Ban bez razloga !

Started by xQZY, October 22, 2011, 07:03:35 PM

Previous topic - Next topic

xQZY

Prije svega pozdrav!
Dobio sam na IP adresu ban bez razloga  :icon_grrr:   Sve se to desilo prije jednu mjesec dana .. Bio sam na serveru normalno igrao i odjednom je pukla kao konekcija mislio sam da je do mog' neta .. Bilo mi je 999 ... Pogledao sam na modem, normalno je radio sve su lampice bile ukljucene, pricekao sam koji sekund mislio sam da je neki lag ali stojalo je onako.. Izasao sam sa server i otisao na xfire , od tada mi je pokazivalo da su svi serveri BITANGINI '' pali '' . Nisam nista tada ni bas gledao, mislio sam da proci .. Ali svaki dan isto je bilo. Skontao sam kasnije posto kod nas pola grada ima net od kompanije ELTA-KABEL. Pola igraca cod2 iz prijedora su na ELTA-KABEL, prema tome neko je od novih igraca vjerovatno opsovao nesto ili sta vec i onda su odma dali ban na tu IP adresu. Na toj IP adresi je skoro cijeli prijedor klan.. Nisam imao psovki nikakvih, niti bilo ko iz klana.. Sve sto sam govorio odma sam i dokazao da sam kroz salu pricao :tease2  :)      IP:188.124.223.152
Decimal:   3162300312
Hostname:   188.124.223.152
ISP:   ELTA KABEL d.o.o.
Organization:   El Docsis d.o.o. Prijedor
Services:   None detected  Ako mozete to da rijesite sto prije, mjesec dana vec rijesavam ovaj problem ..  Bezveze zbog drugih manglupa dobijamo ban na IP adresu  :||   Aj ziv'li  :drinks2

Staljin

poznato je da ste vi iz prijedora sve,samo ne ok momci,cast izuzetcima,ali sto je previse,previse je. Ja sam za ne skidanje bana.

xQZY

Cek ne razumijem te ? Zboga cega da se ne skine ban, kad niko nista nije opsovao niti bilo sta ?  :shok Uvijek zafrkancija na serveru i sad ovako da mi kazes da si ZA da se ne skida ban ? Ne razumijem stvarno  :thumbdown

Staljin

E pa da znas ,igrali smo protiv 052 i j...nam mater sto smo ih dobili,ne svi,jedan ili dva ako se ne varam i to nije sve,nego i na serveru sam par puta tako prosao,od strane prijedora ili 052 klana. Eto to je razlog zasto sam za ne skidanju bana

xQZY

Od Prijedora sigurno nisi, zato sto smo skoro svi bili inactiv. Niko nije igrao, do sada . Za 052 ti ne mogu garantovati, a i uostalom ja nemam veze sa 052 nego pricamo za Prijedor. Reci mi tacno na koga mislis iz Prijedora ?  :unsure