News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

WoT Ural CUP-prijave!!!!!!!

Started by STEK, March 14, 2011, 04:06:37 PM

Previous topic - Next topic

STEK

http://game.worldoftanks.eu/teams/496/

Napravljen je Klan // Bitange // ,Tier 10-znaci svi koji imaju Tier 10 tenk mocice da se prijavi u klan,oticice na onaj link iznad i ukucace kad mu trazi password:2011 ,pa sad kolko nas bude a trebalo bi bar 14 za turnir,postoji jos Tier 8 i Tier 6..pa sad da vidimo sa kojim Tierom bi se prijavili!

IronC

Lun

Malo kasno palimo, a?  :(
"Registration will close on March 14, do not miss the deadline!"

Za jedan dan ne verujem da ćeš skupiti 14 igrača ni za Tier 6 a ne 10. Ja prvi nemam T10 tenak.   :rant2:

lomach

imam, sve nemacke tenkove, destroyer-e i SPG osim VK4502 (imacu ga danas) i MAUS-a i samo njih vozim. Rusi, ameri i ostalo smece me neinteresuje. Jos samo da nabacim skila :)
Prijavljujem se za te turnire !!!

WEHRMACHT forever !!!!!!!!!!!!!

komara

Quote from: lomach on March 14, 2011, 07:33:19 PM
imam, sve nemacke tenkove, destroyer-e i SPG osim VK4502 (imacu ga danas) i MAUS-a i samo njih vozim. Rusi, ameri i ostalo smece me neinteresuje. Jos samo da nabacim skila :)
Prijavljujem se za te turnire !!!

WEHRMACHT forever !!!!!!!!!!!!!
Ti si J.Tigar,a Lun nema veze ako nemas T 10 moze i nizi Tir,a trebace nam i skauti.Tako da pokrijemo sve.

Eskimko

Negde sam procitao da u obzir dolaze tenkovi koje ste imali pre 1 marta valjda,ja cu sa hummelom da igram ako vec igramo.I neka mi neko posalje pass na PM.

STEK

ima nas 11 trenutno,bar jos 3-je da nadjemo!

IronC

Ne zaboravite da se igra Ruinberg, gde arty nije bas od ogromne koristi....

Lun

Rekoh ja:
Team status: participation denied  :down

IronC

Nema veze kasno smo krenuli..ionako je bio cilj da se samo pojavimo...:)
Bice prilike...