News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Chiteri

Started by zmaj, September 27, 2007, 12:33:54 AM

Previous topic - Next topic

zmaj

Evo trenutno traje igra u kojoj ima jedan chiter, usao je sa imenom nebojsha, pa je promenio u "pale sam ja brekavac", i trenutno koristi nick LoOoL.
Ima chit Aimbot i jos daje info gde ga je skinuo , neku internet adresu je ispisivao...
Nema nikog od admina da ga kickuje.
Normalno svima je smor igrati tako pa i meni.
Cekao sam 20-setak minuta da udjem u igru, i onda se stvori neki noob koji voli da chituje, i sada mi se vise ni neigra.

Trebalo bi ukljuciti da se moze votovati za kick , da se u situacijama kao sto je ova sada moze i bez admina.

$tring

Quote from: "zmaj"Evo trenutno traje igra u kojoj ima jedan chiter, usao je sa imenom nebojsha, pa je promenio u "pale sam ja brekavac", i trenutno koristi nick LoOoL.
Ima chit Aimbot i jos daje info gde ga je skinuo , neku internet adresu je ispisivao...
Cekao sam 20-setak minuta da udjem u igru, i onda se stvori neki noob koji voli da chituje, i sada mi se vise ni neigra.

Trebalo bi ukljuciti da se moze votovati za kick , da se u situacijama kao sto je ova sada moze i bez admina.

Znam.... sve mi je jasno... bojim se da bi VOTE bi koban za server.... posto bi svako ko se nadrka stavio na vote a ekipa glasa vec po automatizmu.... glasalo bi se pola igre... mada... mozemo probati...

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "string"
Quote from: "zmaj"Evo trenutno traje igra u kojoj ima jedan chiter, usao je sa imenom nebojsha, pa je promenio u "pale sam ja brekavac", i trenutno koristi nick LoOoL.

Znam.... sve mi je jasno... bojim se da bi VOTE bi koban za server.... posto bi svako ko se nadrka stavio na vote a ekipa glasa vec po automatizmu.... glasalo bi se pola igre... mada... mozemo probati...
string nemoj Vote ni slucajno napsii lepo /pb_plist nadjes ga koi slot i mapises /pb_kick koi slot i to je to veoma jednostavno

Staljin

Eo ovako,da odmah nesto razjasnimo,nemam nista protiv pojedinaca u wc klanu,ali kada cyclops kaze da oni ne koriste nikakve cheateve,to ne vjerujem. Eto jucer igramo na garage serveru i gosp MIRE trci po mapi brze od CARL LEWISA i kad ga jedan gosp pita,znaci nakon gledanja kill cam,PA MIRE STA JE OVO BILO? A on odg- MA NEMAM VREMENA SAD PRICAT. Pa zatim mene 2 puta ubije kroz dim sa NISANOM i da ne govorim dalje. Da ponovim jos jednom,nemam nista protiv wc klana,nego protiv svih onih koji koriste neke zajebancije,tj cheat. A kontam da se njima ne moze stati na kraj jer protiv toga nema pomoci. Zato svim Carl Lewisima i onima koji to zele postati a i onima koji vide kroz dim,porucujem da se ostave toga sranja. Fala

~LoneWolfs~Extreme

jbg sve sto si napiso je istina,ali bojim se da nitko nece i nemoze ista napravit.... :ziveli

ToTo

Ha, ha , dzabe im sve to. Veceras udjem na server i vidim da mire puca sa skriptom. Ukljucim i ja i napravim mlevenu govedinu. Zao mi je samo sto iz tehnickih razloga, ne mogu da okupim zf ovde pa da polupamo sve redom.

dEDA 1

Bolje nemojte ukljucivati VOTE doc ce do KAAOOSSAAAAA ! ! cijeli ce se server zasrati !! :R :camper

[WC]=CyClops=

Dajte molim vas snimi demo pa da i ja vidim kako to Mire vara, e stvarno me sad zanima.

Stvarno ste dosadili s tim, ja do neke mjere razujmijem da onaj koji dobije po kičmi plače, ali što je previše je previše.

Mislim skupilo se par ljudi tu koje je očito oprao par puta malo jače pa ga sad pljucaju iz očaja. I to neki koji koriste skripte bez potrebe za dokazivanjem, eto priznali sami (valjda misle da je to sad u redu jer to ne taje?!). I sad ide taktika, uhvaćen pa skrenimo paоnju na drugoga dok zaborave na tebe.

E i nadam se da je istina da imaju sad onaj program za detekciju. Bilo bi zanimljivo vidjeti te log filove.

Staljin

Quote from: [WC]=CyClops= on May 02, 2008, 09:28:35 PM

Stvarno ste dosadili s tim, ja do neke mjere razujmijem da onaj koji dobije po kičmi plače, ali što je previše je previše.

Ma nema tu dobije po kicmi pa place,nego je to istina sto sam napisao,ja se bar nisam nikada zalio niti ikad ikome rekao da vara,ali ono nije bilo normalno sta mire dela.U ostalom koji ce k...profesionalcu cheat ili neka skripta? i sam znas kako je to kad si pocetnik pa te onaj jebe sa neakvim cheatom ili vec necim drugim pa ispadas budala kad mu stalno dolazis na NISAN. Ma ustvari jebe mi se. Aj Zdrao!!

X_ice_X

ljudi, malo smo skrenuli sa teme. pitanje da li uklljuciti vote ili ne. ja sam definitvno za NE!!!!! jer bi neka budala koja dode i ne zna igrati, pa dobije po tamburi, odmah mislila ovaj citer, ovaj ovo, ovaj ono. a ljudi bi automatski stisnuli yes(samo pretpostavka) da maknu taj call vote koji bi smanjio koncentraciju na samu igru, te bi kvaliteta igre dodatno pala...  :ziveli