Homic - No reason kick

Started by sasa_sd, June 25, 2011, 11:34:51 PM

Previous topic - Next topic

sasa_sd

Ja ne znam zasta sam veceras kikovan i to dva puta? Dok svi ostali cituju, imaju kojekakve skripte za mp44 i garand, za wh da i ne pricam ( na koji sam se vise i navikao). Nego dodje neko i mene kikuje, mene koji nikad nisam citovao. Razmisite kome sve dajete rcon, kojoj sve deci pa ovako kikuju bez potrebe a pre kicka me psovali i niko nista evo, deda je bio tu ali nije imao rcon da kikuje ove sto psuju, evo i screen shotova :

Uploaded with ImageShack.us

domohomo

Bitno da će matematika sama da se uradi  :rofl

Sava

matematika nema veze sa ovim...obrati paznju na tekst i psovke na screenshotu ;)
a matematika normalno da se sama radi...samo pogledam zadatak i odmah znam resenje ^_^

Eskimko

Homic mi je rodjeni brat igramo sa istog kompa,nema nista, nema potrebe da ga kikate,i pogotovo da posle toga cutite.  :smoke:  :omg:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Eskimko, ni slucajno da si pomislio na mene da sam ga ja kikao :D. Ne igram CoD2 online vec nedelju ipo-dve :rock3.

komara

Quote from: Eskimko on June 26, 2011, 02:53:58 PM
Homic mi je rodjeni brat igramo sa istog kompa,nema nista, nema potrebe da ga kikate,i pogotovo da posle toga cutite.  :smoke:  :omg:
Kikao ga neki teletabis  :tongue2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: komara on June 26, 2011, 06:32:45 PM

Napokon sam te uhvatio komara :D. Mogao bi da nam dodjes jednom na lan :o

komara

Quote from: Jack Sparrow on June 26, 2011, 07:19:04 PM

Jbg svaki dan imamo War-ove od 19.30h WOTTTT

Spinx!!

Quote from: komara on June 26, 2011, 08:13:47 PM

ja znam ko je gresnik
ko ce da plati da ga cinkam ?? ? ?

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ako znas onda i napisi.. Nema potrebe da se sada duzi tema!! Ovo nije prvi put da se neko kika tek onako....  :ok2

Eskimko

Quote from: Jack Sparrow on June 26, 2011, 03:11:54 PM
Eskimko, ni slucajno da si pomislio na mene da sam ga ja kikao :D. Ne igram CoD2 online vec nedelju ipo-dve :rock3.
Nisam mislio da si ti,ne zna se vise ni ko sve ima rcon.Kakav crni lan od komare on se ne skida od tenkica.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: HyDroxZ on June 26, 2011, 08:18:15 PM
Quote from: komara on June 26, 2011, 08:13:47 PM

ja znam ko je gresnik
ko ce da plati da ga cinkam ?? ? ?

Hidrokz misli da je Spinx to uradio :tongue2

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Pa to je on.. Same gay!   :yahoo

Jacⱪ Sparroⱳ™

GuRuGeoRge

Ja imam RCON, ali nisam nikoga izbacio, pogotovo tebe...I meni se dešava svake nedelje nekoliko puta da me PB izbaci, bilo da ima problema sa 'PunkBusterB.exe' ili sa 'Losing Key Packets'...Igram i na mađarskim i još nekim serverima, imam gomilu modova za svaki server, pa moоda zbog toga imam problema...Inače prepodne jako retko dolazim na GARAGE gde sam subadmin, uglavnom popodne i uveče,i to najviše petkom, subotom i nedeljom.

olo-sh

ja sam ga kikao misleci da je  eskim
on i njegov klan su svi chiteriiiiii a sad je i brata ni krivog ni duznog uvukao u te mracne vode

Sava

Ajde koj vam je vise???Homic nema cit 200%,igrao sam na njegovom kompu nekoliko puta...Trazio fajlove i trazio,ali nista nisam nasao   :tongue2

Filozof

Quote from: Homic on June 30, 2011, 11:24:43 PM
Quote from: olo-sh on June 30, 2011, 09:05:43 AM
on i njegov klan su svi chiteriiiiii a sad je i brata ni krivog ni duznog uvukao u te mracne vode
Jel ti znas uopste od kad Eskimko ne igra COD2? To sto ti kikujes nekoga niti ga posmatras niti znas da igras, a mozda ni slusalice ne znas da koristis i ti kikujes nekog. dodji u sd na lan ja i ti jednom, kad god hoces da ti pokazem nesto :icon_grrr:
Imam orig cd key i nikada ne bih citovao!!!!!!, ne zbog originala vec hocu da uzim da igram za razliku od 50% ostalih igraca na serverima. Koliko njih ima aim i niko ne bude kikovan, a mene si naso da kikujes????

Aloo batice .. zeza te Olo .. popio neko pivo pa zeza ..sta skaces odma samo inace da znas oni koji se previse brane uvek na kraju ispadnu krivi ..zato mani tu polemiku .. kik ko kik neces da places...zali se samo za to psovanje ... OLO predji na sljivovicu mani se tog piva :P

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on July 01, 2011, 12:12:36 AM
Jel ti znas uopste od kad Eskimko ne igra COD2? To sto ti kikujes nekoga niti ga posmatras niti znas da igras, a mozda ni slusalice ne znas da koristis i ti kikujes nekog. dodji u sd na lan ja i ti jednom, kad god hoces da ti pokazem nesto :icon_grrr:
Imam orig cd key i nikada ne bih citovao!!!!!!, ne zbog originala vec hocu da uzim da igram za razliku od 50% ostalih igraca na serverima. Koliko njih ima aim i niko ne bude kikovan, a mene si naso da kikujes????

sta skaces odma samo inace da znas oni koji se previse brane uvek na kraju ispadnu krivi ..zato mani tu polemiku ..
totalno nebulozna misao

Filozof

Savo prosto da ti kazem ..msm da ce bit izbrisano .. ali ne seri svega ti .. idi igraj igricu i ne smaraj .. ah da joj nesto Fasuj ga  :icon_dick:

olo-sh

od kad je poceo da igra WOT

Lang

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on July 01, 2011, 02:36:02 AM
Savo prosto da ti kazem ..msm da ce bit izbrisano .. ali ne seri svega ti .. idi igraj igricu i ne smaraj .. ah da joj nesto Fasuj ga  :icon_dick:
ti si prvi poceo da se proseravas ovde,tako da....a ovo poslednje pokazuje kakva si licnost,bravo za tebe!!!!  :hooray:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Ma olo-sha je udario wot u mozak, cak razmislja da kupi pravi M1A2 Abrams tenk :D
Igram redovno sa Homicem na garazi, znam sve kuda se krece/kuda ce odneti flagu :tease.
Nema on nikakve pomocne pozadinske programe.

Filozof

Quote from: Sava on July 01, 2011, 09:54:53 AM
ti si prvi poceo da se proseravas ovde,tako da....a ovo poslednje pokazuje kakva si licnost,bravo za tebe!!!!  :hooray:
dete idi se igraj u pesku .. dvojka si ae :icon_dick:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Prestanite Savo i ostali sa provociranjem. Razmenite xfire i nastavite tamo. Vratite se temi i ne idite u :offtopic

Eskimko

Ma ako ste ga kikali drugi put ga banujte kad je pglu.  :peace:

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on July 01, 2011, 12:09:23 PM
Quote from: Sava on July 01, 2011, 09:54:53 AM
dete idi se igraj u pesku .. dvojka si ae :icon_dick:
napusti prostoriju...

Eskimko

Garage i TDM su totalno reatrd serveri, a onda su rcon dobili jos veci retardi koji igraju na njima(ne mislim da bitange),i onda ce svako da kika svakog a onda mi pisemo ovde kao budale, a taj sto je kikao ne zna ni sta je F od ovog foruma. MOZE LOCK.

Filozof

Savo pogledaj kroz prozor dal sam napolju :) 

DexonDee

Izinite niste li otisli sa teme?

Sava

Quote from: |KingSerbia|Alek on July 01, 2011, 12:32:28 PM
Savo pogledaj kroz prozor dal sam napolju :) 
izadji malo napolje i vidi da li je vazduh promenio boju... :whip3:

sasa_sd

Ovde moze lock, ja postavio temu a oni nesto deseto raspravljaju, nista nije postignuto

Lang

Garage i TDM su totalno reatrd serveri, a onda su rcon dobili jos veci retardi koji igraju na njima(ne mislim da bitange).........
Eskimko ,Eskimko....gde si ti ucio da igras COD ?Na Garage si ucio ali  nisi naucio izgleda nista .
Izgleda da sam i ja spomenut tu i Guru /profa/ u negativnom svetlu  :whip3:
Profa ce ti reci sedi  1 !
Od mene - 1 zbog uvlacenja Bitangama i pljuvanja po Garage i njenim igracima !

GuRuGeoRge

Quote from: Lang on July 01, 2011, 03:51:39 PM
Garage i TDM su totalno reatrd serveri, a onda su rcon dobili jos veci retardi koji igraju na njima(ne mislim da bitange).........
Eskimko ,Eskimko....gde si ti ucio da igras COD ?Na Garage si ucio ali  nisi naucio izgleda nista .
Baš tako Lang :o)

Š to se mene lično tiče, ja izbacujem za visok ping, vređanje i psovanje, i aimbot..A ako neko ima neku skriptu ili wh ili nešto slično, ili puca u dim pa se desi da pogodi, ja ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi da li ima nešto od toga ili ne. Optuоujete maltene svakoga ko ubije nekoga u dimu ili kroz dim, ili onog ko ima dobar rezultat i sl. Igrača na Garage serveru ima mnogo, ko će pamtiti ko je sve koliko i gde igrao, i kako igrao, da se utvrdi ima li nešto ili ne..Jedino je Aimbot veoma očigledan, ovo ostalo ne toliko, a igrača ima sve više i više, a kako sada nema škole, a ni faxa, biće naredna 2 mesca gomila igrača svaki dan pogotovo u popodnevnim i večernjim satima.Njih sve je nemoguće kontrolisati! A i kada je 'fx_sort 1' podešen u igri, dim nije toliko gust, plus zavisi na kojim detaljima igraš, i da li koristiš DX7 ili DX9..

http://www.geekstogo.com/forum/topic/114352-cod2-punkbuster-problem-cvar-fx/

Kao što rekoh i PunkBuster dosta izbacuje ljude sa servera..Š to se tiče cheater-a ako nešto koriste nek im sluоi na čast, ja nikada nisam koristio, niti ću, a igram iz razonode, druоenja, i da se malo 'izduvam'. Ako vam smetaju cheateri kupite original igru, nije toliko skupa ili original CD-key. Eto toliko od mene !  :bye2

Eskimko

Quote from: Lang on July 01, 2011, 03:51:39 PM
Evo tebi +1 sto si sve tako lepo shvatio ja se uvlacim bitangama?Mozda hocu da mi daju rcon za servere na kojima ne igram vise od godinu dana?  :ne_razumem

Spinx!!

e bre jebete vi sve ovo.....

Igrao sam sa Homicem lkik ne zna da mrdne iz CAMPA.... mogu da mu dignem 2 satora i jos gajbu piva da mu dam on se nece pomeriti.... tako da bi ga ja kikao bez pardona zbog kamp igre....prosto smaraaaa

a za ostalo nisam ni citao....mnogo slova mnogo redova malo jasno

Kreowski

Pitanje  za sve ADMINE

Zasto kick  za kamp  ako je vec onaj  tko je isprogramirao cjeli server napravio za kamp   da ce ih izbacit  zbog neaktivnosti AFK ili  dobije se shell shock!!????
Meni inace  kamperi  su dragi momci  uvjek ih docekam sa....

djed

jest isprogramirano za kamp..al pomjeri se samo cenat i onda ti ponovo racuna neaktivnost...
a sta bi bilo da treba da se pomjeri 5-10 metara?

Kreowski

Meni stvarno ne smeta  i nikada necu nekog  zbog kampa  izbaciti... jer otaj tko kampuje  sa svog mjesta ce me ubit jednom-dvaput al treci put vec necu nasjest na tu foru!!!  Znam hrpu igraca koji imaju preko 1000h i kad igram protiv njih ubije me sa jednog mjesta2-3 puta i opet nakon par killova nadjem ga na tom mjestu...  pa  sta neka  ga  ocito mu se svidja to mjesto!!
Kao sto bi reko cika |EMC|SRBA: Eno Ga sakrio se izmedju dva đurđevka!!!!