II Kolo *High'Light - <<Tit@ns>> 11-0

Started by Spinx!!, February 02, 2011, 12:34:12 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

High'Light - <<Tit@ns>>
11-0

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     12.02.2011
Mapa:       mp_trainstation  

anuts

Pošto se niko ne javlja na XF sada od Tit@nsa, da ovdje napišem da mi moоemo igrati najkasnije do 18:00.

STEK

svi vi zapnete u neko JEBENO vreme da igrate...ADJAIFDAIENFALOKMCALIOSJDAPJDADLAD!

Dosta od mene!

Axwell

A mi mozemo igrati tek posle 18:30 i sta sada?

anuts

Quote from: Axwell on February 12, 2011, 07:35:07 PM
A mi mozemo igrati tek posle 18:30 i sta sada?

Match je prema organizatoru trebao biti odigran u 18:00, mi smo bili tu čekali 10-15 minuta vas nije bilo. Prema tome 18:30 nije satnica koja je zakazana prema organizatoru za odigravanje, tako da nikoga ne zanima što ti moоeš igrati u 18:30.

Axwell

Ma serem se ja na turnir i organizaciju i na te igrace sto pola pricaju da igramo kao fun,da se zabavimo ovo ono,a svi bi popusili kurac za jedan win..Ako cekas 10 min,zasto nebi jos 5...Stvarno zalosnoo,a najvise mi zao Steka od ovoga,uzmite i treci win,totalno me boli kurac..

ToTo

Quote from: Axwell on February 12, 2011, 07:52:08 PM
Ma serem se ja na turnir i organizaciju i na te igrace sto pola pricaju da igramo kao fun,da se zabavimo ovo ono,a svi bi popusili kurac za jedan win..Ako cekas 10 min,zasto nebi jos 5...Stvarno zalosnoo,a najvise mi zao Steka od ovoga,uzmite i treci win,totalno me boli kurac..
Axvell, prvo skrati jezik, da ne bi ban popio. Ako imas zamerki, naravno da mozes pisti, ali lepo, kulturno, a ne ovako. Ovo je nas turnir, i na njemu vaze nasa pravila. Pre prijavljivanja mogli ste ih procitati.  Kad vi budete pravili turnir, odredite svoja pravila. Nije problem u terminima, vec u vasem klanu ocigledno, jer termini su odredjeni odavno i postavljeni na forum. I pored toga vi ne mozete da se okupite i odigrate 1 war??? Da smo vam odredili termin u ponoc ni tada vam ne bi odgovaralo, jer izlazite i sl. Zajebi sa prozivkama, a ti Stek, drugarski savet, napravi reda u klanu, jer si se jedini cimao oko svega, a oni te ispale.