Zasto kick?

Started by Maja, November 03, 2011, 05:30:28 PM

Previous topic - Next topic

Maja

Pick, ajde sad, molim te reci zasto si me kickao? Rec nisam rekla na serveru, ni jednu jedinu rec...ko god da me je kickao nek lepo napise zasto...Spin psovao rmana i reko ti je rman da ga kickas i sto si kickao MENE ? Rec nisam rekla... REC.. i ne vidim razlog zasto bi me kickao neko kad NIKOME NISTA nisam rekla...

eto i dokaz, ostalo nisam slikala..

Tasmara

Sta cvilis? Nije te Bane kikao, ja sam ... Razlog jako dobro znas ... I od sad, da ti ponovim, ako si tupa .. Kad sam ja na serveru, ti nisi .. Za Rmana vazi isto.

jape

Zasto sam ja kick dobio?

Maja

Izvini, a ko si ti da mi zabranis nesto?

Tasmara

Za tebe Jape ne znam :D Neko te pokupio :D

DexonDee

Komso ja sam te izbacio :)

HyDroxzZz

Tami uz duzno postovanje mislim da nije u redu to raditi.... Svako ima pravo na svoju igru i svoj stil igre...
rman nije haxor i ne vidim razlog izdrkavanja pojedinih admina ili ti subadmina nad njima
mir mir mir mir mir
za ovo treba debelo objasnjenje, tako da se glavni junaci kikanja mog japeta jave ili cu da ih oteram sve u Libiju da grade puteve

Tasmara

Zna Toto moju istoriju sa njih dvoje ... Ne zelim da im se pravdam vise .. Nikome ... Zalim sto nemam taj ss ... Toliko od mene ..

muschmule

Ako je Maja napravila neko njesra u proslosti trebala bi da bude banovana. Posto ocigledno nije banovana, znaci da joj je dozvoljeno da igra. To sto je neko subadmin ne znaci da je vladar sudbina. Znaci, nema izdrkavanja po igracima. Ovo vazi kako za Tamaru tako i za ostale subadmine. Rcon vam je poveren da odrzavate red na serveru a ne da lecite svoje frustracije.

ToTo

Quote from: Traudl on November 03, 2011, 09:46:15 PM
Ako je Maja napravila neko njesra u proslosti trebala bi da bude banovana. Posto ocigledno nije banovana, znaci da joj je dozvoljeno da igra. To sto je neko subadmin ne znaci da je vladar sudbina. Znaci, nema izdrkavanja po igracima. Ovo vazi kako za Tamaru tako i za ostale subadmine. Rcon vam je poveren da odrzavate red na serveru a ne da lecite svoje frustracije.
Upravo sam hteo ovo da napisem. Posetite jos jednom temu o subadminima, i procitajte svoja prava i obaveze.

Pravila servera su ista za sve, pocev od Stringa, mene,.......sve do Spina i dalje. Da li je neko opomenuo Spina da ne psuje? Da li je i on dobio kick? To me zanima.
Ako nije, subadmini koji su u to vreme bili na serveru, ne znaju kako treba da se ponasaju i zahvalicemo im se na pomoci, vise nam nije potrebna.

Lepo je Master rekao poodavno: Nisam ja punkbuster, pa da znam da li neko haxa ili ne!
Vodite se ovom recenicom kad posumnjate u nekoga. Bez videa, i to snimljenog iz speca vise nema kikanja za navodni wh. Kome se ne svidja ovo, ima dva original servera, pa neka igra tamo.

Dokle god je masi tesko da kupi igricu za 10 jebenih â,¬, ne zanimaju me teme o citerima uopste.

Tasmara

MakiMDSS.rs

Staljin

Majo haxala si i prije kao tvoj braco, a rman je takve psovke banetu govorio da to nije humano. BAN ZA OBOJE ! A ti Jpe,i treba te kikat,nije taj server za tebe,trazi sebi ravne a ne nad nama se izivljavat   :tease

HyDroxzZz

jbg kazemo haxao....ako je to onaj mali siki sto je bio na lanu u NS onda svaka mu cast mali igra razvaljuje sto je i dokazao....
covek se na greskama uci.....
ah da ne mora da znaci pravilo jednom haxor uvek haxor......

vd|cube(im)

Quote from: HyDroxzZz on November 04, 2011, 02:26:20 PM
jbg kazemo haxao....ako je to onaj mali siki sto je bio na lanu u NS onda svaka mu cast mali igra razvaljuje sto je i dokazao....

Napravite popis igrača koji nisu dobrodošli na Bitange servere redom od haxora, scriptaroša(ne onakav popis ko sad sa kopiranom log bazom sa servera već samo NICK) koji se nisu izvinuli na forumu pa do ostalih sranja zbog kojih nisu poоeljni.... :yes i postavite na forum i po tome nek admini provode red na serveru  , jer ovo nema smisla da se ljudi kikaju samo zato šta ih je netko nazvao citerima, a taj netko je dobar sa adminom i odma ide kick.....pustite ljude nek igraju dok im se ne dokaоe suprotno  :stoner:

HyDroxzZz

Quote from: vd|cube(im) on November 04, 2011, 02:36:16 PM

Napravite popis igrača koji nisu dobrodošli na Bitange servere redom od haxora, scriptaroša(ne onakav popis ko sad sa kopiranom log bazom sa servera već samo NICK) koji se nisu izvinuli na forumu pa do ostalih sranja zbog kojih nisu poоeljni.... :yes i postavite na forum i po tome nek admini provode red na serveru  , jer ovo nema smisla da se ljudi kikaju samo zato šta ih je netko nazvao citerima, a taj netko je dobar sa adminom i odma ide kick.....pustite ljude nek igraju dok im se ne dokaоe suprotno  :stoner:

nasa kockica...svaka ti ko u njegosa.......
jebes ti ovu igru i sve.....zivot je pred nama Vama bolje se druzite i uzivajte u igri nego da se svadjate i izdrkavate ovde........
ajde sada svi na jedno pivo pa da se pucamo..

Sve Vas Volem

Staljin

Moj spinxu, tko jednom napravi nesta  u zivotu,a to nesta donosi slavu,vlast ili ti pare,a do toga si dosao iliegalno i nisi platio glavom to ce se i dalje nastaviti,mozda ne u tom pravcu ali ce se naci neki drugi put ostvarenja tog sna. Tko god je bio haxor u proslosti,taj danas igra ko zmaj,jer neki koji su haxali mi rekli da je nevjerovatno kako brzo napredujes sa haxom,tj kada igras jedno vrijeme sa haxom, pa ga nakon nekog vremena ostavis,jer vidis da ti nije protrebno vise, a mi posteni uvijek najebemo jer moras igrat 4 god da bi njemu parirao dok njemu treba malo manje od 1.5god,naravno ako imalo ima smisla za igrice,tako da ta tvoja prica bas ne drzi vodu

Tasmara

Razocarana sam Maki zato sto mene juce niko, ama bas NIKO sem Pedija na xf nije pitao sta se desilo, nego su odma krenuli da pljuju o meni po private delu foruma ( Jape ), a i u ovoj temi ... Ponavljam, NISAM kikala Japeta, nisam kikala 50 ljudi ... Kikala sam Maju, kikala sam Rmana ...
I kikala sam jednog lika sa Garage, jer znam da ima wh ...
Ako vam ne treba moje misljenje, kao sto vidim da ne treba i ako ja nisam dobar admin, promenite vase usrane rcone i Tamari ih vise nikad ne dajte ...
Nina, nemoj da pricas kad ne znas situaciju i nemoj da me napadas kao i ostali, jer kao i ostali, nisi bila tu ...
Sto se Japeta tice, evo vam objasnjenje i ovo je poslednji put da sam se ikom od vas pravdala:
Spin mi je poslao poruku na xf da lik na sd-u haxa. Usla sam, videla da su Rman i Maja na serveru, pitala koji nick?
On je rekao Rman. Kikala sam momentalno, ne zato sto je Spin rekao da je haxor, nego zato sto sam ja i tebi Toto milion puta rekla da cu njih 2 da kikam kad god ih vidim. Poslednji put smo o ovome pricali na zurci, ako se secas ...
Dalje, kad sam njih 2 kikala, Spin je rekao da jos jedan haxa. To je bio Jape pod drugim nickom,ne secam se tacno koji je nick bio u pitanju. Otisla sam u spec, gledala minut, rekla Spinu da nema nista i da necu da ga kikam. Odma nakon toga, neko ga je drugi kikao i ja sam Jape zato napisala "?" ... Posle toga na Toujane-u , neko je mene opsovao, rekla sam da necu vise da kikam,da mi se smucilo vise, pa ga je kikao Fantom. Posle toga je neko nastavio da kika i tog lika i ja mislim Japetov nick opet ...
Svaki put se meni da rcon i svaki put kad se meni dao rcon, ja sam bila napadnuta od strane neke bitange ...
Toliko od mene ...  :stoner:

pick n roll

Evo samo da odgovorim Maji, nisam te ja kickao, ni tebe ni tog rmana... A tebi spinx, ako je taj rman "ok lik", a meni je psovao sve zivo i mrtvo, ocigledno opasno poremecen decko, onda ok... Svako leti u svom jatu jebga  :offtopic

muschmule

Quote from: Tasmara on November 04, 2011, 03:59:42 PM
Nina, nemoj da pricas kad ne znas situaciju i nemoj da me napadas kao i ostali, jer kao i ostali, nisi bila tu ...

Tamara, nisam bila tu i nemam pojma sta se desavalo. Tebe nisam napala (ne znam gde si procitala da jesam), ali ako si vec nekakav admin morala bi nekad da povuces rucnu i da nikog ne nazivas tupavim i vredjas na bilo koji nacin.

"Sta cvilis? Nije te Bane kikao, ja sam ... Razlog jako dobro znas ... I od sad, da ti ponovim, ako si tupa .. Kad sam ja na serveru, ti nisi ."

Ovo nije recnik kojim se admin obraca bilo kome. Ako Maja haxa, ili sta vec, to se onda regulise na odradjeni nacin, a ne izigravanjem Boga tipa:

"I od sad, da ti ponovim, ako si tupa .. Kad sam ja na serveru, ti nisi ."

Tvoj recnik smo i ranije imali prilike da cujemo, nije ti strano ni da klanske kolege nazivas pogrdnim imenima (nije bilo tako davno). Ako si vec (sub)admin povedi racuna o svom ponasanju prvo.

Tasmara

O tome ti i pricam devojko ...  Opusti se, zaboravi, kao sto je i Zoka ... Nisam to tebi rekla, na kraju krajeva ..  A moj recnik i moje izrazavanje prepusti meni. To sam ja i to mi niko nece oduzeti ...
Da nisam dobar subadmin, admin, picke materine, ne bi imala rcon ...  Nego eto, dodje jedna retardirana Maja i napravi zbrku.
Ovde jos samo fali da se Spin oglasi i da se sve ovo zavrsi. Ili, da neko locka temu :)

muschmule

Quote from: Tasmara on November 04, 2011, 05:01:42 PM
O tome ti i pricam devojko ...  Opusti se, zaboravi, kao sto je i Zoka ... Nisam to tebi rekla, na kraju krajeva ..  A moj recnik i moje izrazavanje prepusti meni. To sam ja i to mi niko nece oduzeti ...
Da nisam dobar subadmin, admin, picke materine, ne bi imala rcon ...  Nego eto, dodje jedna retardirana Maja i napravi zbrku.
Ovde jos samo fali da se Spin oglasi i da se sve ovo zavrsi. Ili, da neko locka temu :)

O tome ja tebi govorim...no, uzalud...

Tasmara

Quote from: Traudl on November 04, 2011, 05:05:43 PM
Quote from: Tasmara on November 04, 2011, 05:01:42 PM

O tome ja tebi govorim...no, uzalud...

To ti kazem  :super

HyDroxzZz

Quote from: pick n roll on November 04, 2011, 04:01:19 PM
Evo samo da odgovorim Maji, nisam te ja kickao, ni tebe ni tog rmana... A tebi spinx, ako je taj rman "ok lik", a meni je psovao sve zivo i mrtvo, ocigledno opasno poremecen decko, onda ok... Svako leti u svom jatu jebga  :offtopic

de sam ja rekao da je ON OK LIK ?

MakiMDSS.rs

tamara jos jedno pitanje a ko je tebi dao rcon , voleo bih da znam iz vise razloga da ne bude zabune ?

Tasmara

Neke Toto, a neke Stringonja. Ali mozes i ti da ih oduzmes, ne je problem ^_^

domohomo

To samo za mene vridi  :diablo

Zele

uh , da se i ja javim, bijo sam godinama admin  zone, i isto takvo se desavalo kod nas, ali admin mora  bit strpljiv, progutati  neke stvari, xaora nesme kikati uvek, nego prvo  snimis pa dokaz dobijes , pa stavis ss na web pa posle kikas, mene je ta skola izucila, i znam kako je biti admin  i davati drugima rcon, i tako !!
@Staljo, slazem s eu potpunosti sa tobom sta se tice haxa, to je ko cigara jednom zapalis pusac si , a nece niko rec vidi samo probo !!!
Ti mlado damo tamara nemoj da se uzrujevas, nije ti to dobro za lepotu, nit za ljude, nit za suigrace, nemoj mi Ninu dirat :)
A sto si japeta navodno kikala neka si ga sta ce on na PUB-u:)

rman

znaci mene se kicka jer ja nekome ne pasem? oO pa cekajte ljudi, da tako svi rade bilo bi i mrtvih ljudi, primjerice...izadem napolje vidim nekog ko mi se ne dopada i pretucem ga? why so serious? ja se izvinjavam svima koje sam uvrijedio, nesto lose uradio evo tu javno, al' nemos me kickat jer ti se ne svidam covjece... a vi sto govorite da haxam, ne znate me i ne prozivajte me :)

QuoteSpin mi je poslao poruku na xf da lik na sd-u haxa. Usla sam, videla da su Rman i Maja na serveru, pitala koji nick?
On je rekao Rman. Kikala sam momentalno, ne zato sto je Spin rekao da je haxor, nego zato sto sam ja i tebi Toto milion puta rekla da cu njih 2 da kikam kad god ih vidim. Poslednji put smo o ovome pricali na zurci, ako se secas ...

brate pa vi na zurci pricate o meni, evo potpisat cu se na podlogu za mis i poslat vam kad ste toliko zapeli, pa ovo je igra, opustite se ljudi...p.s. jos jednom se izvinjavam i nemojte kickat bez veze, pa niste djeca. a ti pick, sry ja sam mislio da me ti kickas, al vidim da masa ljudi ima rcon pa se izivljava, jarane izvini, kupit cu ti cokoladu :D

Maja

Bravo Tamara i sad se ti pravis pametna pa me vredjas tu, jel? De mani me se, gledaj svoja posla.. Sta mene briga sta ti mislis o meni.. To sto ti svoje komplekse ne mozes da izlecis, tvoja je stvar.. Dokle god ja tebi nista ne kazem, nemoj ni ti meni.. I ako hoces kickaj me, briga me je.. Ima jos 1000 servera, a i nemam preca posla nego da visim po pubu ceo dan.. I ajde reci sad ko si ti da meni kazes da sam JA retardirana? ALO? Jel vidis ti dalje od nosa?? Ako ti smetam cuti i trpi, briga me... Ko si ti da mene kickas? Spina niko kickao nije, NIKO.. bar ne dok smo rman i ja bili na serveru.. I prvo to sto je bilo, bilo je i briga me.. ti misli i radi sta hoces, ne tice me se.. A to sto ti NAS kickas bez razloga, zato sto ' MI TEBI SMETAMO ' .. to nije uredu.. rec ti nisam rekla, REC posle onoga sto je bilo... i sto se mene tice ne moras ni da predjes preko toga, tvoja stvar...

pick n roll

Quote from: HyDroxzZz on November 03, 2011, 06:15:16 PM
Tami uz duzno postovanje mislim da nije u redu to raditi.... Svako ima pravo na svoju igru i svoj stil igre...
rman nije haxor i ne vidim razlog izdrkavanja pojedinih admina ili ti subadmina nad njima

Moze da ima svoj stil igre, ali bih ja uvek stao ispred svog klanskog kolege, posebno kad ga neko napada neopravdano, a ne nekog levog... al nije ni bitno.. Po meni i tog spina i rmana treba banat, bez onog da se "izvinu"! Ja prvi necu igrati kad su oni tu, necu neko da mi skace po zivcima i izigrava cyber heroja...   :offtopic

coper

posto spin nema nalog ovde, a tu je u igraonici kod mene samo da u njegovo ime potvrdim sve sto je tamara rekla... on je inicijator kikanja doticnih, a za japeta mi nije zao  :tease ... dobro igra pa se desava da ljudi pomisle svasta ( jednom je na sd-u igrao pod drugim nikom, izludeo pola servera pa smo ga ja i cube spectali pola sata dok nismo izvalili da je jape :) ) ... sto se spina tice, imao je los dan, malo vise nervoze i iako svi znamo da je prozivan milion puta po serverima cutao je uvek sve do juce... rekao je sta je rekao, svestan je toga, ali u datom trenutku nije ocekivao da ce se desiti ovolika frka... zeli da nastavi da se igra sa nama, pa obaveztite me ovde da li ce biti kikan, banan ili sta vec da znam da kazem decku kakva mu je dalja sudbina... sad ste vi na redu  :stoner:

pick n roll

Quote from: rman on November 04, 2011, 06:32:59 PM
znaci mene se kicka jer ja nekome ne pasem? oO pa cekajte ljudi, da tako svi rade bilo bi i mrtvih ljudi, primjerice...izadem napolje vidim nekog ko mi se ne dopada i pretucem ga? why so serious? ja se izvinjavam svima koje sam uvrijedio, nesto lose uradio evo tu javno, al' nemos me kickat jer ti se ne svidam covjece... a vi sto govorite da haxam, ne znate me i ne prozivajte me :)

QuoteSpin mi je poslao poruku na xf da lik na sd-u haxa. Usla sam, videla da su Rman i Maja na serveru, pitala koji nick?

brate pa vi na zurci pricate o meni, evo potpisat cu se na podlogu za mis i poslat vam kad ste toliko zapeli, pa ovo je igra, opustite se ljudi...p.s. jos jednom se izvinjavam i nemojte kickat bez veze, pa niste djeca. a ti pick, sry ja sam mislio da me ti kickas, al vidim da masa ljudi ima rcon pa se izivljava, jarane izvini, kupit cu ti cokoladu :D

Pa vidi ne primam izvinjenje, kupi cokoladu nekome kome ne jebes sve mrtvo... Nije uopste u pitanju kome si to rekao, nego sta si rekao ili napisao... jel to prilici normalnoj osobi? Ne zelim da komuniciram sa takvim osobama cak ni preko foruma tako da sam  :offtopic za tebe

HyDroxzZz

Quote from: pick n roll on November 04, 2011, 06:46:12 PM

Moze da ima svoj stil igre, ali bih ja uvek stao ispred svog klanskog kolege, posebno kad ga neko napada neopravdano, a ne nekog levog... al nije ni bitno.. Po meni i tog spina i rmana treba banat, bez onog da se "izvinu"! Ja prvi necu igrati kad su oni tu, necu neko da mi skace po zivcima i izigrava cyber heroja...   :offtopic

cek cek cek.....ja kazem da nije haxor
i ne opravdavam njegovo ponasanje
jedno je sto kazem da nije haxor a drugo sto je sto te vredjao sto naravno imas podrsku da ga treba strojiti.....
pogresno sam se gore izrazio brate sry.

Tasmara

Majo ... Zasto se ja spustam na tvoj nivo? Ti si sa mnom zavrsila onda kad si mi rekla "kurvo" ... Zbog killa ... I ti sebe nazivas inteligentnom osobom? I dalje ti nije jasno sta imam protiv tebe i tvog druga Rmana?
Pa da sam na Banetovom mestu, dobili bi ban iste sekunde, balavci nevaspitani.
I ne diram ja Ninu :D

rman

u redu je pick, razumijem te, al razumi i ti mene, misli sto hoces tvoje pravo, ja sam svoje reko u pitanju toga. a ti taSMARA, pa sjasi vise, ne nazivaj me balavcom jer to nisam, nisi mnogo starija da bi imala to pravo i ako ti smetam zaobidi me. cao svima, prijatno.

Maja

Cek ja tebi zbog killa rekla kurvo? :D to sto si se ti osetila prozvanom tvoja je stvar, a vec sam ti i rekla sta je bilo kad si me na fejsu pitala.. to sto je to tebe pogodilo, rekla sam ti prvi put posle toga, jer si se osetila prozvanom...i ti da se spustas na moj nivo? daleko si ti ispod tim tvojim ponasanjem (:

domohomo

vd|cube(im)

Sad čekamo završnu riječ Dijabole  :smoke:

domohomo

Dijabola

Maja i Tamara...2 ribe igraju cod.....ahahahahhahahah....ovo ima samo kod nas.... :omg:  :rofl

Dijabola

Dijabola

ToTo

Sad mi tek nista nije jasno, ko je koga kiko, ko je koga psovao, ko je haxao, ...... vidim samo par ljutih devojaka kako se svadjaju  :ne_razumem
sto uopste nije cudno, jer ko kaze da razume zene......laze.

Kako god, nema banova, crack serveri, po stoti put vam ovo pisem.

Zanima li vas ko je ovde u pravu...pa evo reci cu vam, nije niko. Svi su pomalo pogresili i zasluzili packe, i Tamara, i Maja, i Rman, i Jape...ama bas svi, i zbog toga vas najljubaznije molim da ne smarate vise. Tema je potpuno besmislena, kao i vecina postova u njoj. Idite na servere i igrajte se, umesto sto se prepucavate po forumu.

p.s. Dijabola, cisto da mi ne lutas u magli, ja sam ti izbrisao temu, i pre toga te kikao sa Mix servera zbog vredjanja.
Ako se secas poslednji put sam ti rekao da cu sa sledecim brisanjem tvoje teme, obrisati i tvoj profil na ovom forumu, ali danas sam bas, bas dobre volje, pa cu ti pruziti jos jednu sansu, a ti budi dovoljno pametan pa je iskoristi.

Tasmara

hahahahah neeeee dijabolu  :D

MakiMDSS.rs

dijabolo neupotrebljiva ti si moj idol majkemi imas + u karmi od mene .

rman

:offtopic al evo, nasmijte se bar malo :)    pogledajte video :D  :yahoo       http://www.24sata.hr/fun-video/nema-predaje-skoro-umro-od-feferona-ali-ga-je-ipak-pojeo-240997           

Staljin

ahahahahahhahaha vristo sam :stoner:

micko

ovo je sigurno DIJABOLIN cale  :o

pick n roll

Quote from: HyDroxzZz on November 04, 2011, 07:27:49 PM
Quote from: pick n roll on November 04, 2011, 06:46:12 PM

cek cek cek.....ja kazem da nije haxor
i ne opravdavam njegovo ponasanje
jedno je sto kazem da nije haxor a drugo sto je sto te vredjao sto naravno imas podrsku da ga treba strojiti.....
pogresno sam se gore izrazio brate sry.
:handshake:

fanTom!

pick n roll

hahaha stvarno ne mogu da verujem da se covek davi ali ipak zvace i dalje :)  :||

F.E.A.R.!.

Quote from: pick n roll on November 05, 2011, 07:08:55 PM
hahaha stvarno ne mogu da verujem da se covek davi ali ipak zvace i dalje :)  :||
Bane je u dilemi koka ili jaje?! :/

Dijabola

@Micko

Dodji u Zemun da vidis mog caleta, da ti objasni neke stvari.. :punk  :mahanje

coper

nemam svoj profil pa se javljam sa coperovog. Krivo mi je sto se podigla ovolika frka i izvinjavam se bitangama na psovanju. Sa ostalima necu da ulazim u raspravku jer me ne zanimaju. toliko od mene, Sp1n FTW  :punk

ToTo

Quote from: Dijabola on November 05, 2011, 07:24:38 PM
@Micko

Uz pozdravnu pesmu za nasu dijabolicu.......lock!

http://youtu.be/lbO62VEbxQ4

pick n roll

Quote from: F.E.A.R.!. on November 05, 2011, 07:13:45 PM

prebicu te

Jacⱪ Sparroⱳ™

Fear, ostavi mi Baneta na miru  :fighting:

F.E.A.R.!.

F.E.A.R.!.

Quote from: Jack Sparrow on November 06, 2011, 03:10:50 PM

Fear, ostavi mi Baneta na miru  :fighting:
Jbo te Bane :PPPP ne diram ga ja :P

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Dijabola on November 05, 2011, 07:24:38 PM
@Micko

-1