News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Armaxxx

Started by Kreowski, August 01, 2011, 01:42:05 PM

Previous topic - Next topic

Kreowski

zanima me misljenje  ostalih,...  mnogi su se  zalili na njega  kad  sam uso  pa sam im reko da ga snime  ovo je snimio J4KI<elenora>
kad sam ja uso   isto sam snimio ga 3 puta  ali nijedan  nije bio dobar kao  ovaj  tj. nisam mogo nista sa njima dokazat

mrvica_******|2shooorty|

ako je bilo necega na ovimEEE snimkom se nista ne dokazuje jer se jasno vidi kad je pokojnik pokupio zastavu i pomenuti prati zastavu i tako puca,.....po meni nema cisto kao suza,..... :handshake:

perfex

Vidi se na compas kako ide taj igrac sa flagom i valja ovaj prati flag na compas i ubio ga :)

Filozof

e moj Kreowski ...  :facepalm:  pa ti jos nisi naucio da koristis radar ... a mislio sam doc na mix ...sad si me razocarao ... nema vajde da gubim vreme tamo.. :P  8|

Kreowski

Alek   obecajem  ti kundak  :-*   :yahoo :yahoo :yahoo.....   ma  gledo sam  i ja lika  ali nisam nista  primjetio   pa me  ovaj   J4KI  zamolio  da  ga postavim  na forum...   nisam  ga kickovao  il  slicno....
a fino je sad na mixu  bude  dosta igraca.... ja zadovoljan  (al opet mi je nekako gušt kad te roknem medju oči)

Filozof

Quote from: Kreowski on August 03, 2011, 12:06:01 AM
Alek   obecajem  ti kundak  :-*   :yahoo :yahoo :yahoo.....   

hahahahha I ti si poceo da sanjas : D kao neki ... kundak mozes dobit :D ali da mi udaris tesko :D

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: |KingSerbia|Alek on August 03, 2011, 03:38:43 AM
Quote from: Kreowski on August 03, 2011, 12:06:01 AM
Alek   obecajem  ti kundak  :-*   :yahoo :yahoo :yahoo.....   

hahahahha I ti si poceo da sanjas : D kao neki ... kundak mozes dobit :D ali da mi udaris tesko :D

pa pusti ga da sanja. :girl_cray :girl_cray..... da poraste :baby :baby.... da  dohvati da upali svetlo...... :yahoo :yahoo :yahoo