News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

T@jo citer

Started by Dijabola, October 09, 2011, 02:14:57 AM

Previous topic - Next topic

Dijabola

http://www.xfire.com/video/4eabfd/

Kad je pod nikom kacuni igra ko da je juce poceo, a kad predje samo na Tajo..eeeeeeeee onda pocinje loodilo od kilowa i refleksa,,,,jbt sta je on..prorok muhamed... :suicide

Dijabola

vidi se lepo na snimku kako je postavio nisan tamo gde ce me ubiti pre nego sto sam dosao, a onda me lepo koknuo.. :||

djed

bas pricam sa dexonom i F.E.A.R.-om o njegovom haxu...

ludi livnicar

Kakav haks covece ovo cisto ko suza. Covek lepo steka na toj dzamiji ili sta god da je vec i ceka da mu naleti na nisan neki british. A i mesto gde te je ubio je uobicajeno da ga zaume britanac i odatle roka svabe koji dolaze sa leve strane ili od zastave. To sto nisani znaci da je samo spreman da opali cim se neko pojavi. Nmogu reci da bas nikad nisam posumnjao u njegovu igru ali ovo je sve regularno i niko nece dzaba pljuvati coveka na osnovu ovog snimka.

DexonDee

Ovo nema veze sa citom...

Konig Bree

WTF koji haxor! BAN ODMAH! :D :D :D :D :D

||NooOooZ||CAKI

ne vidim nista cudno:)

aRkOfromKacuni

pa diabola sakrij se malo...ides po stepenicama ko da si osvojio "tobruk"...lijepo ti covjek kaze da je to uobicajeno mjesto koje zauzimaju britanci i tajo je samo bio spreman da puca kad se neko pojavi...

Dijabola

jeste, uvek nadjete neki izgovor.. :jump

lfLjusha

Bozeeeeeeeeeee :DDD Ma haxa 100% hahahhahahha....  :omg:   Random kill

aRkOfromKacuni

tvoj mozak to nemoze skontat  :suicide :suicide :suicide

dokini

HyDroxzZz

Quote from: Dijabola on October 09, 2011, 02:14:57 AM
http://www.xfire.com/video/4eabfd/

Kad je pod nikom kacuni igra ko da je juce poceo, a kad predje samo na Tajo..eeeeeeeee onda pocinje loodilo od kilowa i refleksa,,,,jbt sta je on..prorok muhamed... :suicide

ma hax cist ko suza sta reci...... samo napred be TOP 1

ludi livnicar

Quote from: Dijabola on October 09, 2011, 08:15:25 PM
jeste, uvek nadjete neki izgovor.. :jump

Druze, kad se drogiras jel namerno opalis jacu dozu da bi nas ovde zezao?  :diablo :tease