News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Extreme Mix Clan

Started by Kreowski, August 09, 2011, 01:13:30 AM

Previous topic - Next topic

Kreowski

Ovo sam vidio nedavno...   pa et  da predstavim i nas
Nastali  20.01...  ideja je bila da non stop dolazimo na omiljeni MIX EXTREME jer ako mi budemo tamo bit ce i drugi igraci pa tako po nazivu servera dali smo si i ime klana...  Najmladji član klana ima 13 godina :o(URKE)  najstariji  :worth (DOKINI....)
web stranica klana    http://emc.ucoz.com/

Roster
-=Dokini
-=Kreowski aka Devil
-=Mrvica******
-=HERBERT mkd KARAJAN
-=Atila The Mighty
-=Srba
-=Jole_car
-=Radaca
-=Dejo_killer
-=Aske
-=BOBO VIJERI
-=Tot
-=MilosLUR
-=GEGULA
-=Macedon
-=Zlaja
-=ciwil
-=Gagy
-=mixer
-=Mrgud
-=urke
-=b.a.b.a.
-=Shubara
-=steker.ba
-=Baneee
-=balint aka Bucky Strasny
-=V.I.P.
-=Sreten

Imamo jos 7 prijatelja klana
-=Dexon Dee-----sta da kazem o njemu sto vec neznate
-=tklimeny--------tvoju kevu klan, super momak  dobar igrac
-=Wishmaster----GOS klan Slovenia  vlasnica FOR FREINDS extreme servera
-=Mane-----------GOS klan  jedan od admina moj sugradjanin
-=Master----------Prava Bitanga, ljepo je osjetit  njegovu prisutnost na TS  a jos vise u igri
-=Stekara---------budaletina prava, legenda  nad  legendama
-=MJR Konig------glavna vucina od Moravskih, uvjek spreman pomoci
-=Mustang--------jos jedan vozdovac s kojim se druzimo

link od xifre-a
http://www.xfire.com/communities/emcb/

Filozof

dokini

Hahahahaha kladim se bar da smo najstarija  :super :yahoo :hat

DexonDee

Posto se druzim sa momcima svaki dan na TS-u sta da kazem extra ekipa dobro je pucati sa njima...

Spinx!!

bogme nisu losi moram priznati... prekljuce je bilo kuvanjua na extrimui D:

DexonDee

Extra igraci...najlepse je kad ubijem Dokinija pa onda sam tako srecan ahahahahaha  :peace:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Dobar klan, a i igraci koji su u njemu :super
Da nastavim gde je Dexon stao. U poslednje vreme cesto igram na mix serveru i najbolje mi je kada ubijam Kreowskog ili kada mu bacam dim na njegova kamp mesta :tease

dokini

Ako cemo iskreno svrha svega je zabava upoznao sam puno ok likova i drago mi je da se druzim sa njim a Dexona kad smaknem iz njegovog kampa sam sebi raunam kao 10 poena pozdrav i hvala na lepim recima za nas klan !!!!!!!!!!!!!! :super :super :super :super

Filozof

Daj bre Kreowski nauci da igras SD i CTF ;d da se malo druzimo na nekom woricu ... :) ... sad imas ekipu :D ... nemoj da si pica samo da igras extrim :D  

Quote from: HyDroxzZz (: on August 09, 2011, 01:30:52 PM
bogme nisu losi moram priznati... prekljuce je bilo kuvanjua na extrimui D:
ti da sutis  :dummy ... za tebe je tezak i DM 

Kreowski

Hvala  Hvala

Quote from: |KingSerbia|Alek on August 10, 2011, 03:44:18 PM
Daj bre Kreowski nauci da igras SD i CTF ;d da se malo druzimo na nekom woricu ... :) ... sad imas ekipu :D ... nemoj da si pica samo da igras extrim :D  

ok  moze neki  war  ali nemoj da me zezas  ako budem u debelom minusu....   ja ne znam ni hodat kako valja  na SD i CTFu  :ziveli
dodaj me na  xfire  kreowski    :dummy

Filozof

Imas tu momaka koji znaju da igraju SD ili CTF :)  naravno necu da te zezam :D samo cu guz da ti pomerim ; )
ti malo igraj te dve vrste igre nece mene bit jos 2 meseca ... tj necu igrat :)  :bye2

Kreowski

Znas kako kazu: Bolje biti gazda  u selu(a bome selo se razvilo) nego osrednji u gradu  ili  tak nesto.....   pametno si ti čeljade   ja mislim da si shvatio :tongue2

Filozof

Quote from: Kreowski on August 11, 2011, 12:16:11 AM
Znas kako kazu: Bolje biti gazda  u selu(a bome selo se razvilo) nego osrednji u gradu  ili  tak nesto.....   pametno si ti čeljade   ja mislim da si shvatio :tongue2
Kreowski da pojasnimo :) (zajebi to celjade nismo cuvali ovce zajedno)  shvatio ili ne : ) moje je : ) i drugi put ne pustaj buvu,ako nemas dokaz. Mislim pametan si ti covek ( i ako ne znam koliko ti je godina )  :wink: :wink:

Kreowski

ahhahahaahhahaha     jaoooooo   :dummy

Filozof

Quote from: Kreowski on August 11, 2011, 03:10:48 PM
ahhahahaahhahaha     jaoooooo   :dummy

Drago mi je da si shvatio sta sam ti napisao (reko) : ) ipak si ozbiljan momak : ) malopre sam video tek ti je 24 godina : ) lepo lepo : )

Kreowski

A NISI  MI VIDIO NA SLICI  ZENU, DJETE.......    :bad2
ajde  instaliraj  taj   cod  da se druzimo     dodji nekad  i  na ts

Filozof

Quote from: Kreowski on August 11, 2011, 06:08:32 PM
A NISI  MI VIDIO NA SLICI  ZENU, DJETE.......    :bad2
ajde  instaliraj  taj   cod  da se druzimo     dodji nekad  i  na ts

Ne zalazim tako duboko u privatni zivot neke osobe  : ) : ) to sto imas decu zenu bravo za tebe : )

ma kakav ts :D treba da me neko bocka tamo kao Staljina :D neka hvala :P ... docicu reko sam ...jel treba da crtam ...msm da ne ...  :bye2

|EMC|GEGULA

Filozof

Mustang.

EMC primate li još igrača?

Koliko se plaća?  :D

Kreowski

treba vidjet  sa dokinijem  kolko  da naplatimo PUŠ KARINU za nove članove   :smoke:

Mustang.

I šta kaоe Dokini?  :stoner:

Kreowski

a ne znam  kolko  bi ti dao za PUSKARINU

Mustang.

U čemu se plaća? Pustit ću vam par puta da me ubijete... AHAHAHAH :rofl :rofl :rofl

Kreowski

Quote from: Mustang. on August 27, 2011, 09:27:45 PM
U čemu se plaća? Pustit ću vam par puta da me ubijete... AHAHAHAH :rofl :rofl :rofl

pitaj me na TS....

Mustang.

fanTom!

Extra ekipa...samo napred momci  :super

svoeR

Super ekipa svaka cast  :clapping2

Kv!

veliki poz od klana [moravski vuk] i samo tako natavite momci  :super :super :super :super :super

Tot

Cisto da se zna EMC klan jos uvijek postoji i djeluje.Clanovi klana nisu nigdje i od nikoga pobjegli nego su se povukli iz dobro poznatih razloga.  :stoner: :stoner:

Ninja_dragon

Pa zar je bilo govora o bezaniji?  :shok :-\

Tot

"The dark side clouds everything. Impossible to see the future is.”

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Tot on January 30, 2013, 10:53:35 AM
"The dark side clouds everything. Impossible to see the future is.”
:worth :worth

Vennoxia

Malo secam starog EMC-a,jer dugo nisam ni igrao.Ali skroz su kul matorci :D :D nemojte da mi se uvredite,bas ste super ekipa i uvek je zanimljivo zezati se i igrati s vama !!! Vidimo se na nisanu!  8) 8) :yahoo