News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CALL OF DUTY 4 PUBLIC?

Started by $tring, January 29, 2011, 10:36:02 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Pokrenuli smo opet COD4 server... for fun..... :)

217.26.212.20:29000 // BITANGE COD4 TEST SERVER // - www.bitange.com

Trenutno je u teskoj BETA fazi... potrebno je jos dosta podesavanja, pa je ovo taman prilika da kazete sta mislite i sta bi trebalo jos uraditi...

:super

stewzoR

STEK

jeste promod,znam da je u test fazi,prva zamerka srediti za pakete,kad te kikaju mozes uci tek posle 2 minuta  :down,inace server radi perfektno! GL!!!!

Eskimko

Quote from: string on January 29, 2011, 10:36:02 PM
Pokrenuli smo opet COD4 server... for fun..... :)

217.26.212.20:29000 // BITANGE COD4 TEST SERVER // - www.bitange.com

Trenutno je u teskoj BETA fazi... potrebno je jos dosta podesavanja, pa je ovo taman prilika da kazete sta mislite i sta bi trebalo jos uraditi...

:super

O hvala bogu ona loznica mi je dokur... vise. Jos da zabranite one noob perkove marty juger... I bice super.  :clapping

Spinx!!

Begonja kao sto sam ti kukao sa TDM cod2 tako ti sada kukam za TDM COD4
Stavi to i resio si se briga!!!!

Eskimko

TDM bi bio pun ceo dan za neke vreme dok se procuje za serv,a za ovaj SD ne znam.  :icon_confused:

GuRuGeoRge

Hoće li biti nešto od BITANGE CoD4 servera?

jape

GuRuGeoRge

Ma imam ga u xfire među favourites, samo je uvek prazan jbg, pa zato pitam...A i test server je.

Staljin

eo druze George,ja skidam cod 4 pa cemo pilat  :super

GuRuGeoRge

$tring

Quote from: GuRuGeoRge on June 05, 2011, 09:40:45 PM
Ma imam ga u xfire među favourites, samo je uvek prazan jbg, pa zato pitam...A i test server je.

Ja sam ga podigao, a nisam bas nesto vest sa COD4 serverima... ako vam se igra, server je online pa cemo ga ispeglati da cfg bude kako valja... :) eto...

najbolje Makija i Japeta pitajte, oni igraju COD4 ..... :)

GuRuGeoRge

Igram i ja istina ne mnogo ali na JustForFun, Loznica i NaissusNet serverima .

Evo sada je na serveru 4-5 ljudi, a ja ne mogu da se konektujem, probao sam 5-6 puta od 23h dosada i uvek izbaci "Server disconnected"  :rant2: A pre sam mogao da se konektujem bez problema...

Eskimko

Sto lepo ne pokrenete cod4 TDM server? Postoji samo loznica server i pun je uvek 8|

Belick

Quote from: Eskimko on February 25, 2012, 04:11:26 PM
Sto lepo ne pokrenete cod4 TDM server? Postoji samo loznica server i pun je uvek 8|
+ + + +

MakiMDSS.rs

Kad budete pikali CoD4 bacite poruku na Xfire pa se pridruzim kad vas ima :) Inace sam batalio cod4 da igram aktivno ... sad cod serijale pikam samo pub fun nista vise :)