News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

zeleo bi prestaviti svoj klan :D

Started by spawn82, January 31, 2011, 02:36:08 PM

Previous topic - Next topic

spawn82

Ovako radi se o ekipi koja je pocela da skuplja igrace za cod4 i cod2...imamo 1 cod2 org server ali nznm jos koliko dugo...zeleo bih ako neko ima ili zna kako da nadjem sponzora za klan da mi pomogne ako moze..team se sadrzi od 11. igraca koji su activ uvek i uvek su za war za sad ne igramo cb ali pcw rasturamo..imamo web klana ko zeli neka se jawi ewo link http://born2kill-clan.weebly.com/clan-wars.html tamo ima swe o nama...unapred zahwaljujem ko mi moze pomoci oko sponzora :D...jedno weliko hwala :D

stewzoR

KeNo the fucking emo :D
spawn - OH YEA  :o
djoko LOOK AT ME ,GOT MUSCLES  :-\

btw druze moj,sponzor se ne trazi stavljajuci na status B2K NEED SPONZOR FAST Blalbalbal,tako ja mogu staviti NEED 100 euros plz tnx bai,i ocekivati da mi neko da 100 evra...sponzore TI moras da trazis i da cimas

spawn82

btw ne igras za moj klan status sam stavio u slucaju da mi neko od liste prijatelja pomogne...btw sponzore trazim preko neta i nasao sam vec vise njih tako da nemoj da baljazgas i bacas prazne price i neces igrati nikad za nas jer si LOW!!!!!!

Jacⱪ Sparroⱳ™

DexonDee

spawn82

ljudi ne trazim od vas da me zezate nego da mi pomogne zato postoje forumi i ostali sajtovi ako hocete ako ne nemojte se muciti da pisete... :diablo

stewzoR

Od kad vam je STEELSERIES sponzor  :shok ?

s1k1

Od kada je ovaj klan? Ja sam clan klana koji ima isto ime i napravljen je 2008 godine ali ga je jedan igrac totalno upropastio pa smo ga pre jedno mesec dana ponovo vratili tj. preporodili :D Mogli bi da se dogovorimo oko taga, jer mi b2k' nick nosimo mnogo pre vas tako da bih te zamolio da svom klanu smislis novi tag u igri  :wink2  :hat
GL & HF !  Pozz by s1k1 :whacky:

spawn82

Quote from: s1k1 on February 01, 2011, 11:00:51 PM
Od kada je ovaj klan? Ja sam clan klana koji ima isto ime i napravljen je 2008 godine ali ga je jedan igrac totalno upropastio pa smo ga pre jedno mesec dana ponovo vratili tj. preporodili :D Mogli bi da se dogovorimo oko taga, jer mi b2k' nick nosimo mnogo pre vas tako da bih te zamolio da svom klanu smislis novi tag u igri  :wink2  :hat
GL & HF !  Pozz by s1k1 :whacky:
aha pre mesec dana molim lepo mi nosimo ovo ime klana vec 4 meseca tacno!tako da molim lepo!!!!tad nas je bilo samo 3 u klan djoker,keno i ja zato molim lepo....a ti stewo molio bih da se ne mesas kad nista neznas tako da FU!

Jacⱪ Sparroⱳ™

stewzoR

Samo ga pitam od kad mu je STEELSERIES sponzor?

ToTo

s1k1

Nisam ja zeleo nista lose bas mene briga kako se tvoj klan zove samo sam hteo da predlozim da vi promenite tag u igri zato sto imamo bukvalno isti. Msm ne morate vi ali bilo bi lepo od vas zato sto nas klan postoji 2-3 godine. Hvala,necu se vise mesati samo sam predlozio.  :rock3

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on February 02, 2011, 05:53:17 PM
Samo ga pitam od kad mu je STEELSERIES sponzor?
Stewo koji je tebi ...sve bi da znas :) iskuliraj malo :D dodji da se druzis samnom i sa HyDroxZ bicemo fini ...ne se brines  :tease2

MakiMDSS.rs

ne alek lepo ga stewa pita ajd sad cu i ja , brate od kad je tebi sponzor jedna velika kompanija koja nije odobrila sponzorstvo TEK9 community-u a vama jeste BUSTED!!!

Luda Krava

Maki umesto sto gubis vreme na ove nebitne teme  bolje bi bilo da se posvetis  temi  "Lan CoD2 i CoD4 cfg i Objasnjenje za komande u CFG " i dalje cekamo nastavak, nemoj misliti da smo zaboravili :yes

MakiMDSS.rs

reinstal sam WIN i + imam ispite do Srede tako da posle cu da odradim dalje sta treba

spawn82

Quote from: s1k1 on February 03, 2011, 01:25:25 AM
Nisam ja zeleo nista lose bas mene briga kako se tvoj klan zove samo sam hteo da predlozim da vi promenite tag u igri zato sto imamo bukvalno isti. Msm ne morate vi ali bilo bi lepo od vas zato sto nas klan postoji 2-3 godine. Hvala,necu se vise mesati samo sam predlozio.  :rock3
keno ti kaze jedino moze da promeni tvoju glavu....a vas klan je UMROOO i pre mesec dana ste ga podigli a mi smo pre 4 meseca stvorili taj klan pa si ti leave iz mog klana a kreirao nazad svoj b2k i tako da nemoj da lazes VISE!!!!

spawn82

sta te briga od kad je nama steelseries sponzor...to je bilo malo preko veze dobili smo ts3,org keyeve,3 servera(org),logo,web,i sve sto treba imati 1 klan eto sad znas sve

DexonDee

Lepo je sto ste sve to dobili :) gde mozemo da vidimo web itd?

MakiMDSS.rs

jao  :baby bolje ti je da  :shutup: jer si uvacen da lazes danas sam pricao sa MASTER adminom steelseries i kaze da ne postoji ni jedno sponzorstvo ka Balkanu uopste ... BUSTED

spawn82

Quote from: DexonDee on February 04, 2011, 05:45:51 PM
Lepo je sto ste sve to dobili :) gde mozemo da vidimo web itd?
web se jos uwek radi cim dobijemo sa zadovoljstvom dajem link :D

spawn82

a naprimer to je bio odg za stewzora posto je dosadan i sta ga boli K ko i kad i gde nas sponzorise posto je pic** koju do sad nisam nikad video i bolje da se pokrije usima nego sto serucka nesto ovde imamo sponzora nije steelseries ali su slicni ko oni i sve to sto pise smo dobili tako da pstttt!!

stewzoR

s1k1

Brt ti si mene pomesao sa nekim o.O Ja nikada nisam bio u tvom klanu niti znam da ste klan podigli pre 4 meseca. Ja sam bio inactive 8 meseci, a dok sam ja bio u pravom b2k-u sa blacky-em i eliXirom ti si igrao SuperMaria...I ti i taj tvoj KeNJo !!! Bb sad i manite me se vise nisam hteo nista lose.

MakiMDSS.rs

ma vidis da klinac kenja prvo je steelseries pa sada nije on nego neko slican ahahahaha koga laze lik ima 4 puta ozbiljnije ekipe kao npr pre  svega PARANOIC koja je od 2006 godine i jos nisu uspeli da nadju nekog jaceg sponzora za sada ... a vi tek postali tu pre 4 meseca i odma steelseries sponzor cek a da niste mozda i TEK9 uhvatili da vam bude sponzor BUAHAHAHAH ... EPIC FAIL BUSTED  :omg:  :icon_bad:

au da niste mozda i LANABLE ekipa? ajd ocu i ja da dobijem sponzora mi smo bili 3ci na Open Cupu Clan Base u Premier League ...

spawn82

Quote from: M.MaKi.C on February 05, 2011, 12:39:25 AM
ma vidis da klinac kenja prvo je steelseries pa sada nije on nego neko slican ahahahaha koga laze lik ima 4 puta ozbiljnije ekipe kao npr pre  svega PARANOIC koja je od 2006 godine i jos nisu uspeli da nadju nekog jaceg sponzora za sada ... a vi tek postali tu pre 4 meseca i odma steelseries sponzor cek a da niste mozda i TEK9 uhvatili da vam bude sponzor BUAHAHAHAH ... EPIC FAIL BUSTED  :omg:  :icon_bad:

au da niste mozda i LANABLE ekipa? ajd ocu i ja da dobijem sponzora mi smo bili 3ci na Open Cupu Clan Base u Premier League ...
Pa naprimer maki KeNo igra za klan iMPETUS koji takodje igra od 2007* godine pa smo nasli sponzora jer i oni ga imaju pa nam je shinjuri pomogla admin tog klana a dobra prijateljica od kene tako da nas sponzorisu hostgate,hcl,mutantii,care mi igramo 2 godine imali smo vise klanova razlicitih tako da nemoj da mislis da igramo 4 meseca nego 2 godine*a ti me nisi pitao nego je pitao steva bio upororan pa eto dobio odgovor a da si ti pitao od kad su vam oni sponzori rekao bi nisu...nego su ovo sponzori i tako lepo a ne steva je uporan i sta njega briga koje meni sponzor.....tako da maki molim te ne seri puno!!!!kao naprimer ja sam video vise likova koji drze statu need clan sposors na xf pa su ga i nasli,tako i ja drzim a to sto steva mora da sere need 100 euros sam mu ja kriv sto je siromasan pa nema sto euors!!!!! iskreno na ovom jebenom forumu nesme covek nista da stavi a da ga ne prozivaju.........ali videcemo mi uskoro za moj klan VIDECEMO!!!!

MakiMDSS.rs

YOU WNB PRO TROL? ajde opusti se dete TRPAM  :icon_bad: te malo , ej macko svidjas mi se mnogo si lepa  :icon_bad: bi te znas? mnogo si gotivna ...

http://www.youtube.com/watch?v=95SYdjRVCR0&feature=feedlik

STEK

VIP.er

Aman ljudi, cemu vodi ova "rasprava" ?! Ovo je bas ono tipa:moj tata je jaci od tvog.

MakiMDSS.rs

ma vidis da zezam tipa doslo mi malo ... moram nekog malo da  :icon_bad:

spawn82

:flag_of_truce
Quote from: M.MaKi.C on February 05, 2011, 05:01:05 PM
ma vidis da zezam tipa doslo mi malo ... moram nekog malo da  :icon_bad:
e pa ovo nisam ocekivao stvarno sad makar me banali bilo gde...trpam ti ja znas vec koga bezobraznice ne vaspitani!!!!toliko godina a ponasanje nula e pa decko nisi na mom nivou tako da odjebi sad vise retard vanzemaljski!!!!

stewzoR

Darkman Ki-Ninja

AlekSerbia

goja777

Dobar su klan Keno je dobar Djoker isto a spawn nema sta pricati o njemu  sve u svemu dobri su nadjite sponzora kod PREDATORA HAHAHAHHAHA  :hat