News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

*** IGRAONICA ***

Started by Mykel, May 05, 2008, 11:15:02 AM

Previous topic - Next topic

Mykel

Ako je doogovor u 4h, ajd da to bude u 4h. Juce mi je bilo zao kad su stigli gigi i string , a ja moram da palim  :||. A poceli smo da pucamo u 6h. Nisam se naigrao. :para  Mogu samo da zamislim kako je bilo fino rokanje.

Citadel of Pain

Sledecu nedelju dolazim u 15.50 izvinjavam se zbog kasnjenja.
I svaka cast za ekipe koje ste napravili, iako se nisi naigrao sigurno si uzivao  :wink:
Sledeci put sa vama i Slani pa da bude potpuni ugodjaj.
Najbolji momenat mislim da je bio kada je na onu razbijacinu jos i Masta usao kod vas kao igrac vise.
Tako da ti je do 9 bila prava mera  ;D  ;D

mean

I samo da znas ostali smo do 12:00  :-*,kao u stara dobra vremena :wink:

$tring

Quote from: Mykel on May 05, 2008, 11:15:02 AM
Ako je doogovor u 4h, ajd da to bude u 4h. Juce mi je bilo zao kad su stigli gigi i string , a ja moram da palim  :||. A poceli smo da pucamo u 6h. Nisam se naigrao. :para  Mogu samo da zamislim kako je bilo fino rokanje.

Slazem se... sledece nedleje svi PRE 4 da smo tamo i da pocnemo u 4 igranje... ja sam ove nedelje imao problema, pa sam doooooosta kasnio sa gigimanom......

Mykel

Da Nidzo bilo je sjajno-rastereceno. Jedini mi je problem bio kad sam vas na Burgundiji nalazio po travi kako lezite, plasim se za vas , zbog lajamske bolesti. PU PU PU
Eeej nego da prijavim da statistike od nedelje nisu dobre. Ko je bio najbolji sa shotkom?

SALTSTONE

Mykel

malo sam vam  :disco sa shotkom. I slani mojne se ljutis, ali bilo je tako, samo lezanija po travici, a krpelji su zajebani u ovo doba godine.

SALTSTONE

Prvo....hahahahahhahah :-* :ziveli          Bio si mozda i najbolji sa shotkom ali nisi ostao do kraja :(
Prosto i jednostavno...iskustvo se stice igranjem...tako da u situaciji npr...Burgundija...gadjate neko sa americke kuce a u isto vreme cujes korake nekog koji ti dolazi a radar pokazuje da nije tvoj...uradices sledece....zalezes kako bi izbegao pogodak sa kuce i u isto vreme bio efikasan sa neprijateljem koji ti dolazi sa shotkom :) npr...Mykel
   Inace dobro znas da ja nisam lik koji lezi na jednom mestu...steta sto nema statistika za donete zastave, odbrane i asistencije... :aug

|ndb| Dusan Silni

:-[ mojne kenjate svi, lezali ste na sve strane, predlazem da Beg ubaci neki mod, de dobijate asove, pa si iskopajte i rovove!!! :-[ :ziveli. Evo ako sta znaci, sledecu nedelju ja igram sa ekipom milance i sinovi...... ;D

SALTSTONE

Mykel

BIO SAM U SBB-u I USKORO STIZE NET, HA HA HA HA HA HA HHAHA AHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :rnr

Zver

$tring

Quote from: Mykel on May 12, 2008, 04:58:00 PM
BIO SAM U SBB-u I USKORO STIZE NET, HA HA HA HA HA HA HHAHA AHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :rnr

diiiiivno!  :awm

clumsy