^IsNoGood gleda kroz zid i dim

Started by Dijabola, September 24, 2011, 05:00:04 PM

Previous topic - Next topic

||NooOooZ||CAKI

DexonDee

Dijabola posto imam jake veze oces da radis u hollywoodu? Posto pravis extra video snimke...plata bi ti bila mesecno 5.000 evra a samo snimas i nista vise a ti taj talenat imas...

Ovo ti je brutalan snimak sve govori... http://www.xfire.com/video/4dd98e/

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: DexonDee on September 24, 2011, 05:11:07 PM
Dijabola posto imam jake veze oces da radis u hollywoodu? Posto pravis extra video snimke...plata bi ti bila mesecno 5.000 evra a samo snimas i nista vise a ti taj talenat imas...

:clapping :clapping :rofl dex ti bre nidi normalitis  8) 8),,,,,, i okani se fotoshopa  :nervous:  nema ti pomoci. :whip3: :whip3: :baby :snap
:ziveli :drinks2

Dijabola

@ ||NooOooZ||CAKI

Vidi se, kad se nalazi iza zida, kod one ograde, krece da se pomera u desnu stranu, i gleda u pravcu prozora i ubija kroz dim..nabavi naocare.. 8)

Dijabola

@ ||NooOooZ||CAKI
A i vidi se da na samom kraju videa, da puca nda nekog drugog kroz dim.. :fighting:

||NooOooZ||CAKI

ne kazem da nisi 100 posto upravu, ali toliko igraca kazu da postoji neki bug za dim sto nije iskljuceno ali ja ne znam samo sam tako cuo pa eto mozda je do toga!

ToTo

Evo pogledao sam tri puta video i ja tu zaista ne vidim nista sumnjivo jbg  :-\

Dijabola

@ Toto

Ili ga stitis, da se slucajno ne okalja ime Noz klan.. :tease2

ToTo

Quote from: Dijabola on September 28, 2011, 09:18:30 PM
@ Toto

Ti si bas Dijabola, nis morao da se mucis u smisljanju nicka, pojma nemam ni ko je covek ni u kom je klanu, lupetas. Na ovom videu, ja nista sumnjivo ne vidim.

sifra/sifrica/

Quote from: ToTo on September 28, 2011, 09:22:59 PM
Quote from: Dijabola on September 28, 2011, 09:18:30 PM
@ Toto

Ti si bas Dijabola, nis morao da se mucis u smisljanju nicka, pojma nemam ni ko je covek ni u kom je klanu, lupetas. Na ovom videu, ja nista sumnjivo ne vidim.

Ma pogledaj bolje.U jednom trenutku se okrenuo ka zidu xexexexexexexexexexex......
Veliki poz od mene  :handshake: :handshake: kada ce mo na :drinks2 :drinks2 .

sifra/sifrica/

Quote from: DexonDee on September 24, 2011, 05:11:07 PM

:yikes: :yikes: :omg: :omg:  pa to je onaj cit zvani kundak :yikes: :yikes: :omg: :omg:

||NooOooZ||CAKI

ma ne znam po misljenju mnogih svi su citeri, ne znam neki kazu bug neki wh neki ne vide itd :no :no :no

darkbgd

to nema veze sa istinom. ST ili Isnooogood ili Djole je matora drtina od nekih 40 ak godina,covek koji COD2 igra iz zadovoljstva u pauzama koje mu cerkice i zena dozvole za igru. Te price o citu su sigurno NETACNE. Neko je napisao da Toto brani klan Noz. Ne treba niko da brani klan Noz ako stvarno postoji neki cit kod bilo kog igraca iz klana. Automatski ce biti izbacen iz klana.Mi smo ime i rejting stekli pre svega postenom igrom,dobrim ponasanjem u igri,ne vredjanjem bilo kog igraca...U klanu Noz je ,Dijabola prosek godina preko 30, a smatram da su to neke godine gde preovladava zdrav razum i ne postoji zelja za dokazivanjem i prvim mestom na top listi igraca meseca. Toliko od Dark bgd.

IsNoGooD

:)
Evo kako vidim i ja stigoh na duuuugo ocekivanu listu  :clapping
!!! Dark hvala na toplim recima tipa matora drtina i sl. :)
Dijabola lepo ti je Dark napisao i objasnio moje mentalno i psihicko stanje , zatim  pogledaj snimak , na snimku se vidi i radar i odsaj PLAMENA dok taj neko sa prozora puca, nadam se da svi vec znamo omiljena stek mesta , nakon toga pogledaj radar pa vidi da li ima nekoga blizu flaga koji sam rafalom pokusao da odbranim ! :) jer iz nekog razloga svi zele da ga odnesu  :omg:
A sine,  ako zelis da uprilicimo LAN ,  :jump:fighting: ,  ili sta god javi se !
PUNO POZDRAVA MALOBROJNIM POSTENIM IGRACIMA   
Voli Vas vas cika IsNoGooD  :drinks2

P.S. drago mi je da sam konacno sa svojim uspesima na bojnom polju uspeo da zagolicam mastu nase omladine   :yahoo

Vennoxia

Hahhehhaehhaeheahehahe,zar i starog cika Djoleta da prozivate za citera ili slicno.Eeee kakvi sve danas nece igrati cod.Strasno,Darko je sve rekao ,i ja se slazem s njim!!!! Djole   :punk :punk :punk :punk ;)

Pozdrav svima !!

Lang

Hmmmmmmmm....? Ta matora drtina mi je sumnjiva. Jednom prilikom  video sam kako nisani sa puskom , baca bombe i pise u isto vreme sa jednom rukom, dok sa drugom mesa rucak da  nezagori!
Blokejac,blokejac........ :king:

IsNoGooD

:suicide

O.K. uhvacen sam ....
Priznajem i nisanim i bacam bombe ali BASH ne mogu da priznam !!! Ne ide mi nikako !!!
A za mesanje rucka ...pa i to mi ne ide , zagorelo mi par puta kad sam jurio DILERE po serveru !
:facepalm:
Malo je falilo da mi zena zapleni masinu , morao sam  :worth da garage ne ostane bez  :aug :para :sniper :band :
OBECAVAM OD DANAS NECU NI MONITOR PALITI !!!
NooOooZeeeeem