1/4 Finala * Budaletine - Medvjedova Druzina *7-21

Started by Spinx!!, February 16, 2011, 11:57:06 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Budaletine - Medvjedova Druzina
7-21 ( 7-13, 0-8 )

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     18.02.2011
Mapa:       mp_carentan, mp_trainstation

Sony

Evo pricao sam as Fenderom i dogovorili smo se da se igra u 21, iako jedna i druga strana pristaje jos uvijek na promjene ;)

[21:18] mD ' Sony: ooj
[21:18] mD ' Sony: jesi tu??
[21:19] Fender: da
[21:19] mD ' Sony: kad vama pase
[21:19] mD ' Sony: za petak?
[21:20] Fender: uh
[21:20] Fender: aj  da vidimo  to  u cetvrtak  uvece ili  petak  po  danu
[21:20] Fender: ne znam  jos  nista
[21:20] mD ' Sony: pito sam
[21:20] mD ' Sony: stos e toga tice
[21:20] mD ' Sony: mora bit u petak bas
[21:21] mD ' Sony: u intervalu od 18-21
[21:21] mD ' Sony: ja sam za 21 buduci da mojih trenutno nema
[21:21] Fender: ok  ..moze
[21:21] Fender: ali  cemo  jos  videti  ima vremena
[21:21] mD ' Sony: rekli mi da danas to treba kakti dogovorit
[21:21] mD ' Sony: pa napisat cu tamo
[21:21] mD ' Sony: 21 i ti potvrdi
[21:21] mD ' Sony: pa u slucaju
[21:22] mD ' Sony: da dode do promjena
[21:22] mD ' Sony: probat cmeo to izkorigirat ;)
[21:22] Fender: dogovoreno  :)
[21:23] <This user is now playing World Of Tanks>
[21:24] mD ' Sony: i u slucaju
[21:25] mD ' Sony: da jedan od timova nema 5 igraca
[21:25] mD ' Sony: prisatajemo na igru 4v4?
[21:25] mD ' Sony: ja sam za
[21:25] mD ' Sony: vi??
[21:25] Fender: ma  vazi ..dogovor  kuci  gradi
[21:25] mD ' Sony: oke
[21:25] mD ' Sony: thx
[21:25] Fender: :)

Tasmara

Zanimljiva tekma  ;D
Sony je rekao da ce me pustiti da ga ownam   :cray
Salim se,gg,bese zanimljivo doista  :bye2

MakiMDSS.rs

ulozena je zalba kod admina a admin nije reagovao , pa zbog mog posta koji je zakasnio ocu da admin uvazi jer nije odradio svoj posao , demo - deno , lisac i risse

deno - kretanje u germanima tacno znanje dolaska igraca , prefire , wallaim , smokeshoot narocito kad je ubio tamaru na plantu dok je plantala u gustom dimu .

lisac - nemoguce pozicije uvek gde su suparnicki igraci , smokeshoot , wallaim , prefire , a narocito kretanje po kucama i tacno bacanje bombi kad treba i gde treba da se sasece igrac pre nego sto krene .

risse - pa sine ti nemas smoke uopste , i to cekanje u kucu na sprat ioako ne bih trebalo da znas de su nasi , i to tacno izlazenje na prozorima u sekundu kad treba a pritom ne cujes suparnicke igrace , i ta kretnja tvoja uvek sa ledja znajuci koliko i gde koga ima ccccccc .

ajde ajde cekamo danas radim timestamps iako idem na LAN posle do uvece je sve tu ...

ToTo

Maki, opet pogresno, procitaj pravila, demo samo sat posle wara mozes traziti. Niste obavezni ostaviti demoe, ali bi bilo lepo ako bi to uradili.

Sony

Quote from: M.MaKi.C on February 19, 2011, 01:25:49 PM
ulozena je zalba kod admina a admin nije reagovao , pa zbog mog posta koji je zakasnio ocu da admin uvazi jer nije odradio svoj posao , demo - deno , lisac i risse

deno - kretanje u germanima tacno znanje dolaska igraca , prefire , wallaim , smokeshoot narocito kad je ubio tamaru na plantu dok je plantala u gustom dimu .

lisac - nemoguce pozicije uvek gde su suparnicki igraci , smokeshoot , wallaim , prefire , a narocito kretanje po kucama i tacno bacanje bombi kad treba i gde treba da se sasece igrac pre nego sto krene .

risse - pa sine ti nemas smoke uopste , i to cekanje u kucu na sprat ioako ne bih trebalo da znas de su nasi , i to tacno izlazenje na prozorima u sekundu kad treba a pritom ne cujes suparnicke igrace , i ta kretnja tvoja uvek sa ledja znajuci koliko i gde koga ima ccccccc .

ajde ajde cekamo danas radim timestamps iako idem na LAN posle do uvece je sve tu ...

ne znam kako je kod vas, ali kod nas na tsu nema puno price osim vasih pozicija, odn kad nekog vidis ili cujes automacki govoris di je, a to uvelike pomaze u takvim situacijama i nakon tolikih sati provedenih u cod2 mislim da manje svi znamo di ce ko stajat tako da tvoje rijeci nemaju smisla ali demoi stizu da se uvjeris i sam.

i btw. pocni igrat malo cod4 pa ces vidjet killeva kroz dim, zid i shvatit ces da ovo u cod2 je goli k ;)

Legacy

prijatelju moj caen nasa home mapa 2-3 god znamo sve zivo i nezivo na njoj jasno da lisac zna tocno di ste vi 1. TS di govorimo pozicije 2. imamo taktiku 3.mapa nam u malom prstu i sto se tice rise i sto on ''nema smoka'' mi smo na strat vjezbali di treba gadat kroz smoke na kolodvor :) tako da demoe ce te dobit nije problem nista neskrivamo...gg

btw. ni svoju mapu ne igrate dobro...

deno!?

Demo Carentan: http://www.sendspace.com/file/ldzxk7
Demo Cean      : http://www.sendspace.com/file/zbwrdg
Maki za Boga miloga nemoj vise wajnat...jer wajnas otkada je poceo cup -.-.....sve u sve GG

Sony

Evo demoa ;)

rise demo http://www.megaupload.com/?d=L59B3SSY
lisac demo http://#cenzura#.com/files/448767713/budale.rar

AlekSerbia

Quote from: Tasmara on February 19, 2011, 04:06:34 AM

Sony trebas da se sramis ....das obecanje i ne ispunis  :whip3:

Sony

Quote from: ALEK on February 19, 2011, 05:52:24 PM
Quote from: Tasmara on February 19, 2011, 04:06:34 AM

Sony trebas da se sramis ....das obecanje i ne ispunis  :whip3:

ma joj...pustio sam par puta, al nisam mogo stalno  bilo bi preocito :D

vd|cube(im)

Svaka čast MD-u i čestitke na pobjedi, budaletine klan vam оeli uspjeh u daljnjem natjecanju   :handshake:, a makija ko  :icon_bad:

lojer

Maki ti imas ozbiljan problem.  Secam se da si i za japeta , krasica simketa i vulleta vikao da haxaju dok smo igrali u ZTS pa si zbog toga i napustio ZTS. Pre neki dan si postao ovde da su igraci mD klana uhvaceni sa citevima a nisi prilozio nijedan dokaz. COD igram vise nego ti imas godina i oduvek sam noob :)  ali nikad nisam vajnao da svi zivi haxaju. mD klan je cuven po tome da je clean. Igram za mD klan i znam da niko ne haxa u klanu. Molim te prestani da kenjas vise i pricas gluposti.

Sony

Quote from: vd|cube(im) on February 19, 2011, 07:21:39 PM
Svaka čast MD-u i čestitke na pobjedi, budaletine klan vam оeli uspjeh u daljnjem natjecanju   :handshake:, a makija ko  :icon_bad:

hvala hvala, sto se makija tice..nadam se da ce preko demoa nesto naucit  :D

STEK

Quote from: lojer on February 19, 2011, 07:55:45 PM
Maki ti imas ozbiljan problem.  Secam se da si i za japeta , krasica simketa i vulleta vikao da haxaju dok smo igrali u ZTS pa si zbog toga i napustio ZTS. Pre neki dan si postao ovde da su igraci mD klana uhvaceni sa citevima a nisi prilozio nijedan dokaz. COD igram vise nego ti imas godina i oduvek sam noob :)  ali nikad nisam vajnao da svi zivi haxaju. mD klan je cuven po tome da je clean. Igram za mD klan i znam da niko ne haxa u klanu. Molim te prestani da kenjas vise i pricas gluposti.
http://www.youtube.com/watch?v=12tce-THLUE

me love you long time...

wOo3cA

Quote from: lojer on February 19, 2011, 07:55:45 PM
nemoj tako,znamo svi da si semi pro... :tease