Cijelodnevno maltretiranje psovkama + 3 Prijedor panja aim i wh

Started by stripy, August 24, 2011, 03:46:40 AM

Previous topic - Next topic

stripy

Lijep pozdrav prvo. Znači nikada ne lijepim, ne glumim cvilidretu i tuоibabu ali ovo je danas za popizdit' bilo.
Iskreno nisam svu trojicu uhvatio, moоda je Jack. A i kasno mi je kockasti rekao da snimim na xf, ja sam snimio prvo u codu  :)

Prijedor2005Jagoda
Prijedor2005Chupa
Prijedor2005Juksa - poslije kickan zbog jumpanja i promijenio nick u Jack Sparrow

linkovi:

http://www.xfire.com/video/4c9417/

http://www.xfire.com/video/4c9415/

http://www.xfire.com/video/4c9412/

http://www.xfire.com/video/4c93f2/

Panja Chupu nisam uspio uhvatiti na xf moоda je Jack, ja ću izvući iz coda. WH i aim cijeli dan, neurodermitis sam dobio od maloumnika. Ostavim poslije bogaranje i ostala sranja od cijelog dana i večeri, svi kao da su otvorili "Osnove psovanja" 1. tom. Pod svi ne mislim samo na 3 maloumnika nego na pola servera  :facepalm: Ostavim ss sutra jer mi je tek poslije cube rekao da napravim u xf a to nisam prije koristio tako da ću prebaciti iz coda ;) I sada da se predstavljam k'o toto ubuduće kad on pajki :) ili da napravim bindove :

ZZZVVAAAAACCCUUUUU TTTOOOTTTAAAA!!!

TTTTTOOOOTTOOOO !!!!

jedino je bilo mira dok je string bio malo i poslije cube  :||
a i dugo vam je trajalo ovo zajebavanje sa scripterima. moram malo  8|

moоda ne bi toliko ni popizdio danas da me nije dinamo šlagirao 90 minuta :D

uspjeli ljudi rastjerati cijeli server, bio je jack i ostala ekipa svakodnevna pa nek oni potvrde ;)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Sve sto je Stripy napisao je tacno. Sta reci cistokrvni haxori. Nemaju klinci pametnija posla.
Stripy, i chupa je isto haxao. Da samo mogu banovati, ceo prijedor nebi vise igrao cod2 na bitange serverima.

Prijedor2005juksa     ->   http://screenshot.xfire.com/s/117280290-4.jpg
Prijedor2005jagoda   ->   http://www.xfire.com/video/4c93fe/

Za vise informacija pogledajte post od Stripy-a :doc

Filozof

dobri ovi momci :D lol .....

jbt .. Svaki dan sam na forumu i svaki dan gledam kako kukate za neki WH .. skripte neki djavo..... Sto jednostavno ...najprostije ako hocete tu fuckiing igru da igrate sa uzivanjem....

.................... KUPITE JEBENI ORG KEY ...............

I zavrsite pricu sa takvim kretenima kao sto su ovi .. ili neki drugi....

Staljin

tako je Alek,ali kako bi bilo da nema kukanja???? ban za prijedor i u k......

stripy

Slaоem se ja s Vama dvojicom i taj ključ je najmanji problem većini nas. Svoj sam kupio još kada sam tek počeo igrati na Logosoftu a i svi moji. Samo to je izvan naše ingerencije na bitangama je da odluče  :wink:
Nisam kanio kukati nego sam jučer baš ispizdio, hvala Dinamo još jednom  :rant2:

I kolega Staljo +1  :super Podrоavam taj prijedlog za prijedor pa nek se  :baby igraju međusobno u toj igraoni  :bye2

Toliko od mene i neću više kukati i kmečati  :shutup:

STEK

svega ovoga nebi ni bilo,da je Jack ima rcon od server-a,al posto je nastao cirkus oko kikanja "Djeda",Nadlezni su promenili rcon i nastao je cirkus!

$tring

Quote from: STEK on August 24, 2011, 02:06:41 PM
svega ovoga nebi ni bilo,da je Jack ima rcon od server-a,al posto je nastao cirkus oko kikanja "Djeda",Nadlezni su promenili rcon i nastao je cirkus!

Jack je mogao saznati RCON za 30 sekundi... Rcon se nakon promene salje svim bitangama automatski na email, tako da ga svi odmah imaju.
Prica o originalnom serveru je vec ispricana, a stvarno bi svet bio lepsi kada bi svi imali originale.... Jebi ga... A prosto ne verujem da nas nema toliko da mozemo da odrzimo server 'zivim' a da bude original... Toliko igraca igra turnire gde se igra na originalnima, cb, esl sta god... Prosto ne verujem da nas nema....

A drugi scenario je da ljudi vole da igraju sa citerima, pa i da sami citiju pa im bas odgovara crack.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Jos samo String kada bi ja dobijao taj rcon na svoj email, bilo bi to dobro.

Spinx!!

$tring

Quote from: Jack Sparrow on August 24, 2011, 02:31:35 PM

U pravu si Jack.. .sry... evo poslao sam ti.......  :down

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: string on August 24, 2011, 02:46:22 PM
Quote from: Jack Sparrow on August 24, 2011, 02:31:35 PM

U pravu si Jack.. .sry... evo poslao sam ti.......  :down

Zahvaljujem šefe :thankyou

micko

A vala i ja sam juce puko,i pored toga sto 3 debila jebu sve nas ,dam ljudima ip od org sd Bitange i predjemo samo pick n roll i ja!!!Evo jos jednom ip pa da znate vi sto imate org da ima i sd org Bitangi 217.26.212.20:29960 .pozz :bye2

kgigor

Quote from: micko on August 24, 2011, 03:35:57 PM
A vala i ja sam juce puko,i pored toga sto 3 debila jebu sve nas ,dam ljudima ip od org sd Bitange i predjemo samo pick n roll i ja!!!Evo jos jednom ip pa da znate vi sto imate org da ima i sd org Bitangi 217.26.212.20:29960 .pozz :bye2
...dok postoji crack...
ORG nece zaziveti !!!...
...mogao bih da se kladim u to tvoje dupence kao ulog

||NooOooZ||CAKI

MASTERBLASTER

Oni ce biti sredjeni ovako ili onako,ali gde ste svi ljudi ako se ne varam taj sd je postojao svo vreme dok se nije digao crack ne secam se nesto da vas je puno dolazilo.Dali znate da smo ga zvali i nocni  :clapping2 jer je radio kad se mi Bitange i ostali nama bliski klanovi pokupe pa igramo od 21h pa na dalje?Dakle volja za ovim je uvek postojala,ali izgleda je lepse na cracku vecini moze da se vara koristi kojekakva sranja i najgore moze da se glibavi i krivi kad ga navatamo kao nisam ja!!!!!!!!!!!!!!Moja baba je malo upalila cod i koristila skripte i komsija joj dao cfg(pokvarenjaci)!!!!!a ovako bi dobio ban kljuc bi morao ponovo da kupi itd....

Staljin

217.26.212.20:29960  server Bitange,pa da vidimo tko ce igrat na njemu i koliko vas ima original

||NooOooZ||CAKI

to je ORG server, i videce se sad ko je spreman da kupi org i ko oce da igra posteno i opusteno!!!

fanTom!

Najbolje da predjemo na Origlinal server i resimo se citera...tako je najbolje pa ako udje sa haxom BAN i cao ne moze uci na server.

JaguaR

Quote from: fanTom! on August 26, 2011, 01:07:37 AM
Najbolje da predjemo na Origlinal server i resimo se citera...tako je najbolje pa ako udje sa haxom BAN i cao ne moze uci na server.

hehe...dobro jutro i tebi   ;D

Srba

Divno je sto imate orig servere ali zasto ne bacite i Mix na original? Izgovor za 800 ili 1.000 dinara ili koji dinar vise ne stoji za one koji stvarno hoce da igraju. A nisu svi voljni da cekaju spawn na SD ili da se lisavaju sprinta koji postoji na Mixu. Zasto nas izostavljate i prepustate na milost haxora i scriptara?

Ulozili ste dosta truda da sve ovo funkcionise, bavite se ovim, a neko rece u nekom od postova da je smoren od kontakata i kukanja na cheatere. Pa treba onda preci na original i kukanju je onda kraj.

Naposletku ce ostati samo par crack servera na ovim podrucjima prepunih cheatera i scriptara i ljudi ce sigurno uloziti novac da predju na original kako bi igrali bez ometanja.

Koliko mi se cini (a vi me ispravite ako se varam) vi ste jedini ovde pruzili originalne servere (mada bez extreme moda) na cemu sam vam zahvalan. Probao sam par puta da udjem na WaWa ali nema nikoga jer dokle god mogu da prolaze na crack serverima originali ce biti poluprazni. Zakljucak je samo jedan - original koji zaista nije neko ulaganje (uskratiti sebi par cigareta, pivca, cokolade - ko sta preferira) a uzitak je ogroman.