Direktor Svemira Kroz Dim

Started by miloslur, October 11, 2011, 01:47:21 AM

Previous topic - Next topic

miloslur

Wh ili ne procenite sami, ali ovo je samo jedan od mnogobrojnih sumnjivih kilova, takodje znam za bug na kilcamu sa dimom ali ovo je previse.

Lang

Citer a ne bug ! :king:
Veceras ga je vise puta pb izbacivao zbog ovog onog.....neki stari pacijent sa ko zna kojim po redu niku .

DexonDee

Tako je mene juce neki Mitke ubio kroz dim ali sta je tu je...

Ovo jeste WH

||NooOooZ||CAKI

da ovo vuce bas da neki dobar wh sad ako je neki bug ne verujem, ali nije iskljuceno!

Dijabola

@Dexon Dee
A kad ja stavim onda je bug.. :wink2  :hmm  :girl_cray

DexonDee

ti od 100 videa 1 si pogodino...

Srba

Kada na kill cam-u igrac koji te je ubio ima dim znaci da nije bug vec cheat. Ako nema dima i lepo te vidi onda je bug. Znaci na kill cam-u se vidi da li je taj igraca imao dim ili ne. Ovde je imao dim a skinuo ga je a da ga recimo nije prethodno pratio pre nego sto je usao u dim oa nasumice pucao ili pratio bljesak iz cevi...

vd|cube(im)

Quote from: Srba on October 13, 2011, 02:37:49 PM
Kada na kill cam-u igrac koji te je ubio ima dim znaci da nije bug vec cheat. Ako nema dima i lepo te vidi onda je bug. Znaci na kill cam-u se vidi da li je taj igraca imao dim ili ne. Ovde je imao dim a skinuo ga je a da ga recimo nije prethodno pratio pre nego sto je usao u dim oa nasumice pucao ili pratio bljesak iz cevi...

KC je isto izbagovan tako da to šta pišeš ne drоi vodu....ono šta ti vidiš na KC-u to isto ne mora vidjeti onaj koji te je ubio.....isto vrijedi i za spec, kad nekog specate pa kaоete ubio je kroz dim, ne mora značiti da je on imao dima tako da ove priče o dimu su opjevane već odavna na ovom forumu kao i na drugim forumima vezanih za COD 2  :smoke:  8|

Srba

e pa onda ja stvarno vise nemam sta da dodam na tu temu... case closed...

Lang

Mislim da sam procitao kao i svi dosta toga o bug-u oko dima i ostalog .U gajbu piva da je cit. :king:

vd|cube(im)

Quote from: Lang on October 13, 2011, 11:25:44 PM
Mislim da sam procitao kao i svi dosta toga o bug-u oko dima i ostalog .U gajbu piva da je cit. :king:

Vjerojatno si Lang u pravu , samo sve je na otvorenom i nema drugih prepreka osim dima , tako da je teško 100 % tvrditi da je chit  :hmm  :drinks2  :drinks2  :drinks2  :drinks2  :drinks2  :drinks2  :drinks2 evo gajbe  :stoner:

ToTo

Jbg, ipak je on iz kosmosa, i ko zna kakvu naprednu tehnologiju rabi.  :-\