Problem sa punk busterom

Started by Chamil Basaev, March 13, 2011, 09:04:30 PM

Previous topic - Next topic

Chamil Basaev

Pijem kik svaki put kad udjem a kad se vratim u igru pise mi name stealing! Ja igram as ovim nikom vec 2-3 godine na svim vasim serverima i nisam imao ovaj prolem!! pomagajte!

ugly.fender

Chamil Basaev

Hvala ti puno...toliko sam iznerviran bio u tom trenutku da mi nije ni palo na pamet to....

ToTo

Taj tvoj nik je ime čečenskog teroriste zar ne?

dokini

Jeste da li je to problem ?Zato sto se gramticki ne pise Chamil Basaev nego Shamil Basyev....

ToTo

To je problem, promeni nik name.

kgigor

Quote from: ToTo on March 16, 2011, 07:51:11 PM
To je problem, promeni nik name.
jel vidite vi koliko je znanje potrebno da bi bili admini?  :clapping2  :worth

Lun

Quote from: dokini on March 16, 2011, 06:34:34 PM
Jeste da li je to problem ?Zato sto se gramticki ne pise Chamil Basaev nego Shamil Basyev....

Piše se i tako, to što ti koristiš je jedan od njegovih alijasa:

http://www.interpol.com/public/data/noticesun/notices/data/1999/43/1999_14843.asp

ToTo

Kako god da se pise, promeni nick name, ili slede sankcije. Staviti ime čečenskog teroriste kao svoj nadimak  :facepalm:

JaguaR

dokini

Nije problem momak ce da promeni Nik  i prica zavrsena  :offtopic

Kreowski

predlazem  mu nick    :rock3   DOKINI junior   :rock3

mrvica_******|2shooorty|

Kreowski

Ja iskreno nisam nikad  cuo za CHAMIL BASAEV  ali to je moje neznanje  ne vase  ali  cuo sam za  ADOLFa Hitlera  mislim tko nije  i vrlo cesto  ne samo na MIX EXTREME  nego naletio sam i na drugim serverima da dolaze momci sa tim NICKom i njega  nitko nedira   momce  normalno  igra  sve  ok   jos  ga i pohvale  za  score na kraju igre!!!
A kada netko nesto opsuje ili  po nacionalnosti (sto je po meni jos  gore)  nitko ni ne dozivljava... 
po meni za pocetak  prvo se treba rjesiti momaka sa WH  i slicnim alatkama....

Sto se tice tog nick-a  CHAMIL BASAEV  95%  nas koji  igramo mix extreme nikad cula za tog Cecenskog teroristu..   :drinks2