I Faza **|NooOooZ| - Moravski Vuk * 21 - 11

Started by Spinx!!, August 11, 2011, 08:58:17 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

|NooOooZ| - Moravski Vuk 21 - 11 ( 10 - 10, 11 - 1 )

Lo.Od4k

http://www.#cenzura#/1917370966/demo0002.dm_1
netko je trazio demo evo gledajte :)

ReTry

fanTom!

Evo nesto za moravske vukove....

[08.13.2011 20:16:54] [From #8 c858(VALID) ^1[moravski^4 vuk]^7EviLM@N^1:(] [KEY_KP_UPARROW = vstr ffultra][KEY_KP_PGUP = vstr cmdcur][KEY_KP_LEFTARROW = vstr slow][KEY_KP_5 = vstr normal][KEY_KP_RIGHTARROW = vstr ff][KEY_KP_DOWNARROW = vstr slowultra][6 key binding matches found]

[08.13.2011 20:16:56] Kick Command Issued (Banned by Game-Violations.org_ [Admin Decision]) for (slot#10) 91.150.109.83:21768 a7a4583fa305bed823992afb5f131e54 ^1[moravski ^4vuk]^7Kv^1!

Kv!

http://imageshack.us/photo/my-images/3/nozhax.jpg  :yikes:

I da se zna da sam igrao sa drugim org key a ne sa ovim fantom  :hat

mufino008

Lo.Od4k

ne znam momci,vidjecemo sta ce hydrox reci  :doc

Spinx!!

alo da li ste normlani........
CAKI koji ne zna de bije levo de bije desno........

mufi prijavljen za 2 klana
evil skripte
NooOooZ ide dalje bez obzira za sve ovo.........

Kv!

I ti igras za 2 klana,mufi nije priljavljen nego je dao org Kv-u(tj meni),sto je caki odobrio...a i Retry i Caki imaju to isto sto je i okaceno,nego je neko odmah sklonio sa foruma!!!sto se tice nozeva,neka idu,mada nije fer ono sto je uradjeno (4-5) igraca.

mufino008

Dao sam moj ORG kljuc KV-u sto su admini odobrili, vidi se o FER igri i o CUP-u ,, SKRIPTE ,, SKRIPTE ,, i jos skripti i jos prolaze tako je to kad je uz njih admin cup-a vidi se o jednakosti..  :clapping :clapping neka prodju dalje igrajte i uzivajte  :bye2

Spinx!!

Quote from: Kv! on August 14, 2011, 07:32:15 PM
I ti igras za 2 klana,mufi nije priljavljen nego je dao org Kv-u,sto je caki odobrio...a i Retry i LooDak imaju to isto sto je i okaceno,nego je neko odmah sklonio sa foruma!!!sto se tice nozeva,neka idu,mada nije fer ono sto je uradjeno (4-5) igraca.

za koja 2!?!?
jedan dokaz!!!!

||NooOooZ||CAKI

ja se svima izvinjavam, cfg sam skinuo sa neta i bio sam glup pa nisam proverio da li ima skriptu i zao mi je, kao prvo skripta je za snajp koliko vidim a ja ni ne igram sa snipom uopste, a kao sto spinx kaze nisam neki pro igrac!!

Lo.Od4k

cekajte pa sta je sa evilmanom i njegovim skriptama?

mufino008

ko je igrac po imenu " HyDroGen " ? nema ga na rosteru nesto mi je tu sumljivo...

HyDroGen = HydroxzZz , ne mesaj Mix_Vlaxa nisi mu dao org komsija ti je.. ali on je potvrdio da mu nisi dao org i ne igra on, guid je na tvoje ime. etc... :stoner: p.s radite sta hocete! prolazite, igrajte.. zabavite se bb

Spinx!!

Quote from: mufino008 on August 14, 2011, 07:41:34 PM
ko je igrac po imenu " HyDroGen " ? nema ga na rosteru nesto mi je tu sumljivo...

HyDroGen = HydroxzZz , ne mesaj Mix_Vlaxa nisi mu dao org komsija ti je.. ali on je potvrdio da mu nisi dao org i ne igra on, guid je na tvoje ime. etc... :stoner: p.s radite sta hocete! prolazite, igrajte.. zabavite se bb

oces da dodjes malo do mene pa da vidis>?

djed

nzm sta da vam kazem,nisam ni na cijoj strani....al skripta je skripta znao il ne znao skino sa interneta il nije skino igro sa snipom il ne igro...mislim da nema tu opravdanja nikakvog...i ko god nekakve skripte imao...treba to odma izbacit sa cupa...

micko

djede  caki je skinuo skriptu sa neta nije znao da je ima jer skripta je za snip,a on ne igra sa snipom nikada!!!! tako da je jasno da je slucajnost u pitanju....

djed

micko nemoj se sta uvrijedit nemam nista protiv vas..al ajd pogledaj sa vedrije strane..:D
sto bi mu neko vjerovo za to?pogledaju ss vide dobar scor onda ce mu slabo neko vjerovat da je skinuo sa  interneta...
a ajd mi sada reci za evila?sta sada da on kaze da je isto skinuo cfg sa neta?bil njemu vjerovali mnogi kao caki-ju?

SCRIPTE:

Sve vrste skripti i stvari koji olaksavaju igru te se nalaze u confizima igraca,dovesce do gubitka meca.Klanu kome se to dvaput ponovi diskvalifikuje se sa takmicenja.Takodje VSTR komande nisu dozvoljene. Pregledi ce se vrsiti nakon svakog wara!!!

to je mislim pravilnik..i mislim da bi admin trebao reagovat...na pravi nacin...

3thw.

Te skripte se ne ticu nikakve nadmoci u toku igrice Call of Duty , te vstr scripte su iskljucivo tu radi gledanja DEMO-a pomocu programa koji se zove SEISMOVISION !

||NooOooZ||CAKI

ja sam se izvinio za skriptu, i prihvatam krivicu, ali mnogi znaju da sam retko 1 na serverima, a kamoli da je neko nekad rekao da imam skriptu, i stvarno nisam znao za nju, i uklonio sam je, cim su mi rekli kako!!

djed

ali ja mislim da se cfg ne moze skinuti sa skriptama nego se mora rucno ubacit..al opet ne znam...

||NooOooZ||CAKI

Sly

Posto sam se mnogo gluposti nacitao u nekoliko poslednjih postova na ovom forumu, primoralo me je da i ja kazem koju svoju...
Govori se o neregularnosti i nepostenoj igri (4vs5) klana NooOooZ, e sad da isprica pricu neko ko nije sa strane "ostecenih".
Izasli smo suparnickom klanu u susret toliko da prevazilazi takozvani "fair play" i nas pravi naivnim i budalama ... 1. Dozvolili smo da da igrac KV pozajmi originalni kljuc sa strane 2. Mec je bio zakazan za 20:00 h a mi smo cekali da skupe barem 4 igraca do 20:30 3. Po recima svojih saborca iz klana Djed nije mogao da udje ni na jedan server (orig & crack) , da bi po pocetku wara sve bilo u redu i Djed igrao na Main serveru. Pitao sam KV-a sta se desava, a on je rekao da je uspeo da popravi. Samim tim posto je igra 5vs5 bila omogucena rekao sam mu da 2. mapu igramo regularno... Naravno, Djed pri kraju prve mape odlazi offline.
Sto se tice skripti, necu ni da zalazim u to jer je neregularnosti bilo sa obe strane i suludo je raspravljati o tome.Pristali smo na sve samo da se odigra taj war da bi na kraju mi ispali krivi i neposteni. Izgleda da ona stara dobar i posten=lud zaista istinita...
Toliko od mene i izvinite na dugackom postu   :handshake:

micko

koja polovina mali moj?za cakia smo objasnili sta i kako,a seqtuiii8d je objasnio ostalo!!!! djede meni si rekao da ces srediti i ja sam samo rekao ok......!!!! za evila nismo nista spominjali u cemu je PROBLEM?

Sly

Ne razumem se previse u skripte i vstr komande, ali kolko me moje skromno znanje sluzi, EvilM@N - ova i ReTry - eva skripta sluzi za pregledavanje DEMO - a ... Sto se tice CAKI - eve skripte za snajper (sa kojim koliko znam nije igrao, niti igra) jeste bila prisutna u njegovom cfg. file - u ali jednostavno njemu ona nije donosila nikakvu (bas nikakvu) prednost. Naravno da je trebao da pregleda svoj cfg. ali eto, greske se desavaju... Mene bi zaista posle svih tih ustupki koje smo napravili za vas (bratski) klan, sa kojim smo odigrali veliki broj friendly warova bilo sramota dolaziti na forum i zaliti se na sitnice i ispravljati krive drine, pritom dovoditi ljude sa strane koji nemaju veze sa warom koji se igrao... Sve u svemu, peace  :stoner:

ReTry

Quote from: Kv! on August 14, 2011, 07:32:15 PM
I ti igras za 2 klana,mufi nije priljavljen nego je dao org Kv-u(tj meni),sto je caki odobrio...a i Retry i Caki imaju to isto sto je i okaceno,nego je neko odmah sklonio sa foruma!!!sto se tice nozeva,neka idu,mada nije fer ono sto je uradjeno (4-5) igraca.
a od nas nije fer....sto smo vas cekali 30min. sto niste imali 5 igraca,nije ti uredu guid,mi smo tu uradili ono sto se kaze "nasi smo " da ne  bude vidi p.... i vi sad neke scripte izmisljate!  i mi nismo fer.Procitaj opet pravila  :thumbdown

||NooOooZ||CAKI

kao prvo mi odnosno ja sam to odobrio iz razloga da bih vam ucinili uslugu posto niste imali igraca,
drugo za moju skriptu je obrasnjeno, ukratko ne koristim snip a ovo je za snip, a cfg je sa neta koji nisam znao da proverim!!
rece mislim da je ovoj temi kraj posto ste delimicno poceli da skrecete sa teme!!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: HyDroxzZz (: on August 14, 2011, 07:27:42 PM
alo da li ste normlani........
CAKI koji ne zna de bije levo de bije desno........

mufi prijavljen za 2 klana
evil skripte
NooOooZ ide dalje bez obzira za sve ovo.........

Hydroxzzz je rekao sve sta treba. Evil haxor. NooOooZ prosao dalje, cestitke :hat

teamSICKUNIT ShoMi

Smesni ste svi..Ako evil haxa,ja pojedem govno..znam ga ceo zivot..ko vama dade mis i tastatiru u ruku,to mene zanima..?  :facepalm:

aquar1us

Quote from: fanTom! on August 14, 2011, 06:19:45 PM
Evo nesto za moravske vukove....

[08.13.2011 20:16:54] [From #8 c858(VALID) ^1[moravski^4 vuk]^7EviLM@N^1:(] [KEY_KP_UPARROW = vstr ffultra][KEY_KP_PGUP = vstr cmdcur][KEY_KP_LEFTARROW = vstr slow][KEY_KP_5 = vstr normal][KEY_KP_RIGHTARROW = vstr ff][KEY_KP_DOWNARROW = vstr slowultra][6 key binding matches found]

[08.13.2011 20:16:56] Kick Command Issued (Banned by Game-Violations.org_ [Admin Decision]) for (slot#10) 91.150.109.83:21768 a7a4583fa305bed823992afb5f131e54 ^1[moravski ^4vuk]^7Kv^1!

taj vstr se uvuče u cfg kada gledaš nečiji demo preko 'codplayer' programa.

to nije vezano za cod niti pomaоe niti odmaоe.

koristi se za ubrzavanje dema, usporavanje, ukljucivanje developera i slično.

oprostite što postam al vidim da nijje nitko objasnio.

lp.

Sly

Ja ne vidim da je iko ovde pomenuo da neko od igraca suprotnog klana koristi nesto nedozvoljeno ... Tako da prvo iscitaj sve od pocetka do kraja pa tek onda glumi padobranca  :||

aquar1us

Quote from: ||NooOooZ||Sly on August 15, 2011, 05:05:31 AM
Ja ne vidim da je iko ovde pomenuo da neko od igraca suprotnog klana koristi nesto nedozvoljeno ... Tako da prvo iscitaj sve od pocetka do kraja pa tek onda glumi padobranca  :||

pa fanTom je svagdje to polijepio kao scripte pa samo pojašnjavam da nisu nikakve scripte i za što se koriste.

to što ti to ne razumiješ, nije moja krivica.

Sly

aquar1us, zadnji post se nije odnosio na tebe  :peace: