Da izrazim nezadovoljstvo, a rijesenja ni na pomolu :)

Started by tajo_, September 14, 2011, 02:33:51 AM

Previous topic - Next topic

tajo_

Nemam naviku da se zalim zbog necega, ali napravit cu iznimku... Pretezno igram na Bitange serverima i svakodnevno sam suocen sa mnogim uvredama na moj racun. To me bas i ne tangira jer znam da je dosta  igraca mladih i nezrelih ( nadoci ce to s godinama). Nesto drugo me posebno razocaralo, a to je izbacivanje iz igre od pojedinih admina. Sjecam se da sam davno imao takodjer problema zbog toga, ali mislim da smo to prevazisli i shvatili da meni nisu potrebna neka pomagala prilikom igre. Za razliku od pojedinaca koji koji ocito koriste aimbot, wh i ostala slicna sranja zelio bih da zatrazim argumente od ostalih igraca sa servera, STA ja to zapravo imam? Neka mi neko navede kada sam upao na server s aimbotom?? Bila je situacija kada je neko koristio moj nick (rijeseno s cube-om). Optuzuju me za wh - Cod2 igram od samog pocetka, jednostavno ludio sam... S prijateljima sam u lanu igrao mjesecima (cod, exp) a zatim cod2 kada se pojavio... Igrao se samo CTF!   

I veceras mene Jack Sparow izbacuje iz igre radi nekoliko ubistava na njemu i jos nekom nebitnom liku.. U pitanju je Main server. Igram dugo, kada igram predan sam igri.. Mozete misliti da sam hvalisavac ovo ono, jednostavno se trudim. Ne mogu i ne trazim da se bilo ko lincuje radi izbacivanja iz igre, samo zasto kick radi jebena 3-4 killa?? Zasto on ide sredinom ceste i lupa k'o steven adler po bubnjevima :S kad ga docekas kaze WH! Bez toga da me je spec ili nesto drugo odmah kick..
i to sve ide u zaborav...        Samo mi druze ceif pokvaris! Uzivaj i budi boss kapetane :)

Zamolio bih sve ostale igrace, da ne vrijedjaju moje ostale prijatelje kao da oni imaju wh ili sta ja vec znam! (cheda, arko, sannin, penja, little, left, @m@r, Lavor)   Oni jednostavno uzivaju u igri i druzenju!

Ne bih volio neodmjerene komentare na ovaj post..

Budite pozdravljeni  :mahanje

P.S.

Kapetane, ti unutra ja vani :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: tajo_ on September 14, 2011, 02:33:51 AM
I veceras mene Jack Sparow izbacuje iz igre radi nekoliko ubistava na njemu i jos nekom nebitnom liku.. U pitanju je Main server. Igram dugo, kada igram predan sam igri.. Mozete misliti da sam hvalisavac ovo ono, jednostavno se trudim. Ne mogu i ne trazim da se bilo ko lincuje radi izbacivanja iz igre, samo zasto kick radi jebena 3-4 killa?? Zasto on ide sredinom ceste i lupa k'o steven adler po bubnjevima :S kad ga docekas kaze WH! Bez toga da me je spec ili nesto drugo odmah kick..
i to sve ide u zaborav...

Kao prvo, NIJE BILO ZBOG UBISTAVA, nego wh. Uvek znas gde sam i jedno dva-tri puta si pucao ranije pre nego sto li izadjem, a sunjao sam se i nisam ispalio ni metka pre toga. I nisi to jedino meni uradio. Kada sam te bio spec, isto tako si i Djeda/Tutia (sad ne secam se ko je od njih dvojice bio) na cega se on zalio, a i vecina se zalila na tebe tada na serveru pa sam morao te spec (kao sto sam napisao u prosloj recenici). Tada sam te prvi put kick-ovao, a drugi put kada si usao dobio si kick zbog psovanja/vredjanja (jbg slucajno sam izbrisao ss od toga :||).

tajo_

Hax nemam nikakav niti mi je potreban... Mogu sada milion nekakvih razloga navesti da nemam potrebu, da to nisam nikad koristio niti cu, ali djabe... Bitno je da Vama u tom trenutku nije prijao neko ko Vas  :whip3:    I na prijedlog djeda za kick, ponio si se onako ironicno, "evo ide" sramota :s 

Za drugi kick, recimo da sam i zasluzio, priznajem. Bijes me obuzeo! Iako sam samo djeda oslovio sa "low". Pa i  nije to neka uvreda za njega i njegov iznimni talenat.

Ali ja Vama zelim sve najbolje, da mi budete najbolji i najjaci, i ako se kad zadesim tu igrat cu ispod nivoa, zapravo koristit cu samo W i naravno F :)

peace

Spinx!!

Nema potrebe za nervozu desi se svakom losa minuta...
Taj@ inace kada god sam usao na server ljudi su kukali na tebe.....Ne licno igraci iz bitangi bidaletina vozda noza mr neko neki ljudi koje vidim prvi put......jbg ovo je virtual ako lazes i varas zbog jebene igrice onda si govno od coveka !!!!

GG u igri na nasim serverima i samo opsuteno!!!

spy18

Izvini Tajo što upadam na post ali jesi na ove prijatelje mislio??? 

[From #21 (VALID) penja] [5 = vstr djump][8 = vstr gammaup][9 = vstr gammadn][G = vstr nade2][KEY_ALT = vstr atem][5 key binding matches found]

[09.08.2011 16:51:14] [From #8 (VALID) ^3Dzibi^5From^3K@cuniI] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

:suicide :suicide :suicide

Verujem da ih ima još, pogotovo na Garage serveru, ali ljudi nemaju vremena vaditi iz log-a sva imena.

DexonDee

Quote from: spy18 on September 14, 2011, 10:15:28 AM

[From #21 (VALID) penja] [5 = vstr djump][8 = vstr gammaup][9 = vstr gammadn][G = vstr nade2][KEY_ALT = vstr atem][5 key binding matches found]

[09.08.2011 16:51:14] [From #8 (VALID) ^3Dzibi^5From^3K@cuniI] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

Verujem da ih ima još, pogotovo na Garage serveru, ali ljudi nemaju vremena vaditi iz log-a sva imena.

+1 svaka cast znao sam da penja ima nesto...

aRkOfromKacuni

ovdje je najveci problem kad dodje neko ko zna igrati bolje od pojedinaca i onda ti pojedinci pocnu da vrijedjaju, zovu admine da kikuju one koji igraju bolje od njih, prozivaju ih citerima itd itd itd...tad igranje padne u drugi plan i zajebi tu igru...a t@jo moras da shvatis da ima ljubomornih ljudi koji ne mogu da shvate da neko stvarno al stvarno predobro igra i da je naravno iz FROMKACUNI...to njih j... druze sudija :hooray: :hooray: :hooray:

DexonDee

aRkO ako oces da pricamo oko vredjanja nema problema aj da vidimo kakvi su Kacuni na serveru

tajo_

Ajd krenem redom...

Quote from: HyDroxzZz aka Spinx!! on September 14, 2011, 07:58:53 AM
Nema potrebe za nervozu desi se svakom losa minuta...
Taj@ inace kada god sam usao na server ljudi su kukali na tebe.....Ne licno igraci iz bitangi bidaletina vozda noza mr neko neki ljudi koje vidim prvi put......jbg ovo je virtual ako lazes i varas zbog jebene igrice onda si govno od coveka !!!!

GG u igri na nasim serverima i samo opsuteno!!!

HyDroxzZz, vec sam rekao nemam potrebe za tim stvarima. Dok drugi pojedinci, lijece svoje komplekse ja lijecim svoju dusu :) Obraz ne dam radi jebene igre...

Spy znam da me puno volis :) Gore sam naveo op (....) prijatelje za koje sam poprilicno siguran da su korektni igraci.

Sto se tice penje dobio je cfg od prijatelja, barem tako pise u kojem je bil to. Izvinuo se i to je ok od njega :)

Dzibija i ostalu ekipu nisam navodio, posto su to jos uvijek mladi i nezreli, oce u svasta... Moguce je sve.

DexonDee

I sam sam igrao unazad dva tri dana na garazi i mogu da ti kazem haos.. Bas tebe sam ja mislim i kontaktirao da kickas par ljudi koji su koristili aimbot. Mozda sam i postao dosadan ali eto :)  Ima raznih ljudi, meni na garazi popljuvaju svu familiju ja jednostavno kazem ok!
Manji je od mene u svakom smislu.  Sto se tice arka, kao sto rece HyDroxzZz svako ima losu minutu. Igraci iz klana fromkacuni, uglavnom trpe uvrede na svoj racun.. Vecinu presute, ali brate imaju svoje Ja  :hat       

Svi su oni fini pred mamom i babom sto mi bosanci kazemo  :super  Jos malo da ih ustrojimo bit ce to za pozeliti.

aRkOfromKacuni

Quote from: DexonDee on September 14, 2011, 01:02:34 PM
aRkO ako oces da pricamo oko vredjanja nema problema aj da vidimo kakvi su Kacuni na serveru

ev da ti odgovorim za sebe, za ostale me ne interesuje...ko nebi psovao kad cijelo vrijeme vi vrijedjate samo sto od nas niko to ne slika i ne obraca paznju na to jer smo navikli da nam svasta govorite i psujete...a to sto si ti slikao i sad postavio zaboli me ona stvar...nedam na sebe i vracam istom mjerom kad bi me kikovali za cijeli zivot...to je samo igra sto neki od vas ne razumiju...kako kaze hydrox "zuta minuta" i ti nasao nesto da slikas i postavljas na forum...

za dzibija nista necu da kazem on je prica za sebe...

pozzz od fromKacuna  :tease

sannin_

Daj ba ljudi sta imate protiv FROMKACUNI..nadjite dokaz da koristimo nesto pa pricajte..pogotovo za TAJU..covjek kad udje igrat misli samo na to..mozda jesu Penja i Djibi nesto koristili..zato slabo i igraju..nadjite dokaz da TAJO kuca nesto pa pricajte...
Pusti te nas na miru..ja citer da bude,pa njidje veze..arko,cheda,tale,left..nema smisla...igrajte igrica ba...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: tajo_ on September 14, 2011, 04:22:27 AM
Za drugi kick, recimo da sam i zasluzio, priznajem. Bijes me obuzeo! Iako sam samo djeda oslovio sa "low". Pa i  nije to neka uvreda za njega i njegov iznimni talenat.

Pored "low" si jos napisao nesto drugo, na cega sam reagovao kick-om :doc
Spy +1 :rofl

sannin_

To samo mi psujemo jel..nikad nisam ospovao nikom dok nisam vidio da je ukljucen wh i to nesto u glavu kad puca,ne znam ni kako se zove..Pise da sam AVI psovao i opet cu psovat bilo kome ko mene vrijedja a nemam nista ukucano...

FROMKACUNI ALLLEEEEEEEE

spy18

Quote from: aRkOfromKacuni on September 14, 2011, 02:21:16 PM

pozzz od fromKacuna  :tease

Pa da bar malo drоite do respecta svog "klana" fromKacuni, ne biste drоali ovakve igrače u klanu. A što se tiče ljubavi (za t@aju) nemoj se ljutiti ali ja koga VOLIM, njega i  :icon_bad:   :stoner:

Da vam kaоem nešto, ovo 18 u mom nicku "spy18" nisu moje godine verujte da sam skoro duplo stariji od toga COD igram isključivo da se zabavim i opustim od оene i dece :) onda dođem na server i krenem da pucam kad ono sve PRO igrači (ne patim za scorom i ne pratim statistiku, ali nisam loš igrač mogu da kaоem da imam mid skill) i kao takvima skidam kapu. Kad odjednom onaj bezobrazni ToTo i Dexon izbacili neku listu srama gde se nalazi većina tih PRO igrača, prema kojima sam imao respect i kad je krenulo kickanje dotičnih PRO-ovaca, umesto da se dotični pokriju ušima i od sramote više nikad ne dođu na ove servere da igraju ili da se barem iz kulture i respecta izvine svim igračima sa kojima su delili bojište, krene psovanje i vređanje od strane istih PRO-ovaca upućeno adminima i subadminima.

Jeste malo podugačko ali eto da vam dočaram kako se oseća većina igrača koji nisu niti će ikad biti na pomenutoj listi!!!

T@jo
Penju sam ti pomenuo jer si krenuo da se pravdas kako ste svi OK čisti igrači, a eto ja ti iskopao dvojicu. Jeste se penja izvinuo i svaka mu čast za gest, a za ostatak vašeg klana (Dzibija, a moоda i još nekih, liste nisu kompletne i nisu sa svih servera, koliko sam razumeo) s obzirom da je dosta vremena prošlo od kako je lista objavljena, bar sa moje strane nemate nikakvog poštovanja kao klan jer i dalje posle svega drоite igrače, koji koriste pomagala (čitaj=VARANJA), s druge strane ohrabrujete takve ljude samim ne izbacivanjem iz klana sledećom rečenicom koju sam gore pomenuo: "Dzibija i ostalu ekipu nisam navodio, posto su to jos uvijek mladi i nezreli, oce u svasta... Moguce je sve."

Toliko od mene odo sad da oreоem voćnjak da bude rakije i dogodine ;)

sannin_

PENJA je kucao i izvinuo se..DJIBI ima 15 godina i to je balavac..ja da znam kako ga izbacit iz klana izbacio bi..i jos dosta one djece sto ima...
Samo nek nas ne vrijedjaju...

DexonDee

ev da ti odgovorim za sebe, za ostale me ne interesuje...ko nebi psovao kad cijelo vrijeme vi vrijedjate samo sto od nas niko to ne slika i ne obraca paznju na to jer smo navikli da nam svasta govorite i psujete...a to sto si ti slikao i sad postavio zaboli me ona stvar...nedam na sebe i vracam istom mjerom kad bi me kikovali za cijeli zivot...to je samo igra sto neki od vas ne razumiju...kako kaze hydrox "zuta minuta" i ti nasao nesto da slikas i postavljas na forum...

pozzz od fromKacuna  :tease

Ajde reci ko je tebe vredjao dok sam ja bo na serveru? aj molim te reci mi vidim da si jako pametan momak...pa ovo jeste igra pa zasto onda dolazis na server i psujes likovima mamu i to? jesi se pitao mozda ikada da li ti momci koji igraju imaju majku? a da sta te briga zabole tebe jel tako?

DexonDee

Quote from: sannin_ on September 14, 2011, 02:48:57 PM
To samo mi psujemo jel..nikad nisam ospovao nikom dok nisam vidio da je ukljucen wh i to nesto u glavu kad puca,ne znam ni kako se zove..Pise da sam AVI psovao i opet cu psovat bilo kome ko mene vrijedja a nemam nista ukucano...

FROMKACUNI ALLLEEEEEEEE

zasto bi ga vredjao? dao sam vasem igracu moj xf ako se desava neko sranje na serverima decko lepo dodje i cimne me na xf i problem se resi jel tako tajo? zasto vi ostali to ne mozete uraditi? ne nego volite se svadjati pa ok svadjajte se tako cete i igrati barem sa moje strane...

tajo_

Quote from: spy18 on September 14, 2011, 02:54:02 PM

Pa da bar malo drоite do respecta svog "klana" fromKacuni, ne biste drоali ovakve igrače u klanu. A što se tiče ljubavi (za t@aju) nemoj se ljutiti ali ja koga VOLIM, njega i  :icon_bad:   :stoner:

Da vam kaоem nešto, ovo 18 u mom nicku "spy18" nisu moje godine verujte da sam skoro duplo stariji od toga COD igram isključivo da se zabavim i opustim od оene i dece :) onda dođem na server i krenem da pucam kad ono sve PRO igrači (ne patim za scorom i ne pratim statistiku, ali nisam loš igrač mogu da kaоem da imam mid skill) i kao takvima skidam kapu. Kad odjednom onaj bezobrazni ToTo i Dexon izbacili neku listu srama gde se nalazi većina tih PRO igrača, prema kojima sam imao respect i kad je krenulo kickanje dotičnih PRO-ovaca, umesto da se dotični pokriju ušima i od sramote više nikad ne dođu na ove servere da igraju ili da se barem iz kulture i respecta izvine svim igračima sa kojima su delili bojište, krene psovanje i vređanje od strane istih PRO-ovaca upućeno adminima i subadminima.

Jeste malo podugačko ali eto da vam dočaram kako se oseća većina igrača koji nisu niti će ikad biti na pomenutoj listi!!!

T@jo
Penju sam ti pomenuo jer si krenuo da se pravdas kako ste svi OK čisti igrači, a eto ja ti iskopao dvojicu. Jeste se penja izvinuo i svaka mu čast za gest, a za ostatak vašeg klana (Dzibija, a moоda i još nekih, liste nisu kompletne i nisu sa svih servera, koliko sam razumeo) s obzirom da je dosta vremena prošlo od kako je lista objavljena, bar sa moje strane nemate nikakvog poštovanja kao klan jer i dalje posle svega drоite igrače, koji koriste pomagala (čitaj=VARANJA), s druge strane ohrabrujete takve ljude samim ne izbacivanjem iz klana sledećom rečenicom koju sam gore pomenuo: "Dzibija i ostalu ekipu nisam navodio, posto su to jos uvijek mladi i nezreli, oce u svasta... Moguce je sve."

Toliko od mene odo sad da oreоem voćnjak da bude rakije i dogodine ;)

Klan fromkacuni nisam ja osnovao niti nesto drugo... Tu sam jednostavno obicni clan :) Dalje fromkacuni nije uopste bio zamisljen kao clan, nego onako cisto da se zna odakle smo   :stoner: Sve nastalo iz druzenja i zajebancije ako smijem tako da se izrazim.

Fkt da sam cist igrac, ne bih se borio za sebe i svoj obraz!! Nek si iskopao dvojicu, za penju sam rekao... Takodjer i za dzibija!

To je dijete 6-7 razred i ti njemu toliku paznju pridajes.. Sta cu ja ako stavi sufiks fromkacuni?? Glumit inspektora po serverima cekajuci ga i rjesavanjem toga, ili mozda da mu odem kuci pa  :whip3:  E  pa NE! Nemogu glave dignuti od obaveza jos da se time zamaram.  

Kazu mi ni na jednom kupu, lanu waru te nema... Nema iz prostog razloga, RL!                 Posao, skola... A tek ZENE  :super

aRkOfromKacuni

Quote from: DexonDee on September 14, 2011, 03:01:15 PM

Ajde reci ko je tebe vredjao dok sam ja bo na serveru? aj molim te reci mi vidim da si jako pametan momak...pa ovo jeste igra pa zasto onda dolazis na server i psujes likovima mamu i to? jesi se pitao mozda ikada da li ti momci koji igraju imaju majku? a da sta te briga zabole tebe jel tako?

prvo da ti kazem da ne gledam kad si ti na serveru a nisi uvijek tu kad likovi vrijedjaju iskljucivo fromKacune i ne vidim da sam napisao da su nas vrijedjali kad si ti bio na serveru...ispravi me ako grijesim

dolazim na server da se zabavim u da ubijem dosadu...nikad prvi ne psujem nikome niti slikam kad meni neki psuju i da postavljam ovdje te slika kao sto neki to rade...ali od sada i ja cu da slikam kad NAS budu vrijedjali i postavljat cu na forum....

i ti neki sto meni psuju ne razmisljaju da li ja ili neko od NAS imaju majke pa psuju isto tako ne razmisljam ni ja nego vracam istom mjerom...ugodan ostatak dana vam zele fromKacuni :hooray: :hooray: :hooray:

djed

red bi bio da se i ja javim...
steta sto nemam volje da snimam i slikam..al sam rekao jacku da malo pogleda kako igra...
ja ga jos pitam kako si znao da sam tu..on meni vice da je vidio na radaru(mene koji 2-3 minute se nisam pomjerio sa mjesta)ide prema meni i ja sam tada krenuo i on bas okrene na drugu stranu i ubije me...
mislim glupo je objasnjavat...al ako bog da sledeci put video..pa ce da vidimo...
i tajo mislim da nije bilo samo low u pitanju,al ne bitno...
i jos...penja...uzeo od prijatelja cfg izvinuo se...a zar ovo nije drugi put da ga hvataju?..:D
i to sto ste vi fromKacuni..to nikome ne smeta...nego ocito vi ne mozete da prihvatite da vam neko psuje haxa i jos neke stvari radi..a kad to sami radite...onda je kao ok..i morate to rec..itd.itd.itd...

ToTo

Boze mili, kakvih se gluposti nacitah ovde   :-\

Aj da ne duzimo, ova tema je sazvakana jedno 7-8 puta. Ima tema na ovom istom forumu, sta se kika, a sta ne, tako da Jack procitaj to molim te. Penju ne prozivajte, medju prvima se izvinuo na forumu, a licno sam mu pomogao da sredi cfg, i ne deda, nisu ga 2x uhvatili, to je stari podatak, sto ne vazi za Dzibija, kick cim ga vidite, dok ne poseti forum i ne ucini isto, a to koliko ima godina potpuno je nebitno. Niko nema nista protiv kacuna ne lupajte gluposti, ali za svako psovanje dobicete kick i vi i bilo ko drugi. Ko god ima bilo kakav problem na serveru, postoje admini i subadmini, a njihovi xf su takodje postavljeni u toj temi, pa ih cimnete i resite problem.

I jos nesto, ovo su Jackovi serveri, kao i svih drugih bitangi,  i on ih administrira onako kako misli da treba, sto ne znaci da nekada mozda nece i pogresiti, ali je njegova na serveru zadnja, a ako smatrate da je on ili neki od admina pogresio, imate forum pa cemo resiti. Ja bih voleo da sam u ovoj temi pogledao i neki video kao dokaz, ovako sve je rekla kazala, nadam se da se razumemo.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on September 14, 2011, 10:47:54 PM
I jos nesto, ovo su Jackovi serveri, kao i svih drugih bitangi,  i on ih administrira onako kako misli da treba, sto ne znaci da nekada mozda nece i pogresiti, ali je njegova na serveru zadnja, a ako smatrate da je on ili neki od admina pogresio, imate forum pa cemo resiti. Ja bih voleo da sam u ovoj temi pogledao i neki video kao dokaz, ovako sve je rekla kazala, nadam se da se razumemo.

Š efe, znam ja odavno sta se kika, a sta ne. Do sada nikad nisam pogresio u kikovanju, a necu ni ubuduce :rock3

djed

ma ok toto..samo znam da je jednom uhvacen i da se izvinuo..nisam gledo al sam mislio da je drugi put...zato i pitam...

Konig Bree

Hahahahaha,kao ne koristite nista?
A za t@ja -pre usao lik sa nickom t@jo from kacuini kako vec,imao je AIMBOT koliko se secam.
Naredni dan dolazi t@jo i kaze nisam to bio ja,neko drugi je koristio moj nick....CISTO SUMNJAM!

tajo_

Quote from: Konig Bree on September 15, 2011, 10:31:01 AM
Hahahahaha,kao ne koristite nista?
A za t@ja -pre usao lik sa nickom t@jo from kacuini kako vec,imao je AIMBOT koliko se secam.
Naredni dan dolazi t@jo i kaze nisam to bio ja,neko drugi je koristio moj nick....CISTO SUMNJAM!

Padobranac :r Nisam jedini kome se krade nick i koristi u nedozvoljene svrhe a sve to radi toga da dobijem ban :(

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5144.0.html        :hat

I molim lock na ovu temu, uzalud je i otvorena.

Pozz

misirac

misirac

t@jo jedom prilikom sam igrao sa nekima iz kacunija nesecam se sa kojima ali ako mi kazes sva imene mozda se i setim i njh dvojca su  potvrdila da si citer  ...na moje pitanje o tebi kao citeru odgovorise ...HA T@JO NEMOZE BEZ TOGA... mozes mi verovati ili ne svejedno je

MASTERBLASTER

Retko ko krade i tag od klana ako je stavio da je Tajo ne verujem da stavlja i tag od klana ali nema veze.Sve je moguce!

domohomo

spy18

Ne bi da ispadne da imam nešto protiv vas ali evo vam još dvojice.  :suicide :suicide :suicide

[09.14.2011 17:32:33] [From #5 (VALID) Igraom^4K@cuni] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]

[09.20.2011 18:42:33] [From #9 (VALID) ^2rudar007^5from^3kacuni] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]

A ovaj je nepopravljiv treba ga banati

[09.21.2011 07:40:49] [From #3 (VALID) ^^33|RTN| ^^11K E N N Y] [2 = gocrouch;wait 190;+attack;-attack;goprone][6 = set com_maxfps 76; +FRAG; -FRAG; wait 610; +forward; wait; +moveup; wait 76; -forward; -moveup; set com_maxfps 250][G = wait 10; +frag; wait 10; +forward ; wait 100; +gostand; wait 10; -frag; wait 10; -[15 key binding matches found]

tajo_

Quote from: spy18 on September 21, 2011, 04:33:41 PM
Ne bi da ispadne da imam nešto protiv vas ali evo vam još dvojice.  :suicide :suicide :suicide

[09.14.2011 17:32:33] [From #5 (VALID) Igraom^4K@cuni] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]

[09.20.2011 18:42:33] [From #9 (VALID) ^2rudar007^5from^3kacuni] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]

[09.21.2011 07:40:49] [From #3 (VALID) ^^33|RTN| ^^11K E N N Y] [2 = gocrouch;wait 190;+attack;-attack;goprone][6 = set com_maxfps 76; +FRAG; -FRAG; wait 610; +forward; wait; +moveup; wait 76; -forward; -moveup; set com_maxfps 250][G = wait 10; +frag; wait 10; +forward ; wait 100; +gostand; wait 10; -frag; wait 10; -[15 key binding matches found]

Cestitam za tvoj pronalazak!!  :hooray:

Znao sam da ce biti i ovoga stoga sam napisao jos nesto neki dan...

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5935.0.html     :doc

Za ove igrace koji su na spisku ja mogu reci da su posteni sto se "skriptarenja" i bilo kojeg oblika varanja tice!

Umjesto da igras, vjezbas ti meni nasao traziti neke njubove koji koriste pomagala da budu ravnopravni i opet nista :S   

DexonDee

Quote from: tajo_ on September 22, 2011, 12:13:51 AM

Za ove igrace koji su na spisku ja mogu reci da su posteni sto se "skriptarenja" i bilo kojeg oblika varanja tice!

Umjesto da igras, vjezbas ti meni nasao traziti neke njubove koji koriste pomagala da budu ravnopravni i opet nista :S   

Cekaj Tajo ovi momci nose vas tag klana pa sto ih ne izbacis iz klana? sta drugo ljudi da misle o vasem klanu kad gle ovo skripte pa na drugom topicu vidim da psuju stalno...sredi malo klan to ti je barem moj savet  :stoner:

tajo_

Quote from: DexonDee on September 22, 2011, 12:40:29 AM

Cekaj Tajo ovi momci nose vas tag klana pa sto ih ne izbacis iz klana? sta drugo ljudi da misle o vasem klanu kad gle ovo skripte pa na drugom topicu vidim da psuju stalno...sredi malo klan to ti je barem moj savet  :stoner:

Kao sto sam rekao, tu je spisak igraca koji su u klanu!

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5935.0.html

Ukoliko neko od njih bude koristio sta, tu sam...  Za psovke nadam se da je sredjeno   :bye2

DexonDee

Quote from: tajo_ on September 22, 2011, 12:48:46 AM
Quote from: DexonDee on September 22, 2011, 12:40:29 AM

Kao sto sam rekao, tu je spisak igraca koji su u klanu!

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5935.0.html

Ukoliko neko od njih bude koristio sta, tu sam...  Za psovke nadam se da je sredjeno   :bye2

Meni ne moras davati taj link jer sam ga vec video...onda ako neko stavlja tag klana a nije u klanu e to nekako moras srediti jer ce ljudi smatrati da je u vasem klanu...ako nije u klanu igrac cimni me na xf pa cemo srediti  :peace: