Vulle|ZTS| chiter

Started by Tic Tac, June 11, 2008, 12:44:49 PM

Previous topic - Next topic

IronC

Ja bi molio ako mozes da upload originalni demo.
Da ga bitange provere.
Filmic mi nista ne znaci jer ne mogu iz njega da vadim neke bitne stavri.
Originalni demo mi treba jer svako moze da stavi tag taj i taj i da optuzi nekog da je citer.
Hvala na razumevanju.

jape

vulle

ojsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja citer a? :|| E sada ovako taj koj je snimio demo umesto mene,lepo odradjen posao ponosim se tobom! jedino sto si mnoooooooooooooooooooogo GLUP i ako nisi provalio za svo ovo vreme za koje sam igrao na BITANGAMA da mi se ime PISE SIVIM NOOOBU i ako si vec hteo da uradis kako treba tu podmestaljku onda si mrao malo da povedes racuna o nekim stvarima......
jasno se vidi u demu da je ime belom bojom i evo nasao sam na BITANGAMA STATU da je taj ko je igrao sa belom bojom IGRAO SAMO JEDNOM I TO DA BI SNIMIO DEMO U KORIST KALJANJA IME KLANA!!!! I PRILICNO SI JADAN.ja znam da nisam citer.pozzzzzzz :wink:

//LoneWolfs//kamiX

Poprilicno jadno ako je netko napisao svoj tag i tebe optuzuje da si citer .... jadnoooooooooooooooo :(

jape

tnt74

Kakvih sve pokvarenjaka ima STRASNO.Koliko bolestan um moras da imas da uradis ovo.

eX1T

Kako jadno da stavljas tudji tag, sramota ...  :-[

MDSS

pozz svima

svasta covek moze da vidi ja na ovo se nebih setio ni u snu a kamoli ovako da mi padne napamet

1- covek napravi danas u 10 sati accaunt
2- snima demo ili wmp snimak kako bih pokazao da ima neko wh o boze
3- zar je moguce da moze da misli da ce da prodje time
4- ime nije lepo napisano
5- sto zelim jeste da se ovaj topic zakljuca ili da se obrise

hvala puno a moronu koji oce da urusi ugled ZTS moze samo da ga ***** svima nama :-[

pozz svima nadam se da cete se svi registrovati na forum kod nas u ZTS link mozete naci kod nekoga od admina ili igraca ZTS :ziveli

vulle

http://www.freewebs.com/zts-team/index.htm a evo link od naseg sajta pa ako hocete raguj te se pozzzzzz :awm :awm

eX1T

Oni kazu vulle chiter  :|| :|| aj barem da ste rekli clumsy chiter  :hmm , ali vulle   :|| :|| :wink2

[WC]=CyClops=

Ipak je DC preuzeo epitet najluđeg cheatera na serveru, naime netko mu je neki dan (zaboravh tko, zna on vjerojatno) rekao da ima  PRODUнENI KUNDAK te da jedini na serveru radi bash sa 4 metra!

Mislim da ovakva optuоba šiša one na raučun Mire za barem klasu, a ove tu vaše nisu niti u konkurenciji :D

Ipak su krave i dalje muze ovim umjetnicima koji izmišljaju nove, još neotkrivene cheatove, keep em commin, tut tuuut :)

vulle

aaaaaa hahahahahahahahhah ko je to reko kiklope majke ti hahahahah!!!! neverujem sta sve nece lupiti na kraju ce reci da mozes i da letis i da si robo kap OMG!  :wah :wah :wah a ko mi dira  clumsy m smo  :-* :P

TaZa

Ali Vulle ne zna da igra, kako bi on bio citer ?

vulle

DA! ja ne znam da igram kako bi ja bio citer boze..... zasto je pokusao da dovede mene na los glas kada sam nooob???? :aug

Podpredsednik

Quote from: [WC]=CyClops= on June 11, 2008, 10:09:39 PM
Ipak je DC preuzeo epitet najluđeg cheatera na serveru, naime netko mu je neki dan (zaboravh tko, zna on vjerojatno) rekao da ima  PRODUнENI KUNDAK te da jedini na serveru radi bash sa 4 metra!

Mislim da ovakva optuоba šiša one na raučun Mire za barem klasu, a ove tu vaše nisu niti u konkurenciji :D

Ipak su krave i dalje muze ovim umjetnicima koji izmišljaju nove, još neotkrivene cheatove, keep em commin, tut tuuut :)
Jedina stvar za koju odavno znam je da postoji cheat za automatski bash, cim ti neko od neprijatelja pridje u bash reon cheat se automatski aktivira. S obzirom na to da je kompjuter brzi od coveka (ne racunajuci MURTU), ovaj drugi ne stigne ni da odreaguje, tako da pretpostavljam da neko i to koristi!

KIKI

Quote from: [WC]=CyClops= on June 11, 2008, 10:09:39 PM

to sam ja reko iz zajebancije jer sam imao lag pa mi je izgledalo kao da me lupio sa 2 m
i ja jos reko DC skini taj nastavak sa sacme

;D

Alekre

Umesto da nadjete nesto da karate vi lovite cheatere po serveru.

Podpredsednik

Cuti tu jebacu sa slikom Dejvida Koperfilda! :)

KIKI

alekre znam da volis automobile i gledam te u buducnosti ovako
;D ;D

a predsednika ovako ali u zenskom izdanju

;D ;D ;D ;D