Old school nedozvoljeni izlazak sa mape i moguci cit

Started by dokini, August 26, 2011, 11:10:23 PM

Previous topic - Next topic

dokini

Licno  sam ga kikova jer po postu tota ovoj je nedozvoljeno napustanje mape a i velika mogucnost da ima cit  :thumbdown

Srba

Snimio sam ga jer mi je muka da me ovako bezocno maltretiraju (imam previse godina da se izivljavaju na meni tako bez blama).  :icon_grrr:

MASTERBLASTER

Tip iz Rusije, varalica ocigledna sa wh kikao sam ga neko vece ne znam ko ga je snimio isto vece iz EMC klana verovatno ce i to biti objavljeno.

Srba

znam da je Rus - objasnio sam mu na ruskom zasto je kikovan (mada mu je sigurno jasno, ali sto nas malo ne bi pravio bu...lama)

svoeR

$tring

Dajte mi IP da blokiram ceo opseg iz Rusije i resen problem...

Srba

Snimicu ga opet samo da ga vidim - mada mora neko iz klana sa rconom da mu vidi IP, pa ko se neko zadesi, zadesi...

DexonDee

176.14.205.222:28960 [] "Old school"

mislim da je on

komara

Ako je mix server u pitanju to se i pre dešavalo,mislim da to nije čit nego bug(kad moоeš da izađeš sa mape).E sad ako si ok igrač izaći ćeš sa servera pa se ponovo konektovati,a neki to koriste za nabijanje kill-ova.

Srba

Quote from: komara on September 01, 2011, 01:20:57 PM
Ako je mix server u pitanju to se i pre dešavalo,mislim da to nije čit nego bug(kad moоeš da izađeš sa mape).E sad ako si ok igrač izaći ćeš sa servera pa se ponovo konektovati,a neki to koriste za nabijanje kill-ova.

Ja znam odavno za ovaj bug u ovoj mapi, ali igrac tu ne moze slucajno da dodje nego veoma namerno. Dakle potrebno je relativno dosta vestine da bi se iskocilo sa mape, a nacin na koji je old school dosao do mesta gde se glavna bitka odvijala na mapi dokazuje da je covek sa ciljem iskocio i dosao do mesta (dojurio bi, ali se na snimku vidi da je potrosio rush), i da cim je stigao do mesta krkljanca pocinje da puca po nama van mape.

I potpuno si u pravu, svako ce na kill camu moci da vidi da je izasao sa mape i da je ubijen odatle (kao sto je mene ubio a bio sam ledjima okrenut ka zidu, zbog cega sam i snimio kill cam da vidim ko to puca kroz zid). Desavalo mi se da na nekim mapama propadne ispod i da moram da se reconnectujem, ali je old school ovo radio iz drugih motiva. A pri tom nas je na serveru tada bilo bas dosta, a on je zaostajao, pa valjda da nabije killove... Tuzno...  :-[

MASTERBLASTER

Srba

I meni se cini da je WH ali nemam dokaze, a i ne znam kako to dokazati - mada je sasvim dovoljno ono sto je uradio na snimku da zasluzi najmanje jedan debeli kik  :girl_cray

mrvica_******|2shooorty|

aj sto je izasao van mape nmanje vise opomena i mali kik,....ali za to kako te utepao eeee to  :whip3: :whip3: :whip3: :whip3:

Srba

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on September 01, 2011, 07:28:40 PM
aj sto je izasao van mape nmanje vise opomena i mali kik,....ali za to kako te utepao eeee to  :whip3: :whip3: :whip3: :whip3:

E bas zato sto me je roknuo kroz zid  :whip3: