News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Procitajte

Started by Citadel of Pain, May 05, 2008, 07:20:03 PM

Previous topic - Next topic

Citadel of Pain

Pozdrav svim ucesnicima Bitange Tournament-a No1 !

U  ime klana bitange zelim da se zahvalim svima koji su svojim stavom
doprineli da ovaj turnin bude uspesan.

Saopstavamo sledece:

Eliminaciona faza bitange turnira pocinje odmah!

Parove osmine finala mozete pogledati ovde http://www.bitange.com/tournament.htm

Prolaz u ovu fazu obezbedile su prve 4 ekipe u grupi. Dakle, 16 timova u 1/8 finala.

Samo jedan war odlucice pobednika a ne dva kao sto je ranije planirano.

War-ovi se dogovaraju u istom topic-u koji je sluzio i za dogovore u grupama.

Rezultati 1/8 finala se postavljaju u temama u delu OSMINA FINALA.
Molim vas da sve sugestije postavljate na topic-u Bitange Tournament 1 a ne ovde.

Zbog problema sa pojedinim klanovima morali smo da pravimo modifikacije grupa.

Tako smo Zle Majke postavili kao druge u grupi uprkos tome sto imaju manje bodova.
Razlog je sto su odigrali manje meceva od ostalih zbog odustajanja klanova i menjanja grupa
a misljenja smo da nije fer da im plasman bude 4 mesto.
Ukoliko MUP ili DUBRAVA TEAM smatraju da su osteceni takvom odlukom,
predlazemo da odigraju war direktno protiv "Majki" (Good luck  ;D) i tako odluce drugoplasiranu ekipu.

Slicnu situaciju imali smo i u grupi D gde smo kao četvrtu ekipu stavili Otpisane. Ovde je razlog bio veci broj odigranih meceva.

Osmina finala trajace do petka i zato molimo sve klanove da sto pre odigraju war-ove i postave rezultate ovde.

GL HF!  :wah

andaluzist

Ma nema problema sta se tice rasporeda u B grupi.Ja se slazem da zle majke budu drugi jer ipak su puno puno puno jaci od svih u skupini(pa i među jaćima na turniru)...i ne bih htio sa njima uopce igrati jer znam ishod toga wara tako da.........slazem se sa vama u vezi ovoga... :ziveli pozzz zlim majkama a pogotovo DOMI-pijancina  :||

domohomo

laze hebo sliku svoju ja nepijem..... :ziveli

Stefan

Jedan war znaci jedna mapa? Ako je tako ko nam zadaje mapu?

$tring

ne naravno. dve mape.

Simke

Kad je krajnji rok za odigravanje 1/8 finala ?

Citadel of Pain

krajnji rok smo okvrirno stavili petak (juce). Medjutim, vecina klanova nije uspela da odigra jedan war za 5 dana.
Meni licno nije jasno kakvi su to klanovi koji ne mogu da se skupe jednom nedeljno na sat vremena.
Predpostavljam, da su u vecini slucajeva klinci u pitanju.  :)

E sad, da ih nebi sve morali izbacivati sa turnira, taj rok cemo malo fleksibilnije tretirati pa dajemo jos malo fore
ekipama.

Primera radi, svoje obaveze sam pomerio par puta zbog war-a sam Otpisanima. Dva puta se nisu pojavili da bi nam
juce rekli da mogu posle 1 (nocu) e onda nas pet matorih konja  ;D sedi duboko u noc da bi ispostovali turnir.
Ali onda se oni pojavlijuju u lapo 2 samo da nas obaveste da sada idu da spavaju :|| :||.
Onda smo se malo nadrkali ali smo se smirili pa im rekli ok ajde sutra. Ali ma kakvi ne mogu oni ni danas :|| :||, nego u nedelju.
I eto sad se nadamo da nas nece i sutra ispaliti. Jos je u pitanju klan koji sam bas
ja ugurao da idu dalje jer su mi se cinili kao malo ozbiljniji od ostalih.
Dakle, potrebno je punoo strpljenja i tolerancije  :D

Nisam mislio da je tako komplikovano odigrati par war-ova i skupiti 5 ljudi od 8 koliko je mogo da se prijavi.

Simke da ti ponovo odgovorim na pitanje, dajemo jos malo vremena ekipe da se saberu a onda pravimo secu.

Ja se licno ne sekiram previse zbog ove silne neozbiljnosti vec posmatram ovo kao idealnu priliku da skeniramo koje klanove
cemo imati u vidu za sva buduca takmicenja a koje necemo primati jer imamo i mi svoje planove i vidjenje kuda bi cela
ova prica formirana oko nasih servera trebalo da ide i na kom nivou sve ovo vidimo u buducnosti.

Pozz

~LoneWolfs~Extreme

nisam tu da sudim nista...ali ovo nije u redu ajde prvi put zakazu war ,pa iskrsne nesto....dajte im do nedelje zadnji rok

Simke

Hahahh Citadel zar ste stvarno mislili da ce igrati u 1 posle ponoci  :D :D
Eto danas ima lep fix "Otpisani nece odigrati mec" kvota 1.30 -100 % dolazi :)

Ok,hvala na odgovoru,vidimo se u finalu :))))

5i5a

I mi nismo odigrali war,jednostavno ovih nema.
A imamo vremene da odigramo kolkiko ocete warova. 8|
Svaki dan igramo sa nekim,prije neki dan odigrali smo 3 zaredom,ali dzaba kad bleck legion nema.
I sta mi tu mozemo!?NISTA. :ziveli

clumsy

onda jednostavno treba neko od bitangi da odredi da se npr igra u 20 i ko ne dodje izgubio je. ma i nas su jebali za war. jedva sam se bio dogovorio da igramo...  :-[