News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ocemo mechili na garage...

Started by Konig Bree, September 14, 2011, 12:01:33 AM

Previous topic - Next topic

Konig Bree

Zajcev ovde pozdrav svima..molio bi bitange ako je moguce da se vrati mapa mechili na garage...posto bi dobrodosla promena i nije tesko vratiti je,samo se 3 mape (tj,burg i car) vrte u krug.Takodje ovo govorim u ime dosta igraca sa garage servera koji su se slozili sa mnom...String,reaguj  :)

:bye2

ludi livnicar

I ja sam za da se ubace nove ape na garage. El stekili je bila ali aj ako nema nista drugo neka se vrati i ona da bude malo promene na serveru

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ludi livnicar on September 15, 2011, 08:36:29 PM
I ja sam za da se ubace nove ape na garage. El stekili je bila ali aj ako nema nista drugo neka se vrati i ona da bude malo promene na serveru

Mogle bi neke promene. Da se stavi jedan sniper po ekipi, da se iskljuci onaj tajming na bombama (uvek se neko nervira zbog toga) i isto tako da se iskljuce one asistencije/odbrane zastave jer svi kampaju kod svoje zastave samo da bi dobili taj jedan/dva poena (tako nece nikada nauciti igrati cod2).

||NooOooZ||CAKI

ZvjezdicaSmrri

e imam dobre mape kao new burgundy ili nezz  :super

ludi livnicar

I, nista od mapa a mogla bi na garage da padne leningrad bolja je od moskve. A definitivno treba da se iskljuci opcija za bodovanje kao sto Jack rece odbrane zastave (gomila njih zalegne i ceka), vracanje zastave (kad pojure par njih ko ce je vratiti da bi uzeo par poena hahahah), asistencija onom ko nosi (pa nosi je za tvoju ekipu cilj igre je da tvoj tim pobedi. Ipak je ovo timska igra ako hoces da sam budes pobednik igraj tetris)

ludi livnicar

A zasto niko od nadleznih bitangi ne odgovara u ovoj temi. Nebitno neka bude i negativan odgovor ali ono cisto da se zna

brankoXM

i ja bih voleo mechili da vidim na garage,po meni je super mapa bas zato sto je velika,i bas bi legla umesto alameina koji je bzvz...a sto se bodovanja tice sto vise poena vezanih za flag,a sto manje za kilove,to bolje :)  a odbrana flaga,kao i asistencija flageru(normalno je da ce neko valjda da ga prati dok nosi)  i jeste glavna stvar kad se ctf igra ozbiljno,tj timski