News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Maja

Started by Maja, August 27, 2011, 01:11:32 AM

Previous topic - Next topic

Maja

E ovako, da pitam ToTo-a posto me ubija admin na serveru, a nece da kaze zasto to radi i nece da me prihvati na xf-u, lepo da napisem ovde... ZASTO?  :omg:
Jbt, 3 godine igram na vasim serverima, bili ste na lanu u sd-u 2 puta i jos sam bila tu na party-ju prosle godine... pa ono... Ok, ocigledno nisam pozeljna da igram na vasim serverima, posto kad god dodjem ili imam hax ili sam ovo ili ono, a nigde dokaza...ugl. stripy je uvek tu da me vredja kad god igram..a ima i ostalih, manje bitno.. .Necu vise ni da igram na vasim serverima, a i ocigledno ce da vam bude drago, tako da eto... to je sve sto imam da kazem.  :) I ocekujem odgovor.

STEK

Kakvi jadnici,nasli na tebe da se izivljavaju...

ToTo

Ne prihvatam vise nikoga na xf, dosta mi je i ovo smaraca sto imam, a ti kad sledeci put udjes na SD server, igraj SD, a ne kamp u amerima u svojoj kuci, a nas 11 cemo ko budale da gledamo svaku rundu dva minuta kako lezis i skupljas kilove. Tu se onda upotrebi stara dobra komanda killplayer, i nema smaranja. Imamo mi i TDM i DM servere, pa idi lepo tamo i lezi koliko ti volja, na SD neces.

Nego, to u vezi dokaza, jesi se dogovorila sa batom, ko je citer od vas dvoje, omg pa na forumu ste se svadjali oko toga, a sad pises nebuloze ovde  :facepalm:

I uvek za kraj, MOJ server, MOJA pravila, ako ti se ne svidja  :bye2, postoje jos hiljade servera, siguran sam da ce ti se neki dopasti.

stripy

ja te vrijeđam? kojim to riječnikom molim te? jedino što oduvijek sumnjam u tvoj integritet a i integritet tvojih zidova kao takvih. izgleda da je to ipak nešto familijarno  :whistling moоda baš time što ti napišem da ste isti i da je nedostatak zidova očito prisutan u obitelji  :violin: to je moje mišljenje i nitko me ne moоe uvjeriti u suprotno sa tvojih milion sumnjivih situacija i iza njih neko objašnjenje a onda poslovično lowe ili noobe kad ne ispadne tako kako je išlo objašnjenje 8|
ako misliš za danas toto ti je objasnio za kick a ako se nevaram igrao se burgundy i nick ti je bio musicon. ja sam ti napisao i to točno ovim riječima : nema on ili ako je maja ništa pa ni zidova i prije tog da si zidovidovita. a osim mene i drugih 7 igrača ti je reklo istu stvar i puno gorim riječnikom ;) moj riječnik je ovakav kao što je sad tu i sigurno ti nisam psovao ništa i vrijeđao te pa onda  :ne_razumem kako i čime te ja to vrijeđam ;)

Maja

Alo toto to je bilo pre 2-3 godine, bas me briga sto vi jednostavno ne mozete da predjete preko toga da neko za to vreme moze da nauci da igra... a ti stripy i aya isto kolko mi samo puta kazete da sam fuxa dok igram sa rman-om na serveru? :) I Toto, ako si me zato ubijao trebao si da kazes, a ne da se pravis lud na serveru.. I nisam 2 minuta bila u kuci, po nas 3-4 je bilo u kuci svaku rundu i tako je uvek na burgu ... I sta trebam da radim kad ostanemo na vise njih? Da ih rusham? :D ma daj molim te...I nisam jedina koja kempa, ima jos njih, kojima to NE radite, pa ono... A i niko te nije terao da gledas mene pored tih 11 ljudi, niti sam ostajala poslednja svaku rundu pa da me gledas.    :peace:

stripy

jamačno si me zamijenila sa ayom, ja ne koristim riječ fuxa niti sam ti ikada rekao da si ista ;) toliko od mene.

Maja

Quote from: stripy on August 27, 2011, 03:35:46 PM
jamačno si me zamijenila sa ayom, ja ne koristim riječ fuxa niti sam ti ikada rekao da si ista ;) toliko od mene.

lose lazes..  :wink:

stripy

djevojcice draga, nisam ja taj koji ovdje ne govori istinu ;) tu riječ nikad u оivotu nisam koristio a koliko vidim to je srpski slang - hrvatski bi bio recimo fufa. ne kaоem tebi da si fufa nego mala jezična komparacija  :smartass i lijepo te molim, kao u reklami, dokaz a ne obećanje  :scenic meni osobno tvoja riječ, pogotovo nakon prepucavanja tko je iz obitelji varalica a tko nije, ništa ne znači  :violin:

Maja

Sto se pravis pametan? Valjda vidim ko sta pise o meni dok igram... Kol'ko puta sa rmanom dodjem i ti i aya me prozivate i vredjate, tako da ne moras da se pravis fin sad tu na forumu...  A i necu da se raspravljam ko je sta rek'o, to sto ti neces da priznas da si me vredjao, to je tvoja stvar...  :)

djed

ja garantujem da stripy nije nista rekao...jer on voli zezat ljude..a to zezanje ako neko ne shvati dobro i pocne da vredja njega on to prvo pokusava da smiri a ako i to ne uspije onda on naravano vrati istom mjerom kao i njemu,a to se njemu rijetko desava...
tako da stripy... :punk :punk :punk

Maja

Ako vama ruzne reci spadaju u zezanje, onda definitivno to lose radite..  :wink:

stewzoR

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on August 27, 2011, 03:22:45 AM
Ne prihvatam vise nikoga na xf, dosta mi je i ovo smaraca sto imam, a ti kad sledeci put udjes na SD server, igraj SD, a ne kamp u amerima u svojoj kuci, a nas 11 cemo ko budale da gledamo svaku rundu dva minuta kako lezis i skupljas kilove. Tu se onda upotrebi stara dobra komanda killplayer, i nema smaranja. Imamo mi i TDM i DM servere, pa idi lepo tamo i lezi koliko ti volja, na SD neces.

Nego, to u vezi dokaza, jesi se dogovorila sa batom, ko je citer od vas dvoje, omg pa na forumu ste se svadjali oko toga, a sad pises nebuloze ovde  :facepalm:

I uvek za kraj, MOJ server, MOJA pravila, ako ti se ne svidja  :bye2, postoje jos hiljade servera, siguran sam da ce ti se neki dopasti.

Evo i Toto je poceo ko String sa njegovim izgovorom "Ja sam Terminator" :nervous:

DiESEL. and smrT

Ma kaki nema maja wh.......ima joj bato sigurno ali ona nema garantujem,kad dodje na server izovna lepo i to je to  :icon_dick:  :bye2

DexonDee

Shiki je bio na lanu mali se pokazao  :super

Spinx!!

Quote from: DexonDee on September 04, 2011, 05:14:51 PM

ma bolje da mu je seka dosla da se mi resimo tebe D:

DexonDee

Quote from: HyDroxzZz (: on September 04, 2011, 05:17:51 PM

Problem resen ne dolazim na sledeci bitange party :D eto resio si me se  :whistling

Jacⱪ Sparroⱳ™

I dalje su njih dvoje za mene haxori :bad2

Srba

Quote from: DexonDee on September 04, 2011, 05:34:54 PM
Quote from: HyDroxzZz (: on September 04, 2011, 05:17:51 PM

Problem resen ne dolazim na sledeci bitange party :D eto resio si me se  :whistling

E ovo zadnje ne prihvatam  :-[

Bio si savrsen domacin - da nije tebe, verovatno bih se vrnuo nazad za BG, jer si nas ti docekao, bio perfect host, i bio zasluzan za nas ostanak... Zahvaljujuci tebi smo upoznali par zaista finih ljudi sa kojima smo razmenili par reci...

ToTo

Ode tema u  :offtopic

Nema kampa u Amerima na SD serveru, tacka i lock!!