Pitanje za sve lidere klanova koji ucestvuju na EWL

Started by HyDroxzZz, October 19, 2011, 08:02:11 PM

Previous topic - Next topic

Da li zelite da za vreme meca bude prisutan sudija?

Da, dobro dodje!
26 (78.8%)
Ne, nema potrebe!!
7 (21.2%)

Total Members Voted: 21

HyDroxzZz

Evo predlog samo za lidere klanova..... Ostali glasovi se ne racunaju....

Svaki lider koji da glas neka obrazlozi dole razlog davanja glasa Za i Protiv

Hvala

Za:

1. grupa VOZD
2. kl4n.com
3. EMC clan
4. [moravski vuk]
5. lFamiglia
6. EUnet old squad
7. |ZiZ| clan

Protiv:

1. Depor

DexonDee

Trebalo bi da bude sudija to je barem moje misljenje...jer neki igraci su mi cudni a i ko ce sve demo-e gledati

kroxxzee

Naravno da treba sudija. Kako bi se utakmica igrala bez suca ili košarka ili bilo koji sport..zar ne? Stoga ja kaоem DA treba sudija :D  :violin: :whip3:

Kreowski

Mi smo ZA sudiju....    treba  da  netko  bude,  drukcije  ce  biti ponasanje ucesnika  turnira....  veci je  respect  i prema  protivniku i prema samom turniru....

nasedi

Konig Bree

Ma sta ce nam sudija kad stoji samo u specu,a ovamo je na fb-u ili tako ensto  ;D
Da se ja pitam:date vukovima 1 mesto i to je to.
salim se,sudija je ok  :) p.s stavite mi dole [good] ;D

lfLjusha

Za naravno. Razlog... kratko i jasno zbog ponasanja igraca obe ekipe.

stewzoR

fanTom!

Ja se slazem da bude jer to sam video kad sam sudio za proslu sd ligu.Ako treba sudija racunajte me  :hat.

|ZiZ|Zeko

Ja sam za
Nije da će admini moći primetiti dal netko haxa, al dobro dođu da kazni bugere, clipere, spamare, debile koji vređaju, te da slikaju GUID-ove i završni scoreboard.
Također da paze na vreme početka meča. (jer ovako, npr. postavim sat da ide 5 min kasnije, i slikam, te tvrdim da protivnici kasnili sa igračima više od 10 min, a zapravo imali još 5 min dovoljno)

MakiMDSS.rs

za to postavljenje sata 1 min ranije ili 10 se ne racuna ... moras da odes na stranici ovoj - http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35 i da otvoris na pola ekrana ovu stranu i xfire gde se lepo vidi da ste na serveru ili HLSW sve jedno je pa onda uslikas jedino se tako vazi ...

inace ja sam prvi protiv sudija (koji nisu iz bitangi) da sude jer prosli i svaki turnir je bio problem sudije (lose odluke i mnogo drugog) ...

ako ocete da budu sudije ja se slazem da budu ali na onim mecevima na kojima ce biti potrebno tj da Lideri klanova u zakazivanju meceva se istovremeno dogovore da li oce ili nece da imaju sudiju , ako se dogovore da oce da imaju sudiju onda ce im BITANGE dodeliti jednog ili dve sudije koje ce biti na mecu tom . ja mislim da je ovo najbolje resenje .

ToTo

Danas smo diskutovali o ovome i doneli odluku, na EWL ce postojati sudije. O njihovim obavezama pricacemo ovih dana na private delu foruma. Sudije na pojedinim mecevima nece biti potrebne, ako tako procene administratori (prijateljski klanovi, koji ionako imaju rcon).

Binho Aga

ToTo

Binho Aga

Kakashi

ocemo sudca i gotovo xD (playboy je nogometni xD pa bi mogo sudit i ovo)..... mislim da je puno bolje igrat sa sudcem nego bez njega, jer će ako dođe do ne pravilnosti netko snositi posljedice

$tring

Quote from: Binho Aga on October 21, 2011, 01:08:34 AM
Za,za svakog igraca po jedan sudija   :whistling

Slazem se, cim se bude kotizacija placala 50 eura po klanu....  :this

HyDroxzZz

Quote from: string on October 24, 2011, 03:49:59 PM
Quote from: Binho Aga on October 21, 2011, 01:08:34 AM
Za,za svakog igraca po jedan sudija   :whistling

Slazem se, cim se bude kotizacija placala 50 eura po klanu....  :this

+ 5 kila prvoklasne dzoje po klanu  :this

ToTo