I Faza ** Interner Zona - Lunatic * 17 - 21

Started by ||NooOooZ||CAKI, August 12, 2011, 10:19:43 PM

Previous topic - Next topic

||NooOooZ||CAKI

Interner Zona - Lunatic 21-17 ( 10 - 10, 11 - 7)

soldjerOFfortune

2011 cb accounti, sve novi guidi, odma sumljivo i kad se malo provjeri, lako se nešto nadje:

Da još tome pridodam kako fejkate accounte, znači Ameri, Poljaci i slično... Sad mi reci da je sve ovo slučajnost?

Toliko od mene, dalje će admini rješavat.

aquar1us

pogleaj koja igra [BLACKOPS] i pogleaj po ip-u jel to bio on.

i ovdje ne vaоe nikakva CB pravila tako da...

i daj nemojte plakati  ; nemoj da radim TIMESTAMPSE playeru 'sefik' jer realno ; pohaxao nas je  do kraja.

čovjek ima score 25 :10 a vi svi jedva 10 killova ; GG sve u svemu.

soldjerOFfortune

Quote from: aqua on August 13, 2011, 06:15:24 PM
pogleaj koja igra [BLACKOPS] i pogleaj po ip-u jel to bio on.

i ovdje ne vaоe nikakva CB pravila tako da...

i daj nemojte plakati  ; nemoj da radim TIMESTAMPSE playeru 'sefik' jer realno ; pohaxao nas je  do kraja.

čovjek ima score 25 :10 a vi svi jedva 10 killova ; GG sve u svemu.

Pogledaj ti naše cb accountove, 2011 momak. I slobodno radi TS i uzivaj.
Jednom haxor, uvijek haxor! Haxa u jednoj igri, haxa i u drugoj, završena priča.
Ne mislim se ja tu s tobom raspravljat, gosp. David House.
Kako god admini odluče, poštovat ćemo njihovu odluku. WP!

aquar1us

da, jako logično.

pa i radit ću ; uac je nevezan sa ovim kao što je cup nevezan sa CB-om.

igračev GUID je clean kao i sve ostalo vezano uz cup.

došli pub heroji ownat pa spuše pa lejmaju. aj sad samo čekam odgovor nekog iz BITANGI pa da vidim kako će sve ispast.

sumnjam na neku vezicu čim je odmah sstavljen vaš win.

i da ;

imao sma ja 4 cb accounta ; podijelio ih kad sam quito i to sve ne mlađe od 2008 ; sad sma se vratio igrat  i ? u čemu je problem? ne smijem igrat ako imam cb account 2011 i ne smijem ownat neku tamo izonu? dream 'bout it.

GG.

LP.

PhoeniX

Quote from: aqua on August 13, 2011, 07:58:06 PM
da, jako logično.

došli pub heroji ownat pa spuše pa lejmaju. aj sad samo čekam odgovor nekog iz BITANGI pa da vidim kako će sve ispast.

i da ;

imao sma ja 4 cb accounta ; podijelio ih kad sam quito i to sve ne mlađe od 2008 ; sad sma se vratio igrat  i ? u čemu je problem? ne smijem igrat ako imam cb account 2011 i ne smijem ownat neku tamo izonu? dream 'bout it.

GG.

LP.

Sta to znaci, da svaki haxor koji kupi cisti cd key moze igrat na turniru?

Jednom citer uvijek citer

aquar1us

Quote from: PhoeniX on August 13, 2011, 08:05:37 PM
Quote from: aqua on August 13, 2011, 07:58:06 PM
da, jako logično.

i da ;

imao sma ja 4 cb accounta ; podijelio ih kad sam quito i to sve ne mlađe od 2008 ; sad sma se vratio igrat  i ? u čemu je problem? ne smijem igrat ako imam cb account 2011 i ne smijem ownat neku tamo izonu? dream 'bout it.

GG.

LP.

Sta to znaci, da svaki haxor koji kupi cisti cd key moze igrat na turniru?

Jednom citer uvijek citer

jesam ja pisao pravila? jesma rekao da se slaоem sa pravilima?

pročitaj malo bolje i razmisli pa se pravi pametan.

pravial su kakva jesu ; mi smo čisti.

GG <3

ulra

aqua  ne pricaj previse , ne vadi se bezveze, 2011 ste svi, i bolje posjetite vi malo pub, umjesto da nas nazivas tim herojima,  "ta tamo i.zona" ? a koji si to to TAJ aqua cuveni boga ti ?

aquar1us

Quote from: ulra on August 13, 2011, 08:53:06 PM
aqua  ne pricaj previse , ne vadi se bezveze, 2011 ste svi, i bolje posjetite vi malo pub, umjesto da nas nazivas tim herojima,  "ta tamo i.zona" ? a koji si to to TAJ aqua cuveni boga ti ?

opa je ; znači čovjek koji je igra pcw i sad kupio org ne smije doći na cb i igrat? opa, logično.

nisam ja čuveni aqua nikakav ; ja sma neki tamo 10--ti igrač cod2 ; ali vi se bahatite i mislite da ste netko i nešta i pokušavate sada tu neke priče bacati.

moоemo u nedogled ovako se natezati ali sve je jasno.

soldjerOFfortune

nemamo se mi sta natezat, cb ban je osiguran, jos jucer prijavljeno na C&A, a admini turnira ce odlucit dali im je UAC prihvatljiv dokaz i dali igrač kojem uskoro slijedi cb ban zbog haxa moоe igrati na turniru.

kad skupite vise od 700 pts, mozemo i cb koji odigrat, sretno dalje!

aquar1us

Quote from: soldjerOFfortune on August 13, 2011, 11:48:20 PM
nemamo se mi sta natezat, cb ban je osiguran, jos jucer prijavljeno na C&A, a admini turnira ce odlucit dali im je UAC prihvatljiv dokaz i dali igrač kojem uskoro slijedi cb ban moоe igrati na turniru.

hahaha.

idi ti malo na rifle only izona pub pa nauci još igrati. BWHAHAHAH.

nijedan klan u kojem si ti nema više od 1100 poena a bahatiš se.

idi tamo kickaj cheatere po izona pubu AHAHHA to ti jedino ide :D

MakiMDSS.rs

ja mislim da ako se ne pojavi organizator turnira i ne resi sve ovo piskaranje ... po mom misljenju izbacio bih obe ekipe ... a to cu sutra da vidim sta ce mo sa vama ...

soldjerOFfortune

Quote from: aqua on August 13, 2011, 11:57:42 PM
nemamo se mi sta natezat, cb ban je osiguran, jos jucer prijavljeno na C&A, a admini turnira ce odlucit dali im je UAC prihvatljiv dokaz i dali igrač kojem uskoro slijedi cb ban moоe igrati na turniru.

hahaha.

idi ti malo na rifle only izona pub pa nauci još igrati. BWHAHAHAH.

nijedan klan u kojem si ti nema više od 1100 poena a bahatiš se.

idi tamo kickaj cheatere po izona pubu AHAHHA to ti jedino ide :D

a za tebe zna cijela europa, pokri se usima.

eto ti 3 moja klana:
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?wars=1&cid=1901415&lid=2355
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?wars=1&cid=1722451&lid=2355
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?wars=1&cid=1751197&lid=2355

i ne mislim više odgovarat na dječje provokacije.

sorry pro ako se tvoj ego osijetio uvrijeđen.

soldjerOFfortune

Quote from: M.MaKi.C on August 14, 2011, 12:11:20 AM
ja mislim da ako se ne pojavi organizator turnira i ne resi sve ovo piskaranje ... po mom misljenju izbacio bih obe ekipe ... a to cu sutra da vidim sta ce mo sa vama ...

nista necemo maki, neka decki idu dalje, pobijedili su, to što malo pale s vremena na vrijeme, nema veze.
nama nije do prvog mjesta, servera i nagrada, nego do poštene igre na koju već u prvom kolu nismo naišli. jbg :D

gl svima u daljnjem natjecanju i neka najbolji pobijedi!

MakiMDSS.rs

resicemo to veceras ili sutra dok dodje cika string a onda ce da ispravimo sve polemike ... problem je nastao kao sto sam reko da ce biti ako se ne pretrazi sve o datim clanovima kupa ... o tome pisemo 10 stranica na forumu privatnom delu i nista nismo doneli zbog pojedinaca ... samo srecom ti novo peceni proevi i 2011 accounter i te cb warriori imaju veliku srecu jer je ispalo ovako nov guid cis igrac inace 60% timova ne bih igralo ovde koji su sad na kupu ...

aquar1us

Quote from: M.MaKi.C on August 14, 2011, 12:11:20 AM

oprostite ;

otkad se ćemo piše razdvojeno ?

malo edukacije ne bih škodilo.

znači ovo 'piskaranje' od 10 odgovora treba završiti izbacivanjem oba teama a to što se meč od BITANGI razvukao na 3 stranice će rezultirati PROLASKOM BITANGI sigurno.

opet ste subjektivni po ne znam koji put.
:khmkhm:

sad me jednostavno nije briga jer vidim već pobjednike cupa i to su, ma ne trebam ni napisat, svatko pametan shvaća.

LP. :)

MakiMDSS.rs

cudno sto do sad nisu ni jednom onda pobedile BITANGE a igrali su kupove sve ? zanimljivo a ti decko GTFO

aquar1us

Quote from: M.MaKi.C on August 14, 2011, 01:48:22 AM
cudno sto do sad nisu ni jednom onda pobedile BITANGE a igrali su kupove sve ? zanimljivo a ti decko GTFO

vidiš, nekad se ne moоe protiv jačih sila. ;D

i vidim da istina boli pa počinješ vrijeđati; nema problema, shvaćam te.

i vidim da si zašutio u vezi teme BITANGE vs FUFFEN i razvlačenja na 3 stranice.

i ja bih učinio isto na tvom mjestu, bwahahaha. :D

LP.

MakiMDSS.rs

sine si ti glup ili treniras ? koja bre istina budaletino glupa ? dodjes na LAN pa vidis odma koliko bih pukli ... a da ti si samo na SLIKAMA video LAN ... jbg zalosna istina .

SeagE

nemamo se mi sta natezat, cb ban je osiguran, jos jucer prijavljeno na C&A, a admini turnira ce odlucit dali im je UAC prihvatljiv dokaz i dali igrač kojem uskoro slijedi cb ban zbog haxa moоe igrati na turniru.

Neznam sta bi rekao na sve ove iznesene gluposti koje sam procitao u ovih par postova , znaci pogledaj malo bolje na uac-u taj ID banan , pogledaj malo country : England  i usporedi sa mojim : Croatia i sve ce ti biti jasno . Ako vec toliko seres po meni da sam haxor zasto nisi trazio moj demo , koji bi ti ja bez problema uploado iako ne znam kako sam ja to iskako od svih sa svojim uber scorom : 12-17 . Za razliku od vaseg sefika ( flatrona )  koji je bio toliko obvious da bi se i sam Terier zapitao .

A ovo za reportanje , ja sigurno necu dobit ban na osnovi par crta koje si ti povukao u paintu , ja sam se vec oko toga raspitao , nema nigdje HW ID poklapanja , tako da cool story bro  8)

soldjerOFfortune

Quote from: SeagE on August 14, 2011, 01:06:53 PM

Neznam sta bi rekao na sve ove iznesene gluposti koje sam procitao u ovih par postova , znaci pogledaj malo bolje na uac-u taj ID banan , pogledaj malo country : England  i usporedi sa mojim : Croatia i sve ce ti biti jasno . Ako vec toliko seres po meni da sam haxor zasto nisi trazio moj demo , koji bi ti ja bez problema uploado iako ne znam kako sam ja to iskako od svih sa svojim uber scorom : 12-17 . Za razliku od vaseg sefika ( flatrona )  koji je bio toliko obvious da bi se i sam Terier zapitao .

A ovo za reportanje , ja sigurno necu dobit ban na osnovi par crta koje si ti povukao u paintu , ja sam se vec oko toga raspitao , nema nigdje HW ID poklapanja , tako da cool story bro  8)

ako je to istina, nema problema, al to ocu cut od cb admina, još uvijek čekam odgovor, a tvoja zemlja na cb-u je poljska, tako da...
samo mi reci kako niko iz mog klana nema niti jedan guid, niti jedan uac id, niti ništa banano, a svi imamo acc od '07, '08, '09, a vi 2011, tako da je to meni sve jako sumljivo. u svakom slučaju nema smisla više ništa pisati po forumu, admini će odlučit, ili su već odlučili kako na cb-u, tako i na turniru. sretno u daljnjem natjecanju. pozz!