News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Runde na SD-u

Started by vd|cube(im), October 12, 2011, 11:29:37 PM

Previous topic - Next topic

vd|cube(im)

Trebalo bi opet namjestiti da se igra do 11 osvojenih rundi.....nema smisla dalje da se igra to postaje sve samo igra ne  :stoner:

HyDroxzZz

Quote from: vd|cube(im) on October 12, 2011, 11:29:37 PM
Trebalo bi opet namjestiti da se igra do 11 osvojenih rundi.....nema smisla dalje da se igra to postaje sve samo igra ne  :stoner:

cube +1

Nije bilo ni potrebe menjati to :D
Ubaciti jos neku mapu smori ovaj Toujane :P

Lo.Od4k

rotacija je malo promjenjena,ne ponavljaju se iste mape cesto pa do 20 rundi nije tesko odigrat,moje misljenje  :thankyou

vd|cube(im)

Quote from: Lo.Od4k on October 12, 2011, 11:57:20 PM
rotacija je malo promjenjena,ne ponavljaju se iste mape cesto pa do 20 rundi nije tesko odigrat,moje misljenje  :thankyou

Ma nema ništa od igre kad jedna ekipa osvoji 11 rundi , samo svađa i psovanje   :bad2

vd|cube(im)

Vratio String sinoć da se igra do 11  :super  :stoner:  :smoke:

Staljin

Zasto je do 11 ,kad se svuda igra do 20?

Lider

Daj ubacite Tobruk, znam da nije SD mapa, ali je zanimljiva. I cesce da ide Carentan. Smorio je Burg. non stop Burg. i ona groblja Danw... kako se vec pise.
Tobruk!

vd|cube(im)

Quote from: Staljin on October 13, 2011, 06:42:11 PM
Zasto je do 11 ,kad se svuda igra do 20?

Ne igra se do 11, nego kad ekipa osvoji 11 rundi dobila je partiju i ide nova mapa..u nekim situacijama moоe se igratii svih 20 rundi, ako su ekipe podjednako dobre  :yes

jape

Tobruk je dobar za isprazniti server...

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Upravu je Jape... HAhahahahah, :thumbdown   Ali bi mogle jos neke, nekad da se ubace da se razbije monotonija...

fanTom!

Ja se slazem za Tobruk.Mogla bi da se vrati vallente  :)

Staljin

a mogli bi izbacit toujane? ......i ubacit nove mape. Da je moj server, da vidis kako bi se prasile sve mape i nove i stare,a onaj tko izade na nekoj novoj (Hamburg recimo) jer se njemu to ne svida,nikad vise nebi uso na server. Onaj tko istinski voli ovu igricu,igra sve mape

Lider

Zivio drug Staljin i svetska revolucija!!!  ;D
Najlakse je izaci kada ti se mapa ne svidja, i onda pricekas kad dodje Toujane i onda udjes ponovo.
Nekovece, bilo nas 13 na 13 i igrao se Toujane, poslje toga Staljingrad na kome je ostalo jedva 4 na 4. I naravno eto ih vec na iducoj mapi, Burg. ili tako vec neka PRO mapa.
Sve je to po meni retardirano, igrati 4 mape non stop i biti protiv nekih novih mapa jer su kao smor, ili su LOW mape... 8|

$tring

Napravio sam jos jednu malu izmenu, a vi potvrditite da li uopste radi kako treba i da li je ok.

Naime, kao sto znate kraj je kada neko osvoji 11 rundi.
Razlog : Da se partije ne bi zavrsavale sa 17:3, posto to nema smisla. Cesto se dese neizbalansirane ekipe pa je nakon 9:0 ocigledno ko ce pobediti. Nema potrebe igrati jos 10 uzaludnih rundi, osim ako ne zelite da se nervirate.  :nervous:

Izmena koju sam ubacio je da se igra zapravo MAX 21 runda. To znaci da se partije nikada nece zavrsiti sa neresenim rezultatom (kao do sada sto je cesto bilo 10:10).

Druga izmena je strat TIME koji je postavljen na 3 sekunde.

Treca izmena je AUTO-ASSIGN. Cesto se desi da se zakuva dobra partija, i onda se nadju u jednom momentu 3-4 genija koja udju na server i svi udju u britance/nemce. Sledece dve runde se igra 12v8 i zapravo ta 3 coveka koja su usla na server sve pokvare. Tada nema smisla ni igrati za TEAM rezultat, nego savako igra za sebe sto je skroz bez veze. Kao DM da se igra.

Ne znam kako vi, ali ja u 99% slucajeva na svakom serveru kliknem na AUTO-ASSIGN.

micko

pacov.

Quote from: string on October 17, 2011, 02:47:09 PM
Napravio sam jos jednu malu izmenu, a vi potvrditite da li uopste radi kako treba i da li je ok.

Naime, kao sto znate kraj je kada neko osvoji 11 rundi.
Razlog : Da se partije ne bi zavrsavale sa 17:3, posto to nema smisla. Cesto se dese neizbalansirane ekipe pa je nakon 9:0 ocigledno ko ce pobediti. Nema potrebe igrati jos 10 uzaludnih rundi, osim ako ne zelite da se nervirate.  :nervous:

Izmena koju sam ubacio je da se igra zapravo MAX 21 runda. To znaci da se partije nikada nece zavrsiti sa neresenim rezultatom (kao do sada sto je cesto bilo 10:10).

Druga izmena je strat TIME koji je postavljen na 3 sekunde.

Treca izmena je AUTO-ASSIGN. Cesto se desi da se zakuva dobra partija, i onda se nadju u jednom momentu 3-4 genija koja udju na server i svi udju u britance/nemce. Sledece dve runde se igra 12v8 i zapravo ta 3 coveka koja su usla na server sve pokvare. Tada nema smisla ni igrati za TEAM rezultat, nego savako igra za sebe sto je skroz bez veze. Kao DM da se igra.

Ne znam kako vi, ali ja u 99% slucajeva na svakom serveru kliknem na AUTO-ASSIGN.
Sve su te izmjene ok,ali prije tih izmjena svi mi koji imamo lose kompove smo uvjek stizali na prvu rundu,sad ne mozemo nikako da stignemo...pa ako se moze vratit stara postavka da mogu svi stic na rundu bilo bi extra..

jape

Ili strat time (kao sto sad stoji) ili friendlyfire na 0
Stvarno glupo kad na pocetku svake runde, po 2 igraca iz svakog tima, se samoubiju zbog friendlyfire-a ;)

domohomo

Quote from: jape on October 17, 2011, 07:14:13 PM
Stvarno glupo kad na pocetku svake runde, po 2 igraca iz svakog tima, se samoubiju zbog friendlyfire-a ;)
In the Soviet Army, it takes more courage to retreat than advance. Tako da... Neka friendly...

$tring

Quote from: jape on October 17, 2011, 07:14:13 PM

Pa ne kapiram sto bi se ubili? Drze pucanje i pucaju okolo ili sta?