Darkman Smoke killer

Started by McAfee12, June 15, 2011, 11:06:41 PM

Previous topic - Next topic

McAfee12

Ovako jedan dan sam igrao na mainu i video sam Darkmana da malo cudno igra. Moram da pomenem da sam ja sa Darkmanom dobar. Kad odjednom on mene kroz smoke... Naravno odmah sam snimio to xfire-u. Znate da ovo nemora nista da znaci, jer svaki retard moze da uzme neciji nick i da udje na krekovan server i da pocne da se izivljava, tako da ovo nemorate da shvatate za ozbiljno. Jer da sam ga uhvatio na SD serveru uzeo bih mu i guide ovako nista. Jos nesto... I meni su krali nick tako da mislim da ovo zapravo nije Darkman moze da bude, ali nemora da znaci... Moze cak da bude i neki bug jer znam ponekad se desi da on nema smoke, a ti sto si ubijen vidis da je smoke...

Na pocetku videa se vidi da me je ubio Darkman

Kreowski

ma  to ti  je nista   zaboravi  na to kad  te netko kroz  smoke  ubije...  kod njega  nije  bilo najvjerovatnije... a  i da  jeste  uvjek se moze izvuc  na foru  %%%% pucam kroz  dim bezveze%%% :doc

Kreowski

Quote from: Kreowski on June 16, 2011, 12:08:54 AM
ma  to ti  je nista   zaboravi  na to kad  te netko kroz  smoke  ubije...  kod njega  nije  bilo najvjerovatnije... a  i da  jeste  uvjek se moze izvuc  na foru  %%%% pucam kroz  dim bezveze%%% :doc
al taj sto je opsovo b...  e on zasluzuje  kick po meni

Filozof

cek polako ne znam o kojem darkman pricate jel to onaj mali Ninja.. ?? ako ono cudo upitanju ne cackajte mi ga ...bem mu ja komsinku ;D ... ako nije ma ban odma .. :D to po kratkom ..postupku :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Ninje uvek kod sebe imaju smokevision.