Caen??Wtff???

Started by R@mzes, January 31, 2011, 03:27:31 PM

Previous topic - Next topic

Da li treba izbrisati caen sa liste mapa za turnir?

DA
13 (33.3%)
NE
25 (64.1%)
MOZDA
1 (2.6%)

Total Members Voted: 29

R@mzes

Ovako ja mislim da treba u grupnoj fazi da se samo  igraju lan mape koje izaberu admini a poslije grupne faze da svaki od klanova igra svoju home mapu ne bitno bila ona leningrad,breakout ili neka druga.

Ili  da se izbaci i caen jer nema smisla da se igra mapa koja nije ukljucena u lan mape a da druge ne mogu.

Spinx!!

Predlog se odbija......Hvala lepo

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: HyDroxZ on January 31, 2011, 03:45:29 PM
Predlog se odbija......Hvala lepo
N1  :yahoo
Caen najbolja mapa medju njima  :super

R@mzes

Mene zanima  misljenje drugih ne mora se ni prihvatiti ali ocu da vidim sta drugi misle a ti bi mogao malo da poslusas sta drugi misle.

Ako je cilj zezancija i dobro druzenje onda ostavi samo lan mape.

I oznacio si neka mjesta na koje se ne smije skakati a nisu jumpovi uopste.

Spinx!!

Quote from: R@mzes on January 31, 2011, 04:02:18 PM
Mene zanima  misljenje drugih ne mora se ni prihvatiti ali ocu da vidim sta drugi misle a ti bi mogao malo da poslusas sta drugi misle.

Ako je cilj zezancija i dobro druzenje onda ostavi samo lan mape.

I oznacio si neka mjesta na koje se ne smije skakati a nisu jumpovi uopste.

E tvoje komente zadrzi za sebe molicu lepo :D
A posto vecina kaze ne i ovako i onako predlog se ne usvaja tako da moze LOCK

fanTom!

Bolje bi bilo da stavite neku rusku mapu posto je vinter cup  :stoner:

R@mzes

Koliko ja znam forum je tu da se daju svoji komentari a ne da se neko pravi vazan sto ima administratora i da locka temu 5 minuta nakon sto je otvorena.

Spinx!!

nja smesan post o tome se radi!!!!!!!
Pravila su pravila a pravila se moraju postovati.....
O tome si trebao misliti kada si se priajvio za Cup a ne sada!!!!
Ili ima mozda ona druga strana sto bi rekao Maki :: Ne radi mi na toj mapi moj SKILL::

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: fanTom! on January 31, 2011, 04:11:30 PM
Bolje bi bilo da stavite neku rusku mapu posto je vinter cup  :stoner:
Neka ruska umesto toujana  :D

R@mzes

Ako se ne varam ovo je sekcija za postavljanje pitanja u vezi cupa zato sam i postavio to pitanje u vezi mape i zanima me sta drugi misle o tome i da svaki  predstavnik svoga  klana odgovori na postavljeno pitanje.

Znam da moram postovati pravila posto je tvoj cup ali mi nije jasno zasto si stavio ,,zabranjeno jumpanje'' i oznacio mjesta koja nemaju veze sa jumpom?

Talijan

:hmm pa da...najbolje da se igraju samo lan mape..jer ovako izgleda kao da neki klan ima "protekciju"... :stoner: ehh da mislim samo sto se tice "jumpova" pola od toga nije jump.. :spiteful

Spinx!!

Ne znam samo sto je bitno sta ostali misle ali ajde....
Eto vidis to sam nasao na jebanom ESL i to se vodi kao JUMP
Jos nesto?
Pitanje vezano za tunir a ne za ostale sta misle
Dodaj ih na x fire pa pitaj a ne da cimas ceo klan da ti da 5 glasova

Team.iNfamous*DrDrift

A ti posto si admin ne moras da cimas klan,vec samo ukucas broj 10 ili koliko hoces da ti bude :-)  SMF je cudo ,al nema veze igracemo se,sta je tu je,pa sta bude....

Spinx!!

Quote from: iNfamous-Clan.com | DRIFT on January 31, 2011, 04:46:58 PM
A ti posto si admin ne moras da cimas klan,vec samo ukucas broj 10 ili koliko hoces da ti bude :-)  SMF je cudo ,al nema veze igracemo se,sta je tu je,pa sta bude....

Ti ocigledno imas neke probleme ili sta?
Jedno je ADMIN a DRUGO MODERATOR
A posto vidim pa pokusavas pametovati preskoci mene i ovaj FORUM molim te!!!!

ToTo

Quote from: R@mzes on January 31, 2011, 03:27:31 PM
Ovako ja mislim da treba u grupnoj fazi da se samo  igraju lan mape koje izaberu admini a poslije grupne faze da svaki od klanova igra svoju home mapu ne bitno bila ona leningrad,breakout ili neka druga.

Ili  da se izbaci i caen jer nema smisla da se igra mapa koja nije ukljucena u lan mape a da druge ne mogu.

Ja mislim Ramzes, da ti prvo treba dobro da procitas pravila, pa tek onda da pokreces temu, u kojoj predlazez nesto sto je vec reseno na isti nacin  :rofl :rofl :rofl

U grupnoj fazi, igrace se mape koje mi odredimo, jedna po danu, znaci u petak 11.02.2011. svi klanovi koji igraju taj dan, igrace na primer Toujane(ovo je samo primer), a od 1/4 finala, igra se po dve mape, a svaki klan bira svoju, od onih 6 ponudjenih - tako pise u pravilima, a ti to predlazes , mislim ..... :facepalm:

Mape, ove ili one, da Caen, ne Caen i slicno... Ista situacija kao i na public serverima, svaku mapu neko voli, a neko ne, tu se definitivno ne moze ugoditi svima, ali posto su pozvani klanovi itekako iskusni, siguran sam da im nece biti problem neka mapa, koja nije standardna. Odabir mapa u grupnoj fazi ce napraviti Spinx, kome je ovo 4-ti turnir koji organizuje, i Jape , koji je jedan od najboljih igraca cod-a na ovim prostorima, i iza sebe ima xxxxxx turnira, tako da........

Na kraju, ovaj deo foruma sluzi za postavljanje pitanja o forumu. Ne razumem zasto postavljas glasanje, koje se tice neke odluke o nasem turniru. Kada budes pravio svoj turnir, organizuj sve onako kako ti moslis da je najbolje, a nas pusti da radimo kako najbolje znamo i umemo. O mapama se raspravlja u drugom delu foruma, pa molim te postavi topic tamo. 
Nema ljutnje, zamisli da ja udjem u tvoju kucu i pocnem razmestati namestaj po svojoj volji, razumes, tema je besmislena.

Nemojte zakljucavati temu, mada ne vidim cemu dalja rasprava, bice onako kako Jape i Spinx odluce.

olo-sh

ma da stele bitangama pobjedu
a ako nebude dovoljno vrati ce domu za finaleeee :tease

MakiMDSS.rs

ja cu napisati samo ovo posto vidim da se traze mape sa LANA a niko ne zna da je CEAN bila i ostace jedna od prvih MAPA SA LANA koja se igrala od CoD , CoDUO , CoD2 na lanovima , jer je jedina mapa za koju treba taktika a ne rush sistem , i vi tako zvani SKILLERI nemate pojma da je igrate jer niste ekipa nego MIX PUBLIC igraci .... da ne oduzavam CEAN sam ja izabravo bas da se vidi SKILL pojedinih ekipa .... i da je FUN turnir ja sam predlagao da se igraju mape sve koje nisu LAN mape posto je ovo zabavnog tipa .... ali posto se i da videti ovde da ima SKILLERA morali smo LAN mape i jednu STARU LAN mapu da ubacimo video sa LANA -

TEK9 JEPLAAAAAA
http://www.tek-9.org/cinema/jeplaaa_beta_screener-58.html

tu ce te videti CEAN mapu pa pokradite nesto

fanTom!

Ja se slazem za cean moze ta mapa,ali mogo bi da se stavi jedan ruska mapa.

stewzoR

Quote from: M.MaKi.C on February 01, 2011, 12:45:45 PM
ja cu napisati samo ovo posto vidim da se traze mape sa LANA a niko ne zna da je CEAN bila i ostace jedna od prvih MAPA SA LANA koja se igrala od CoD , CoDUO , CoD2 na lanovima , jer je jedina mapa za koju treba taktika a ne rush sistem , i vi tako zvani SKILLERI nemate pojma da je igrate jer niste ekipa nego MIX PUBLIC igraci .... da ne oduzavam CEAN sam ja izabravo bas da se vidi SKILL pojedinih ekipa .... i da je FUN turnir ja sam predlagao da se igraju mape sve koje nisu LAN mape posto je ovo zabavnog tipa .... ali posto se i da videti ovde da ima SKILLERA morali smo LAN mape i jednu STARU LAN mapu da ubacimo video sa LANA -

TEK9 JEPLAAAAAA
http://www.tek-9.org/cinema/jeplaaa_beta_screener-58.html

tu ce te videti CEAN mapu pa pokradite nesto
Tako je Maki,tu lezi jedan od problema novih igraca,upalili su cod juce,i seli za toujane i burgu...

STEK

Quote from: M.MaKi.C on February 01, 2011, 12:45:45 PM
, i vi tako zvani SKILLERI nemate pojma da je igrate jer niste ekipa nego MIX PUBLIC igraci ....

Di Di,kakva uvreda za ceo Infamous klan...pa ovo nikako ne sme da prodje ne kaznjeno... :cray

PS:btw,satnice za turnir su sve samo ne normalne.... unapred zahvalan!

MakiMDSS.rs

nije ovo osnovna uvreda za INFAMOUS nego za sve igrace koji su juce seli za cod2 , kao sto kaze stewa

ToTo

Pobogu ljudi, pa jeste vi uopste procitali pravila turnira??? Satnica mora da postoji, kao neka osnova, a vi izvolite, dogovorite se sa protivnikom i pomerite war.

War zakazan za petak, mora se odigrati u petak, a u koliko sati, dogovorite se team leaderi, i postavite obojica post na forumu, u kojem potvrdjujete dogovor. Ako to ne uradite, ili bude postavljen samo 1 post(od jednog klana), mec pocinje u vreme koje smo zakazali, i ko se ne pojavi.......citajte u pravilima dalje.

Ako je rano, jedan iz klana nece stici iz skole, ako je kasnije, jedan iz klana mora u grad, pa ne moze igrati, pa mislim jbg, sat vremena ako ne mozete odvojiti ......................prosto je nemoguce svima udovoljiti.

STEK

Quote from: M.MaKi.C on February 01, 2011, 04:20:28 PM
nije ovo osnovna uvreda za INFAMOUS nego za sve igrace koji su juce seli za cod2 , kao sto kaze stewa
svi "novi" igraci ujedinite se i naucite Caen mapu!!!!

PS:hvala ToTo na objasnjenju,jbg,nov sam u svemu ovome...trenutno gledam demoe de se nalazi mapa CAEN !

ToTo

Ma opusteno, i ja sam nov  :whistling

Caen je dobra mapa. Igrao sam je davno, i pre neki dan je String vratio na SD org server, pa sam se malo prisetio dobrih mesta za ˝spavanje˝  :rofl :rofl

Srecno na turniru   :hat

STEK

potpuno je nepotrebna ta mapa Caen,al ajde nekom se "digao"....pristupio sam turniru pa sam i prihvatio pravila :nervous:

Spinx!!

Quote from: STEK on February 01, 2011, 08:08:00 PM
potpuno je nepotrebna ta mapa Caen,al ajde nekom se "digao"....pristupio sam turniru pa sam i prihvatio pravila :nervous:

ma i ja sam nov ovde samo da se zna.....ali jebiga nema matmate za steka zato se on i ljuti :D
a ko se ljuti TOTO mu uvali kruti :DDDDDDDDDDDDDDDD

:wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah

STEK

a sta ces,ja sam ti "MIX PUBLIC PLAYEAAA",nisam kao ovi stariji igraci koji su surfovali po evropi de se igrao Caen!

PS:Matmata je ZAKON!

ToTo

Quote from: STEK on February 01, 2011, 08:22:45 PM
a sta ces,ja sam ti "MIX PUBLIC PLAYEAAA",nisam kao ovi stariji igraci koji su surfovali po evropi de se igrao Caen!

Matmata je moja omiljena  :super :super

Ko ne zna, onaj zidic kod B planta gde cesto boravim, sam ja sam ozidao  :rofl :rofl

stewzoR

:omg: PS:Ne hranite trollove ^

olo-sh

Quote from: ToTo on February 01, 2011, 09:15:55 PM

Matmata je moja omiljena  :super :super

Ko ne zna, onaj zidic kod B planta gde cesto boravim, sam ja sam ozidao  :rofl :rofl
tzv.totov zidic

$tring

Quote from: R@mzes on January 31, 2011, 03:27:31 PM
Ili  da se izbaci i caen jer nema smisla da se igra mapa koja nije ukljucena u lan mape a da druge ne mogu.

Tek sad sam procitao celu pricu, pa rekoh malo da se ukljucim u razgovor. Ramzes, Spinx ti je odgovorio odmah u drugom postu sve. Ne znam sto spominjes jump-anje? Proveri da li su oznacena mesta zaista jump. Nismo ih mi izmislili.

@ALL
Zeleo sam da napisem nesto u vezi cele te polemike i svima vama koji igrate 'CALL OF TOUJANE 2', oh pardon 'CALL OF DUTY 2'. Ukoliko niste znali, Call of Duty 2 ima 16 mapa koje dolaze sa igrom. Pored toga postoji jedno 2000 custom mapa sto dobrih sto losih. Nije mi zaista jasna ta logika i recenica 'treba izbaciti Caen jer snema smisla da se igra mapa koje nije ukljucena u lan mape' ... Hmm? Koje su to LAN mape a koje su NE-LAN mape? Mapa je mapa, a problem svih vas iskusnih igraca koji imate 1000+ sati je taj sto 98% slucajeva igrate dve mape : Burg i Toujane. Prosirite malo znanje i probajte i neke druge.... Sto se u Formuli 1 ne voze samo dve staze? Sto se fudbal ne igra samo na dva stadiona? itd... Nije problem Caen. Problem je sto ne znate da igrate Caen, i sto ga nikada necete ni nauciti jer igrate Toujane kao hipnotisani. Kako li vam ne dosadi? Jel Toujane stvarno toliko dobra mapa da su sve za nju treca liga? Nije... Ne razumem onda zbog cega ljudi igraju 0% custom mapa, a od 16 default igraju samo dve...  :suicide

djed

posle turnira ce neko otvorit temu...TOUJANE WTF???bolje CAEN...  :tease2