije u redu što ste zatvorili prije nego sam ja odgovorio   :acute

Zaboravit cemo sve  :stoner:
Razlog za lock nije taj da se ne sazna ko te kiko i zasto, ja bih bas voleo da znam, vec taj sto mi ne dozvoljavamo  pokretanje rasprava sa politickim, verskim ili nacionalnim predznakom.

Nas svet je CoD2, imamo i boga,zove se Garand M1, mi smo svi narandzasti, a politicko uredjenje je diktatura od strane bitangi  :rofl

Svaki pokusaj da na ovom forumu ili serverima, bude pokrenuta rasprava sa slicnim temama, zavrsice se necijim banom, i brisanjem tema.

domohomo

I svaka sličnost sa pravim osobama i događajima je slučajna i nenamjerna. :violin:

Lo.Od4k

||NooOooZ||CAKI

xaxaxa oce biti i 4 teme isto ????  :super :super :super

dmc

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on November 04, 2011, 11:11:09 AM
xaxaxa oce biti i 4 teme isto ????  :super :super :super

:rofl Nadam se da nece  :||

Quote from: ToTo on November 04, 2011, 12:49:05 AM
Quote from: dmc on November 03, 2011, 11:31:47 PM

Zaboravit cemo sve  :stoner:
Razlog za lock nije taj da se ne sazna ko te kiko i zasto, ja bih bas voleo da znam, vec taj sto mi ne dozvoljavamo  pokretanje rasprava sa politickim, verskim ili nacionalnim predznakom.

Nas svet je CoD2, imamo i boga,zove se Garand M1, mi smo svi narandzasti, a politicko uredjenje je diktatura od strane bitangi  :rofl

Svaki pokusaj da na ovom forumu ili serverima, bude pokrenuta rasprava sa slicnim temama, zavrsice se necijim banom, i brisanjem tema.

Heheh,ali ja nisam otvorio nikakvu vjersku niti nacionalnu raspravu...trebali ste izbrisati samo postove od onog koji je to poceo,ali ok  sad mozete i ovu zakljucati..dobio sam kick,bilo pa proslo i nemoze se vise nista ucinit...prvu temu sam otvorio jer sam bio mnogo lud  :yes
A ovo vise nema smisla tako da je najbolje lock.  :bye2
:ziveli
dmc

tomi11

postoje neka pravila i njih se treba drzati,ako je admin reko da se promjeni nick onda sigurno postoji neki razlog za to i nije vam duzan objasnjavati zasto,kako itd.ako je reko promjeni nick,promjeni ga ,ne dosadjuj i nastavi se normalno igrat.

dmc

Quote from: tomi11 on November 04, 2011, 12:37:36 PM
postoje neka pravila i njih se treba drzati,ako je admin reko da se promjeni nick onda sigurno postoji neki razlog za to i nije vam duzan objasnjavati zasto,kako itd.ako je reko promjeni nick,promjeni ga ,ne dosadjuj i nastavi se normalno igrat.

eto ga na,ko da me provociras sad.Jesam lijepo rekao da sam imao nick dmc..nitko mi nije rekao da promjenim nick niti bilo sta drugo..igrao sam 10 minuta na serveru i dobio sam kick bez ikakvog upozorenja i obrazlozenja. OK necu vise dosadjivat. BOK.

pick n roll

Sad mozda je offtopic, ali tom Isusu sam vec par puta rekao da menja nick, iskreno ne mogu da se setim da li ga je promenio ili ne, ali ajd probao sam da se ne obazirem na to.. Jbg ja sam vernik i necu da ubijam Isusa pa ni u igrici.. A da mi je to ime, bas i ne verujem  :dummy

vd|cube(im)

I tako smo stigli  do kraja treće serije Pitanje za Pady-a , zato sa nestrpljenjem isčekujemo i sljedeći nastavak  :clapping

disappointed

Quote from: pick n roll on November 04, 2011, 04:13:16 PM
Sad mozda je offtopic, ali tom Isusu sam vec par puta rekao da menja nick, iskreno ne mogu da se setim da li ga je promenio ili ne, ali ajd probao sam da se ne obazirem na to.. Jbg ja sam vernik i necu da ubijam Isusa pa ni u igrici.. A da mi je to ime, bas i ne verujem  :dummy
...LM imam par nedoumica pa zbog toga i  reply...
...ne bih li bio produhovljeniji potom.
...ne bi li trebalo isto tako kikati i sve one ciji nikovi konotiraju sledecim imenima:
Abaddon,accuser,Asmodeus,adversary,Antichrist,author of all sin,awful monster,Beelzebub,chief of the demons,deceiver,Diablo,demon,destroyer,devil,devourer,dragon,enemy,enemy of righteousness,evil one,evil spirit,fallen angel,father of all lies,father of contention,father of lies,founder of murder,Great Antichrist,great dragon,liar from the beginning,Lucifer,Mammon,Mephistopheles,murderer from the beginning,old serpent,Perdition,prince of darkness,prince of devils,prince of the power of the air,prince of this world,Satan,serpent,slanderer,Son of Perdition,Son of the,Morning,spoiler,tempter,wicked one,itd itd...
sasvim je moguce da ima i onih koji se klanjaju gore navedenom (necastivom)
ili pak nekom drugom bogu za kojeg nismo ni culi ili i jesmo ali se pravimo ludi...

ludi livnicar

Quote from: disappointed on November 04, 2011, 08:49:43 PM
Quote from: pick n roll on November 04, 2011, 04:13:16 PM
Sad mozda je offtopic, ali tom Isusu sam vec par puta rekao da menja nick, iskreno ne mogu da se setim da li ga je promenio ili ne, ali ajd probao sam da se ne obazirem na to.. Jbg ja sam vernik i necu da ubijam Isusa pa ni u igrici.. A da mi je to ime, bas i ne verujem  :dummy
...LM imam par nedoumica pa zbog toga i  reply...
...ne bih li bio produhovljeniji potom.
...ne bi li trebalo isto tako kikati i sve one ciji nikovi konotiraju sledecim imenima:
Abaddon,accuser,Asmodeus,adversary,Antichrist,author of all sin,awful monster,Beelzebub,chief of the demons,deceiver,Diablo,demon,destroyer,devil,devourer,dragon,enemy,enemy of righteousness,evil one,evil spirit,fallen angel,father of all lies,father of contention,father of lies,founder of murder,Great Antichrist,great dragon,liar from the beginning,Lucifer,Mammon,Mephistopheles,murderer from the beginning,old serpent,Perdition,prince of darkness,prince of devils,prince of the power of the air,prince of this world,Satan,serpent,slanderer,Son of Perdition,Son of the,Morning,spoiler,tempter,wicked one,itd itd...
sasvim je moguce da ima i onih koji se klanjaju gore navedenom
ili pak nekom drugom bogu za kojeg nismo ni culi ili i jesmo ali se pravimo ludi...

Evo tebi jedan plusic za to sto si rekao

Paddy

Nek si ti sve to fino nabrojao, ali ISUS i BOG i ALLAH i SVETI SAVO I SVETI PETAR i slicno tome, nece i ne mogu igrat na Bitange serverima. Kratko i jasno.
Toto lock, molim te, da onda iscekujemo i cetvrti nastavak ove paragvajske "saFunice".